no ba kto lepiej zadba o synusia jak nie mamusia , a potem się użeraj człowieku z takimi teściowymi :-)
Święte słowa!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ba kto lepiej zadba o synusia jak nie mamusia , a potem się użeraj człowieku z takimi teściowymi :-)
Moniqsan, jesteś zaIogowana!!!![]()
nie znałam tej zabawy
nosz kurka!
jestem
tylko was nadrabiam. Co skończę jedną stronę to kolejna się pojawia i "górka" rośnie. I jeszcze w X-sie jaja sobie robicie
A my siedzimy z M, on bawi sie iphonem i co chwilę pokazuje mi jakieś bajery, popijamy winko i jemy ... mówić ?nic specjalnego, ale smaczne - roladki z wędzonego łososia z philadelphią i kaparkami
M pokazał mi parę minut temu taką dziecinną zabawę którą robił mu tata i tak się uśmiałam że aż się spłakałam :-)
walnął mnie czołem w czoło i mówi " tak jest twardo"
potem podniósł brwi (tak by czoło się zmarszczyło), kazał zrobić to samo, znów walnął i mówi: "a tak miękko" Padłam ze śmiechu
Spróbujcie jeśli tego nie znacie.
Jak on mi mógł tego przez 10 lat nie pozakać???
Ja na allegro przegladam spiszki dla dziewczyn......
I robie zakupy w tesco....
I jak tu nie kochać internetu.![]()