reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
Wlacz sobie weeb.tv i tvp1. Leci powtorka wspanialego stulexia
.szkrabek
Śliwka - super! Widać, że kamień z serca Ci spadł
porannakawa - ja mojemu młodemu (9 lat) kupuję zestaw lego star wars - od tylu lat jeszcze jest to hicior i prosił mnie już 2 miesiące - tzn. juz kupiony od dziadków i chrzestnego dostanie telefon. A ogólnie to mam mnóstwo pomysłów na niego - pod poduszkę dostanie księgę dowcipów (tez bardzo chciał bym mu kupiła, no to będzie miał).
Ogólnie ze spisanych pomysłów to tak:
1. Nerfy (różne);
2. zestawy lego - np. figurka generała Grevious'a lub Dartha Vadera (jest fanem Sithów ) LEGO STAR WARS, klocki Darth Vader, 75111 - LEGO za | Zabawki empik.com
3. książki o budowaniu z lego (np. https://trello-attachments.s3.amazo.../wielka-ksiega-modeli-lego-b-iext12081760.jpg)
4. lego minecraft,
5. gra komuterowa Lego Dimantions lub odpowiednik disneya, ale nie pamiętam jak się dokładnie nazywa
6. No i mnóstwo książek np. "Zwiadowcy" Flanagan lub "Jednym zaklęciem" Watt-Evans.
7. Ostatnio tez kupowaliśmy gry planszowe - młody uwielbia - Lego Creatonary; Jenga, Kajko i Kokosz Wyprawa Śmiałków (super gra); oczywiście wszystkie części lego Heroica, Cluedo, Labirynth, Farmer - wszystkie na prawdę godne polecenia - cała rodzina ma niesamowity fun!
Pomysł był jeszcze by kupić rower - bo teraz taniej niż na wiosnę, ale jednak poczekamy...
dzag - że Ty jeszcze masz takie pomysły jak mycie okien u nas leje odkąd wstałam... pogoda beznadziejna
Gosia - widzę, ze wicie gniazda i u Ciebie w trakcie A imię Agatka jest bardzo ładne. :-)
A mi się już nic nie chce - zrobiłam małe zakupy, wstawiłam zupę i koniec energii... nie wiem co się dzieje...
A dzis w nocy dwa razy obudził mnie mega ból brzucha - tzn. wszystko wskazuje na skurcze, aż się zastanawiałam czy to nie już. Ale zasypiałam i przeszło...
porannakawa - ja mojemu młodemu (9 lat) kupuję zestaw lego star wars - od tylu lat jeszcze jest to hicior i prosił mnie już 2 miesiące - tzn. juz kupiony od dziadków i chrzestnego dostanie telefon. A ogólnie to mam mnóstwo pomysłów na niego - pod poduszkę dostanie księgę dowcipów (tez bardzo chciał bym mu kupiła, no to będzie miał).
Ogólnie ze spisanych pomysłów to tak:
1. Nerfy (różne);
2. zestawy lego - np. figurka generała Grevious'a lub Dartha Vadera (jest fanem Sithów ) LEGO STAR WARS, klocki Darth Vader, 75111 - LEGO za | Zabawki empik.com
3. książki o budowaniu z lego (np. https://trello-attachments.s3.amazo.../wielka-ksiega-modeli-lego-b-iext12081760.jpg)
4. lego minecraft,
5. gra komuterowa Lego Dimantions lub odpowiednik disneya, ale nie pamiętam jak się dokładnie nazywa
6. No i mnóstwo książek np. "Zwiadowcy" Flanagan lub "Jednym zaklęciem" Watt-Evans.
7. Ostatnio tez kupowaliśmy gry planszowe - młody uwielbia - Lego Creatonary; Jenga, Kajko i Kokosz Wyprawa Śmiałków (super gra); oczywiście wszystkie części lego Heroica, Cluedo, Labirynth, Farmer - wszystkie na prawdę godne polecenia - cała rodzina ma niesamowity fun!
Pomysł był jeszcze by kupić rower - bo teraz taniej niż na wiosnę, ale jednak poczekamy...
dzag - że Ty jeszcze masz takie pomysły jak mycie okien u nas leje odkąd wstałam... pogoda beznadziejna
Gosia - widzę, ze wicie gniazda i u Ciebie w trakcie A imię Agatka jest bardzo ładne. :-)
A mi się już nic nie chce - zrobiłam małe zakupy, wstawiłam zupę i koniec energii... nie wiem co się dzieje...
A dzis w nocy dwa razy obudził mnie mega ból brzucha - tzn. wszystko wskazuje na skurcze, aż się zastanawiałam czy to nie już. Ale zasypiałam i przeszło...
rumcajsowa hanka
Zaangażowana w BB
hejka, ja o prezentach nie mysle nawet. Sami dorosli sa, ale moja siostra nie przezyje bez prezentów. Ehh Nie przepadam za kupowaniem prezentów.
czy to normalne? mam wrazenie, ze zmniejszyl mi sie brzuch... tak juz 2-3 dzien
miminka2
Oj macie racje dziewczyny ciężko nadążyć za Wami, dlatego zbiorowo życzę miłego dnia bez problemów i z przypływem energii bo chyba ostatnio wszystkim nam jej brakuje [emoji53]widze ze niektóre dziewczyny maja problem ze snem to i ja sie dołączam do tego grona, kilkakrotnie w nocy na siku a pozniej zasnąć nie moge...widze ze temat prezentów sie pojawia fajnie moze cos podpatrze dla swojego chrześniaka bo tez zupełnie pomysłu nie mam co kupić a ma 2,5 roku, myślałam o jakichś klockach lego duplo lubi układać oczywiście ma tego wszystkiego pełno ale jakis nowy motyw moze go zainteresuje
Domi ogladalam bo ja mam pl tv u siebie wiec z powtorkami nie ma proble ale jak zaprowadze Maje zjem sniadanie i biore sie za robote to zapominam ze leci a po poludniu nie ogladam bo akurat musze po nia isc wiec zostaly mi tylko powtorki
Ja mam 4chlopcow u meza sis jeden 10 drugi 6,5 trzeci 3,5 i czwart 1,5 roku i nie wiem co im kupic pewnie tez jakies lego bo maja tego duzo i lubia budowac dla dwoch najmlodszych to nie wiem bo wszystko maja musze sie szwagierki zapytac co im kupic bo nie mam pomyslu
Dla Mai do tego jeszcze jakies ksiazki tak jak szkrabek dla tesciowej zegarek ale najwiekszy problem am z mezem co jemu kupic jak on wszystko ma poradzcie cos
Ja mam 4chlopcow u meza sis jeden 10 drugi 6,5 trzeci 3,5 i czwart 1,5 roku i nie wiem co im kupic pewnie tez jakies lego bo maja tego duzo i lubia budowac dla dwoch najmlodszych to nie wiem bo wszystko maja musze sie szwagierki zapytac co im kupic bo nie mam pomyslu
Dla Mai do tego jeszcze jakies ksiazki tak jak szkrabek dla tesciowej zegarek ale najwiekszy problem am z mezem co jemu kupic jak on wszystko ma poradzcie cos
traktorzystka
Mam tak samo, też się zastanawiam czy to normalne.
Gosia 25 Agatka śliczne imię
.szkrabek, to chyba taki dzień. Ja jeszcze siedzę w łóżku w piżamie z kubkiem kawy
A w ogóle to się zastanawiałam dziś czy mi wody nie sączą. Bo aż miałam kropelki przy kolanach jak wstałam. Ale sprawdziłam lakmusem i się okazało, że papierek pomarańczowy, znaczy się że mam po prostu więcej wydzieliny z pochwy. No ale żeby aż tak, to się nie spodziewałam
miminka2
Gosia 25 - zalezy co Twoj maz lubi i co go interesuje, ja swojemu na ostatnie święta zakupiłam voucher na przejazd czołgiem [emoji4] on lubi takie rzeczy wiec był mega zadowolony bardzo mu sie podobało, a teraz tez myśle co by tu wykombinować, chociaz maz powiedział ze najważniejszy prezent mu podaruje ten który mam w brzuszku [emoji5]️
No mam. Bo mieszkam w okolicy budujących się bloków, więc szybko się okna brudzą. A ja ostatnio okna myłam w lipcu I jest na prawdę źle.Szkrabek pisze:dzag - że Ty jeszcze masz takie pomysły jak mycie okien u nas leje odkąd wstałam... pogoda beznadziejna
Gosia, Agatka wydaje mi się ok. I ze względu na to, że jest praktycznie takie samo po polsku i po angielsku, i ze względu na to, że każda Agata (cztery) jakie znam to otwarte, wesołe i baaaardzo pracowite osoby. A jednak imię coś ma wspólnego z osobowością. Oczywiście są wyjątki, jak we wszystkim, ale jednak coś w tym jest.
My mamy patent na ten odwieczny problem u nas. Też nigdy nie wiedziałam co mu kupić, on nie wiedział co kupić mnie. Więc wprowadziłam pisanie listy kilku prezentów, które by nas ucieszyły. Ja sama wtedy zastanawiam się co bym chciała, wymieniamy się listami i kupujący wybiera jedną rzecz z listy - i w sumie i tak nie wiemy co dostaniemy, więc jest poniekąd niespodzianka ;-). W tym roku sobie kupimy raczej coś symbolicznego bo z kasą krucho. Może jakaś książka.Gosia pisze:ale najwiekszy problem am z mezem co jemu kupic jak on wszystko ma poradzcie cos
Energię do działania to ja mam, tyle, że mam jeszcze większego lenia . Siedzę i marnuję czas. Fakt, sporo już dzisiaj zrobiłam, bo odkurzyłam całe mieszkanie, z praniem się uporałam, stertę garów z wczoraj pomyłam, filet z indyka przygotowałam do pieczenia, sprzątnęłam w łazience, ale w porównaniu z tym, co jeszcze jest do zrobienia to nic. Zaraz się z powrotem za pajęczynę zabieram, bo co raz mniej czasu mi zostało.
reklama
olciastrzelce
Hej dziewczyny;-) ja sie dzisiaj obijam na maxa i jeszcze w szlafroku biegam:-) co do okien to moj maz pare dni temu umyl jeszcze sie z niego smialam ze zaraz bedzie padac deszcz wiec daremna robota a on jak gdyby nigdy nic dalej je myje. I sie nie pomylilam;-) skonczyl je myc w deszczu haha:-)
Co do prezentow to my w tym roku nikomu nor kupujemy bo sie nigdzie nie wybieramy a wysylac sie nie oplaca. A mezowi kupilam wideorejestrator do auta bo sie ostatnio nakrecil na niego i dokupie mu jeszcze taka torbe pokrowiec na wedki i akcesoria bo tez o tym wspominal ;-) wiec jeden problem z glowy :-) szkoda ze nie jedziemy do domu rodzinnego na swieta bo tam jest mnostwo dzieciaczkow a uwielbiam dawac im prezenty:-)
Co do prezentow to my w tym roku nikomu nor kupujemy bo sie nigdzie nie wybieramy a wysylac sie nie oplaca. A mezowi kupilam wideorejestrator do auta bo sie ostatnio nakrecil na niego i dokupie mu jeszcze taka torbe pokrowiec na wedki i akcesoria bo tez o tym wspominal ;-) wiec jeden problem z glowy :-) szkoda ze nie jedziemy do domu rodzinnego na swieta bo tam jest mnostwo dzieciaczkow a uwielbiam dawac im prezenty:-)