reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Jola nakupowała tyle ubranek dla swoich księżniczek, że z pewnością ma co prasować :-) Ja też mam zawsze górę prasowania i też robię to wieczorami....

reklama
:-D:-D:-D:-D, tylko pamiętaj o marchewce dla bałwana. i na noc ulep mu może panią bałwankową, bo bedzie się biedak nudzil. ;-);-);-) :-p:-p:-p
szalona Ty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to teraz nie mówcie IDĘ zapalic tylko IDĘ ulepić bałwana będzie ładniej :-D
he heh e he no właśnie w zimie będę tak pisać :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja też miotłę na balkonie zostawiłam :-):-)
ta miotła uratowała mi życie bo by mnie też zasypało a tak na bieżąco się odśnieżałam ;-);-);-);-)
cześć majóweczki wpadłam sie tylko przywitać po 12 godzinach pracy. Nie posiedzę dziś znów bo jutro z kolei na 10 godzin do roboty....
musze trochę pospać...
zamelduje się w poniedziałek bo mam wolne...

życzonka dla wszystkich dzieciaczków które obchodzą swoje kolejne miesięcznice...

do poniedziałku babeczki :*
łłłłłooooo matko śpij Kochana i nabieraj sił na nadrabianie :-D:-D:-D

Joluś ja z prasowaniem mam o tyle luzik że jak przyjdzie babcia do Gucia jedna lub druga to trochę pomogą bo ja nienawidzę prasować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć majóweczki wpadłam sie tylko przywitać po 12 godzinach pracy. Nie posiedzę dziś znów bo jutro z kolei na 10 godzin do roboty....
musze trochę pospać...
zamelduje się w poniedziałek bo mam wolne...

życzonka dla wszystkich dzieciaczków które obchodzą swoje kolejne miesięcznice...

do poniedziałku babeczki :*
mam nadzieję, że wpadniesz w poniedziałek! A jak Damian znosi tak długą nieobecność mamy?

No wlasnie...Mamstud mnie rozumnie...:tak::tak::tak::tak:..popralam wiekszosc piatkowych zakupkow i teraz to trzeba poprasowac plus pieluszki itp....

A co do przyjazdu ...Martus..ja nawet dzis z P rozmawialam ze dobrze jednak ze sie nie wybralas teraz...bo pogoda tragiczna...ja nie napisalam tylko ze poprostu zaluje ze nie przyjechalas .....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry