Qrcze trzeci raz biore sie za pisanie tego posta .Najmlodszy mi sie rozchorowal, z takimi gilami przyszedl do domu ehhh i Marcel mi zaczyna tez prychac , Jeszcze mi tylko brakuje jakiegos grypska :-(. Tak maluchy marudzily ze juz normalnie z siebie wychodzilam... soczek chce ...nie taki,,inny ...nie w tym kubku ja chce w tym co Colin . On powiedzial na mnie kupa smierdzaca ...nie to on powiedzial pierwszy ....
Wariatkowo doslownie . Dostali profilaktycznie panadol , nochale zakropione ...mam nadzieje ze rano bedzie z nimi lepiej i pojda do przedszzkola bo mnie do Tworek wywioza .Jakies fatum dzisiaj doslownie ... na koniec okazalo sie ze w lampce nocnej u maluchow w pokoju zdechla zarowka i oczywiscie w domu nie ma zadnej zapasowej
, a moje dzieci nie usna inaczej ...wiec musialam skakac po krzeslach zeby sie dostac do bombek i swiatelek choinkowycvh zeby "toto" na oknie powiesic bo przeciez awantura na pol domu ze nie ma lampki i male zgredy spac nie pojda bo ma byc abo "gwiazdka" w ktorej siadla ta cholerna zarowka albo lampki i to koniecznie "ziolte" z kamyczkami ehhh.
Ja nie wiem czemu zawsze wszytsko sie dzieje wtedy gdy moj malz jest na druga zmiane w pracy
Dzag , Szkrabek dzieki dziewczyny za pomysly
Musze jeszcze poszperac po tych rankingach co teraz wogole jest na topie .
Szkrabek caly czas z podziwu wyjsc nie moge ze Twoj synek tyle czyta ehhh
Zeby tak moi ksiazki chcieli od Mikolaja :-(
Olcia fajna ta gitara Ci wyszla :-)
Gosia Qrcze mi sie wydaje ze wogole masz latwiej z cora
z prezentami . Dla dziewczynek jest taki wybor ze ho ho ...z chlopakami ciezko oj ciezko.
Aenye Pomysl jeszcze doslownie chwileczke i bedziesz w swoim cudnym wymarzonym domu
Wiem jakie te przeprowadzki sa ciezkie , tutaj juz trzy razy sie przeprowadzalismy . Masakra nie tyle co z pakowaniem co z ukladaniem , skladaniem ehhh i przeprowadzalismy sie raz w swieta Bozego Narodzenia to jest dopiero jazda
. ps czytalam nowy wpis na blogu
aaaaaaaaaaaaa!!! Ty czasem nie jestes moja zaginiona siostra ?
Jakbym o sobie czytala ...tez mam fiola na punkcie pukania , mlaskania , ukladania kolorystycznie ...u mnie jeszcze dochodzi dodatkowo kompuls...na zasadzie czy ja oby mam klucze ? czy mam dokumenty czy zamknelam drzwi ..kuchenke itd. Torebke sprawdzam po 10 razy nim wyjde ....no WARIAT!!!!!!!
Piotrusiowa a miej w du...pie co ludzie beda myslec . Jak masz mozliwosc zalatw sobie ZZO ...nawet jakbys miala nie kozystac warto miec taka alternatywe
Ja sie lapie normalnie za glowe jak w tych czasach przy takim postepie medycyny itd nie mozna w tej zakichanej polsce doczekac sie na takie standardy jak ZZO . :-( Ehhhh no sredniowiecze .
Domi zmierz sobie cisnienie moze to od tego
? Mi sie takie akcje robia jak za dlugo siedze i szybko wstaje .
aaaa.... no wlasnie gdzie jest
Ola?