hejka
salis u nas też się nie sprawdziło
rodziłam z mamą i od momentu odejścia wód do pojawienia się malucha na świecie minęło 4 godziny
B. też mało pije tak ok 50 ml wody lub rozcieńczonego soku 1:1, dzisiaj moja babcia dała mu świeżo wyciśnięty sok z jabłka marchewki i banana i nawet wypił z 60 ml naraz .... szkoda że nie mam sokowirówki w domu bo też bym mu robiła takie ;/
katoryba a widzisz Boluś przekorny i woli jak mamusia karmi
super spaceros nie oglądniesz się a Boluś na nartach będzie śmigał
my odpuszczamy sanki bo boję się że małego przewieje ;/ troszkę mi żal ale zdrowie najważniejsze
powiem ci że aż się boje jak stanie się mobilny to chyba dom w pierzynę obróci
marzena ja też się zastanawiałam nad tym nawet się dzisiaj pediatry zapytałam .... B. czasami jak zaryje nosem w łóżko to aż mi serce staje ;/ tylko że on aż tak się nie zegnie bo mu brzuchol przeszkadza
a Majcia już sama siada ( oczywiście pytam się nie żeby jakieś porównania robić czy coś
)?? bo B. nie może wykombinować jak to zrobić i strasznie się wścieka że mu nie wychodzi i tylko błagalnie wyciąga rączki żeby go posadzić ;p
my po szczepieniu pani tak sprytnie zrobiła zastrzyki że ani ja ani B. się nie spostrzegliśmy
Błażejo rwał dzisiaj dziewczyny w przychodni aż miło ... gadał do nich a jak jakaś od powiedziała lub podeszła do niego to tak uroczo się wstydził i tulił się do mnie
jednak mamusia jeszcze najfajniejsza jest
edit: zapomniałabym, dzsiaj w przychodni obiło mi się o uszy że dzieci chodzące do żłobków mają szczepienia na ospę za darmo coś poszperałam w necie i znalazłam coś takiego
Polska: Obowiązkowe szczepienia przeciw ospie wietrznej nie dla przedszkolaków - WydzialSzczepien.pl