witam dziewczęta! :-) wróciłam z urlopu :-)
Przez 3 dni w Trójmieście nachodziłam się jak dzika, a wieczorami padałam na twarz ok 21. Ale się dotleniłam, nawdychałam jodu i pojadłam super rybek
Widzę, że teraz wysyp dziewuszek na naszym forum
super! A już się bałam, że sami chłopcy będą (podobno wróży to wojnę... brrrr)
Gratuluję wszystkim zdrowych maluchów, fajnie, że na połówkowych same dobre wyniki
teraz pozostaje nam kopletować wyprawkę powolutku i czekać do grudnia :-)
aktina - super super wieści!!!! Ostatni tydzień myślałam właśnie o Tobie, bo się nie odzywałaś, wchodzę po urlopie a tu takie super wieści!!! :-) Strasznie się cieszę, teraz już stres możesz zostawić za sobą i cieszyć się swoim maluchem!
A powiedz proszę jak wygląda amniopunkcja, bolało coś? Musiałaś potem leżeć?
marcysia - kurcze, może warto jednak na izbę pojechać i sprawdzić czy wszystko jest ok... jakoś dziwnie Twój lekarz reaguje - moja od razu by mnie do wyra położyła i wzmocniła leki - a jak nie to izba. To nie jest histeryzowanie - Twoje objawy są niepokojące, szczególnie jeżeli Cię boli - napinanie brzucha - ok, to sie zdarza pewnie każdej z nas, ale nie jest to bolesne - nei na tym etapie i na pewno nie tak często 3-4 razy dziennie...
Nawet jeżeli nic nie jest i to rzeczywiście w Twoim przypadku może być normą, to chyba lepiej to skonsultować z kimś... nie wiem - ja bym tak zrobiła, dla świętego spokoju. A tymczasem wypoczywaj i się nie forsuj!