Uhhh wreszcie skonczylam ten obiad i sprzatanie ....przez to ze nie spie w nocy to pozniej odsypiam w dzien
...no z niczym sie qrde wyrobic nie moge .
Widze ze temat pomocy poporodowej
Ja wam cos powiem z autopsji ...jesli ne musicie ( ze wzgledu np na CC) nie bierzcie nikogo do pomocy chocby to byla ukochana mama , siostra, tesciowa etc. Wczesniej czy pozniej dojdzie do spiecia na temat opieki ....albo moj ulubiony karmienia
itd. Raz sie pokusilam i nigdy, NIGDY!!! wiecej
... u mnie Malz ma 3 tyg wolnego od dnia porodu :-) ale wczesniej radzilam sobie sama bo na taki luksus urlopowy nie mogl sobie pozwolic i tez bylo ok ;-).
Domi ciesze sie ze wizytka taka udana a tak sie balas
Jeszce na akupunkture sie zalapiesz.... celebrytka
ps. takiego mi smaka zrobilas na pomidorowa ze szok... a ze juz mialam mielone to zrobilam w sosie pomidorowym ..przynajmniej namiastka pomidorowki
Marcysia wszystkie chlopy bez wyjatku maja nawalone...jedni wiecje drudzy mniej.
Moj mnie tak zirytowal w sobote ze az sie poplakalam niby *******a ale faceci nie mysla .
Szkrabek no szalej szalej to Ty do grudnia nie dotrwasz
OlaSzy jak tam na polu walki ? Cos w koncu ruszylo ? Kochana nie placz nikt tu nie chce z nas zle dla Ciebie ..tylko trzeba tych lekarzy popchnac troche bo ile sie bedziesz meczyla :-(
Gosia wiatj w klubie ..tez mam male stopy i ciezko mi kupi buty na siebie ;-) a juz kozaki to masakra !!!
Auliya czytalam wlasnie ...mega szybkie te porody mialas
Mialas teraz przed porodem jakies oznaki ze to sie moze zaczac lada chwila ? Qrcze juz od tygodnia czuje takie napieranie na szyjke ... od paru dni chyba nawet mocniej .