reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
katoryba my mamy poki co takie szczotki Nuby szczoteczki do zębów 3 sztuki /ZIELONE (2065016491) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a paste taka ZIAJKA ŻEL DO ZĘBÓW DZIECI BEZ FLUORU 1 ząbek @CER (2077729393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

gogoja jeju operacja?! ale kiedy i na czym bedzie polegac? ciesze sie, ze poki co kryzys zazegnany i Blazejko lepiej sie czuje i jego mam tez:) no i gratki za nowe umiejetnosci no i wymiary. te prawie 10kg sa piekne;)

siwa ja tez ciagle mysle o tej dziewczynce:(

my dzis w poznaniu bylismy i stwierdzam, ze moj syn do dluzszych podrozy samochodem sie nie nadaje. wsciaka sie, w koncu dostal histeri i musialam go wyciagnac. jeju glowa mi odpada:/ a jak u was wygladaja podroze?

Hejo:)

Madzia
[*]

Gogoja dużo siłek Wam życzę! Najważniejsze, że znacie przyczynę, dobra diagnoza to połowa sukcesu. Życzę Wam, zebyście trafili na kompetentnych i przyjaznych lekarzy:) A Błażejek to ostro widzę do przodu:) Tak trzymać!

Beti od kiedy jeździ w foteliku do przodu to można jechać na koniec świata:) Pamiętam jak jechaliśmy w góry w sierpniu, miał jeszcze ten fotelik dla maluszków, to był wyczyn towarzyszyć mu w podróży:)

beti - ciężko o tym nie myśleć:(

a co do podróży to u nas szybko się zaczęły ze względu na nasze studia i fakt że teściową mam spod Żar i w aucie jest super bo śpi ale po takich wojażach w domu jest strasznie rozstrojony.

A jeszcze mam pytanie do mam które stosowały Azalię, od 3 dni biorę ale mam straszne wyrzuty sumienia, że może to małemu zaszkodzić... Jak to u was było? Długo brałyście? Widać było po maluszkach jakieś zmiany? Jak wy to tolerowałyście?

ja tu nie zaglądam cały dzień bo myślę że weekend więc pewnie pusto a tu proszę jaka miła niespodzianka :)) tyyyle czytania :)

co do Madzi to się nawet komentować nie chce.

szczęśliwa jakie ładne nowe suwaczki :) niezły staż już macie :) a zdradzisz do czego odliczasz? :))

fajnie że temat szczoteczek został poruszony :) my mamy jakąś taką zwykłą szczoteczkę aquafresh dla dzieci i coś tam sobie Dominika sama w buzi jeździ ;) dobrze wiedzieć że są też pasty dla takich maluszków - nie miałam pojęcia. elmex wiem że od 1 roku ale ziajka już od pierwszego ząbka jak znalazł :)

gogoja - trzymam kciuki żeby Błażej wyzdrowiał szybko! i gratuluję postępów i wymiarów :))

beti - no my się wybieramy zawsze w trasę w porze drzemek - z tym że jeszcze miesiąc temu jak jechaliśmy dalej to Domi jednak więcej w dzień spała, teraz nie wiem co to by było. ale narazie nam podróżowanie nie grozi, więc nie będzie szansy sprawdzić.

idę spać bo się coś dziś kiepsko czuję. mam nadzieję że mnie nie rozłoży bo basenik jutro :)

do roku nawet nie pamietam czego uzywalismy....ale bez fluoru -niemiecka pastą dla dzieci i smakowa była bo mi smakowała ;)
sallis w ten dzien jest dzien dziecka a wiecej to na zamknietym skrobnę poniewaz mam kilka podczytywaczy :-D
beti a jaki masz fotelik?
siwa mam kolezanki co brały azalie i wszystko dobrze! głowa do góry!

szczesliwa piekne suwaczki!!!

sallis ta apsta ziajki smakuje super:) i nawet sie pieni. my tez zwykle w porze spanai jedziemy ale teraz ciezko mu w aucie zasnac bo obrazy za oknem przeszkadzaja

siwa wiesz jak Dawidek byl taki maly totez od razu w aucie zasypial;) oby Wojtusiowi tak zostalo!

emri tylko, ze my jezdizmy przodem do swiata ale Dawidek po jakims czasei zaczyna sie wyrywac, chce miec swobode w siedzeniu:)

siwa - ja brałam Azalie 2 miesiace ale dalej juz nie chciałam strasznie chodzilam rozdrazniona po niej i ciagle bole głowy a z reszta to biorac te tabletki to nie mialam wcale ochoty na przytulanki z mezem :( a z dzieckiem nie było zmian i wszystko ok
gogooja trzymaj sie wszystko bedzie dobrze

Witajcie!
Naskrobałyście sporo jak na wekeend- zdążyłam wszystko zapomniec...

Wybaczcie :)
gogooja- trzymajcie się zBłażejkiem
szczesliwa-suwaczki piekne :p

i tak od nas Lili wychodzi pierwszy ząbek. JUPIIIIII
bez żadnych uciążliwych przypadków oby tak wszystkie zęby szły

sallis-
do jutra

reklama
Juhu,
Beti - a jak Dawidem reaguje na tą pastę? W ogóle co on z nią robi? połyka czy jak?
U nas podróż autem jest w miarę ok. Jak jeździmy do teściowej to jest ponad 3h jazdy także trochę... do tej pory (ostatni raz jechaliśmy z nim w listopadzie) część przesypiał, część oglądał, bawił się, trochę się też wkurzał niestety.

Ale szok - Bolo zasnął przed basenem!!!! no ale będę go musiała wybudzić za pół h więc będzie wkurzony :/ ale dobre i to - oby nie marudził w wodzie!

Do góry