reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Az ciekawa jwstem jak was czytam ile Alutka przytyla;)) jak przejdzie katarek to sie dowiem 26go na szczepieniu;)

Katty witaj z powrotem! :)
Gratuluje zostania mama to na poczatek. Super ze szybki porod mialas ;) a nie to co ja, meka ze skurczami ponad 30godzin a na koniec i tak cc... U Ciebie to jak po masle :) Waga widze pieknie idzie w gore, moj Oski dzis wazyl 5960 a urodzony dwa tyg wczesniej niz Olus, wiec pokarm masz bardzo tresciwy :) odzywaj sie jak najczesciej!!! ;) buziaki

Katty witaj z powrotem;) gratulacje;)
To dobrze ze poród przebiegł szybko i chłopak zdrowy się urodzil;) no i szybko przybiera na wadze:) moja Agatka ma 2.5mc miesiąca i przytyla ponad 2kg od wagi urodzebiowej ale na początku dużo spadła a mierzy gdzieś ok 58-59cm;)
Odzywaj się czesciej:) pozdrawiamy:)

aeyne - na 99% to trądzik niemowlęcy, nic z nim nie trzeba robić, sam zniknie
katty - witamy ponownie :-D czy wpisać Twojego Olka na listę rozpakowanych mam? hmmm?

Piszecie o wadze, heh i mam wrażenie, ze Blanka to jakiś kolos :-) :) Dziś jak ją ważyłam to już 6,300 waga pokazuje:cool2: a jest tylko na cycu - grubasek jak siostra, Nina też taki mały ludzik Michelin była :laugh2:

kreatorka, oczywiście, że wpisać :)

Aleksander
data: 24 grudnia
waga: 3300 g
długość: 57 cm
poród: SN

To widzę, ze Blanka i Olo ida łeb w łeb :p

Wczoraj byłam z małym u lekarza. Od poniedziałku miał katarek, ale wczoraj jano dostał gorączki i biegunki, wiec biegiem do lekarza. Dostałam kropelki z prebiotykiem, smecte, nasivin do noska i witaminke C. Mam nadzieje, że w miare szaybko mu przejdzie, bo dzisiejsza noc była ciężka.... Serce mi pęka, jak patrzę, jak się męczy

reklama
Do góry