reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczor majoweczki.......alez tu dzis pustki....:shocked2:....a myslalam ze bede miala co czytac wieczorkiem...:eek:

U nas tez ciezki dzien....dziewczyny sa tak absorbujace ze nawet na chwile nie moge przysiasc a jeszcze na dodatek moj Przemek pracuje cale popoludnia i wieczory...dobrze ze w niedziele ma wolne....
Normalnie fizycznie juz nie daje rady.....:-(.....a moj kregoslup to juz tak strajkuje...a dziewczyny nie moga tego zrozumiec niestety i tylko raczki wyciagaja zeby je wziasc....a jak nie to taki placz ze uszy pekaja.....:szok:

Poza tym ciesze sie bo ladnie zaczely jesc i nawet udalo mi sie wprowadzic jeszcze jeden posilaek bo wczesniej to jadly o 16stej a pozniej nic nie chcialy do samego rana....no ale od tygodnia jedza jeszcze o 19stej i jest fajnie....:tak:

jola, kurka ty to masz fajnie z tymi zakupami normalnie :tak: full wypas :cool:
a z tym ubieraniem dziewczynek w te same ciuszki - korzystaj póki możesz, potem dziewczyny jak podrosną to same będę (niestety) decydować w co chcą się ubrać, więc może się skończyć era ubierania w takie same zestawy :tak::sorry:

Barmanko..ja juz podawalam linka skad zamawiam te ciuszki....naprawde sa super gatunkowo..sa to ciuszki francuskie.....Ty tez mozesz spokojnie zamowic...:tak:....
No a sa naprawde fajni....wczoraj zamowilam zwrot a dzis juz przyjechala po te kurteczke kurier....:tak:
Co do ubierania tak samo to jakos nie widzi mi sie narazie ubieranie dziewczyn inaczej....i dokad to ja bede decydowac to beda chodzic tak samo ubrane....:tak:
Zreszta znam mame ktora ma blizniaczki no i ubierala je tak samo ...wkoncu jak dziewczyny mialy tak po 3 lata zaczely sie buntowac ze nie chca wygladac tak samo no ale niestety po zakupieniu roznych ubranek zaczela sie taka awantura ze ta chce to a tamta tez dokladnie to samo wiec mama postanowila ze nadal zostana przy takim samym ubieraniu....nie ma klotni ......czesto kupuje im takie same rzeczy tylko kolorem sie rozniace....:tak:

Jola - kurcze ale masz fajny układ w tym sklepie:tak:. A może nam bys sprzedała tą kurteczkę?? Z pewnością znalazłabyś z 10chetnych na nią.
Gratuluję "NIE" Alicji - to sie teraz dogadacie:-D:-D:-D

Agus..no sklep naprawde fajny...solidna firma....:tak:
A kurteczke...no oczywiscie ze moglam odsprzedac....tylko 17f kosztowala...:-)
No ale juz za pozno...:sorry:...juz ja oddalam i zamowilam dwie mniejsze bo ta co dostalam to na Twoja Jagodke by byla dobra...:tak:
Dziekujemy za gratki....:tak:

Jolu...a może AgA ma rację...po co pozbywać się kurteczki skoro taka śliczna? Może raz kupić dziewczynom inne kurteczki ;-)
ale zrobisz jak uważasz ...
Mam nadzieję ze wybaczyłaś mi moją małą gafę? pytam bo nic nie napisałaś...:sorry:

Confi...kochana..chyba nie zauwazylas posta ktorego napisalam do Agi o tym ze postanowilismy z mezem ze dziewczyny beda tak same ubierane....
A ta kurtalak i tak byla za duza wiec zamowilam dwie ale mniejsze i takie same....:tak:
Dziekuje za sugestie....:tak::tak:

:)

jola- jejciu ty zawsze masz sliczne ubranka..a moze zostaw ta jedna kurteczka i domow druga jakas inna .. :tak:

:tak:

Tikanis...juz wyjasnilam powyzej historie z kurteczka....juz sa zamowione nowe...:tak::tak::tak:

A i jeszcze mam pytanko......czy wasze dzieci bujaja sie tzn. tak w przod i w tyl ..bo moja Alicja od jakis kilku dni buja sie do przodu i tylu no i nie wiem czy to cos zlego....ona przy tym sie strasznie cieszy....i na haslo buju buju zazyna sie bujac....:tak:
Czytalam gdzies kiedys ze to moze byc objaw jakiejs choroby...:szok::szok:
a moj maz sie smieje ze ona ma przeczucie ze dostanie gasiennice na biegunach od mikolaja i juz trenuje....:-D:shocked2:...no i wez tu badz z facetem powazna....i mu ze sie martwie a on mi z takim tekstami wyjezdza....:shocked2:

m&m's....oj kochana...nawet w najlepszych zwiazkach niestety bywaja spiecia....glowka do gory...:tak:
Wyslalam do Ciebie esa...ale chyba nie dostalas...:eek::eek:

reklama
Do góry