reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Witam,
u nas noce raczej słabe niestety... Mam nadzieję, że jakoś nam się to w końcu lepiej ułoży. Adaś zwykle budzi się co 2 h. Póki co bardzo zmęczenia w trakcie dnia nie odczuwam. Mąż sporo pomaga, ale urlop ma jeszcze tylko przez tydzień...Później już zostanę sama z Wojtkiem i Adasiem. Adaś jest przytulak - Wojtek taki nie był. Lubi być na rękach, chociaż staram się nie przesadzać z noszeniem go. Na szczęście nad łóżeczkiem ma karuzelę, której dźwięk go uspokaja i usypia :)
Dziewczyny, a co z zamkniętym? Przenosimy się? Szczerze powiedziawszy trochę się już gubię w wątkach jak wchodzę tak co jakiś czas:hmm:

reklama
A co tu taka cisza dzis?
Jestem zła jak psa wrrrrr mialam w dwójce zebie plombe a nie dość że ona mi się wylamala to razem z zębem :( i jestem bez dwojki;( płakałam jak nie wiem mąż pocieszal mówił że i tak mnie kocha a zęba zrobie a Maja slodziak mały żeby się nie martwila bo druga Strona nauczą się jeść...
Jutro dzwonię do dentysty i będę mostek robiła sobie i nic innego nie zrobię ale to potrwa ze 4tyg:( będę bez zęba dobrze ze mam za darmo to przynajmniej nie będę musiała tyle kasy płacić.
Agatka dzis ładnie je i spi co 3h troszkę tylko marudzi ale jestt ok jutro wizytę u lekarza:) dzis zakupy przyszly to rozpakowane o dkurzylam i jak oglądałem z Mają bajkę dzwoneczek to usnelam i spalam prawie 2h teraz się ściągam bo mała zaraz wstanie:) miłego wieczorku;)

Gosia - współczuję...
Ja jak byłam w ciąży na kontroli, to dentystka powiedziała mi, że zęby bardziej się psują już po porodzie - zwłaszcza jak się karmi piersią. I mi powiedziała, żebym przyszła na kontrolę tak z pół roku po porodzie, no chyba, że coś wcześniej się będzie działo... Zobaczymy jak będzie, póki co chyba jest ok :)

No wiem że jak się karmi to zęby szybciej leca też bylam i dentysty w ciąży to mam jednego do wyrwania z tyłu i że 3do leczenia ale to takie małe i to niedawno mi się zrobiły ale cóż Agatka ważniejsze i muszę karmić a zęby można zawsze wstawić;)

Naprawdę dzis cisza jak nigdy...
My już w łóżku agatka od godz spi ja się wykapalam przez ten czas kolację zjadła i też lece spac;) a już przestało mi lecieć wiec się cieszę ;) milej i w miarę przespanej nocki;;)

reklama
Hej. U mnie niedziela kiepska. Mama z rana wyjechala :( pozniej na obiad do tesciowej poszlismy. No i u niej zaczelam czuc ze cos mnie bierze. Bol plecow, ogolne oslabienie, bol galek ocznych :( eh. Na wieczor zrobilam herbate z cytryna i licze ze przejdzie. Teraz sie karmimy i ciagle staram sie nie chuchać na malego zeby go nie zarazic. Nie chce chorego niemowlaka w domu :(
Dzis o 9:30 polozna przyjdzie a na 14:00 mamy wizyte u ortopedy z bioderkiem. Oby wszystko jakos sie ulozylo pomyslnie.

Gosia wspolczuje akcji z zebem. A Maja to dziecko skarb jak widac. Ja tez musze isc do dentysyy bo mam dziury i boli :/

Zozzolka ojej biedna mala. Oby to nie bylo nic powaznego!!

Kulka nie wiem co z zamknietym forum ale tez wolalabym tam sie przeniesc na stale...

No ale sie zle czuje:( nie chce byc chora!!!!;(

Do góry