reklama
malinka009
Fanka BB :)
szalona Ty, tylko pamiętaj o marchewce dla bałwana. i na noc ulep mu może panią bałwankową, bo bedzie się biedak nudzil. ;-);-);-)
he heh e he no właśnie w zimie będę tak pisaćno to teraz nie mówcie IDĘ zapalic tylko IDĘ ulepić bałwana będzie ładniej
ta miotła uratowała mi życie bo by mnie też zasypało a tak na bieżąco się odśnieżałam ;-);-);-);-)ja też miotłę na balkonie zostawiłam :-):-)
łłłłłooooo matko śpij Kochana i nabieraj sił na nadrabianiecześć majóweczki wpadłam sie tylko przywitać po 12 godzinach pracy. Nie posiedzę dziś znów bo jutro z kolei na 10 godzin do roboty....
musze trochę pospać...
zamelduje się w poniedziałek bo mam wolne...
życzonka dla wszystkich dzieciaczków które obchodzą swoje kolejne miesięcznice...
do poniedziałku babeczki :*
Joluś ja z prasowaniem mam o tyle luzik że jak przyjdzie babcia do Gucia jedna lub druga to trochę pomogą bo ja nienawidzę prasować
mam nadzieję, że wpadniesz w poniedziałek! A jak Damian znosi tak długą nieobecność mamy?cześć majóweczki wpadłam sie tylko przywitać po 12 godzinach pracy. Nie posiedzę dziś znów bo jutro z kolei na 10 godzin do roboty....
musze trochę pospać...
zamelduje się w poniedziałek bo mam wolne...
życzonka dla wszystkich dzieciaczków które obchodzą swoje kolejne miesięcznice...
do poniedziałku babeczki :*
jola466
Majowe mamy'09
No wlasnie...Mamstud mnie rozumnie.....popralam wiekszosc piatkowych zakupkow i teraz to trzeba poprasowac plus pieluszki itp....
A co do przyjazdu ...Martus..ja nawet dzis z P rozmawialam ze dobrze jednak ze sie nie wybralas teraz...bo pogoda tragiczna...ja nie napisalam tylko ze poprostu zaluje ze nie przyjechalas .....
A co do przyjazdu ...Martus..ja nawet dzis z P rozmawialam ze dobrze jednak ze sie nie wybralas teraz...bo pogoda tragiczna...ja nie napisalam tylko ze poprostu zaluje ze nie przyjechalas .....
malinka009
Fanka BB :)
chyba śpią ja idę sobie tosta zrobić bo przy tej ilości alku to kac gigant murowany
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
a co proponujesz ja zawsze :-)nie śpię, nie śpię!!! A Wy co robicie? Dlaczego nie plotkujemy o czymś pikantnym? :-)
reklama