nik_i ucałuj synka z okazji urodzinek
i udanej imprezki!
Powodzenia na porodówce!
Rojku oglądałam parę fragmentów Zawitkowskiego na you tube dopóki nie kupiłam ksiażki i powiem, że ciekawie to wszystko pokazuje. Tak fachowo
zupełnir inaczej obchodzi się z dziećmi niż do tej pory widziałam u ludzi – właśnie te podnoszenia, trzymania, przekładania. Czarna magia
Ale może ogarniemy
kika pewnie do końca listopada będę Ci towarzyszyć
faktycznie długo pospałaś bez wstawania. Pozazdrościć
kaaroo trzymaj się!
Nietypowy.nick ja bym chętnie poczytała tę książkę, którą polecasz. Wyślę Ci maila na priv. Dziękuję
Przeziębione dziewczyny – zdrówka życzę.
Maagsiaa ja już mam chód kaczuszkowy powoli, jak się pilnuję, to go zmniejszm, ale jak nie, to samo z siebie wychodzi – tak wygodniej się chodzi
biedna już czekasz na ten moment, tym bardziej, że lada chwila nastąpi. Powodzenia – oby szybciutko i bezboleśnie
Witaj gosia – reni kupowałaś na zgagę?
Ja w ramach rozrywki na kilka dni wzięłam od rodziców swoją psinkę – wlaśnie leży obok i się wpatruje biedna jak jogurt jem
słodka myszka
Mały szaleje w brzuszku. Dziś latałam znowu, u lekarza byłam – po skierowanie na badania i pobrał gbs. Już z głowy mam to. Badań z krwi mam od groma, no i usg do zrobienia. Znowu kolejny tydzień na badaniach, ale i fryzjer mnie czeka – w końcu, bo wyglądam jak 7 nieszczęść....