reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
wejdz na dział ciąża poród połóg i tam jest watek jak zrobic suwaczek i jak go skopiujesz to musisz wejśc na edytu j podpis i wkleić link i zapisac .Powinno działac powodzenia

witam kochane!!

My tez jestesmy dzisiaj po długim spacerku:-) oczywiście nowym wózkiem (na złoś nie wziełam aparatu, jutro zrobie fotke), musze przyznac ze rewelacjyjnie prowadzi sie nowy pojazd Kubusia no i przede wszystkim właściciel jest bardzo zadowolony:happy: :tak:

karolinna - juz nastawiłam na nagrywanie :-) dzieki że pamiętasz:-D a sprawa domku to w następnym roku na wiosne mam nadzieje że sprawa ruszy z miejsca:tak: a jak tam sprawa spotkanka:confused:

kaśka - no to spróbuj przez te dwa tygodnie i sama uznasz czy dasz rade to wszystko pogodzić:tak:

karlam - no to gratuluje wiadomości o lokatorze w brzuszku:tak:

oliwka - obiecuję że fotki jak beda nowego pojazdu to wkleję:tak: ale jazda exstra:happy: no to córcia dała ci wycisk, Kuba od trzech nmocy daje nam taki koncert że hej:szok: , ciekawe jak dzisiejsza:confused:

mokkate - i co znów cie nie ma jak ja jestem:-(

dziewczyny ale fajne zdjecia waszych pociech ze spacerku:tak:

Dziekuje za koplementa:zawstydzona/y: :happy:

Witam Dziewczyny!!! Mytez dzis bylysmy na dlugim spacerku cale trzy godzinki i Natalka caly czas spala oby pogoda jutro tez byla tak fajna bo w domu mi sie siedziec nie chce:-) :-)

reklama
Hejka!
My też byliśmy dziś na dłuuugim spacerku, a Karolinka aż godzinkę pospała w wózku, super :happy: :tak: :-) jeszcze jutro ma być pogoda a w sobotę załamanie :-( :wściekła/y:.
Jutro mam wizytację :-D :laugh2: :tak: Nawet się cieszę, posprzątane mam ;-)

Shinue super że Ci się udało z tym suwaczkiem - gratulacje, Oliwka fajnie że Ci pomogła :tak:. Teraz wszystkie z Tobą będziemy odliczać do tego wielkiego dnia.

Kubusiowa foteczki muszą być, koniecznie :tak: A jak tam wczorajsze prasowanko? Ja dziś mam zamiar zrobić to co Ty wczoraj :-p czyli przyjemne z pozytecznym na serialu :-D

A wczoraj rozmawiałam z Basią na gg, mam nadzieję że nie będzie miała mi za złe jak Wam powiem co u nich słychać. Kamilek ma bardzo często mocne kolki, bardzo płacze, masują mu brzuszek i uczą go pić herbatkę. Nie wiem jak jej pomóc i co doradzić, w ogóle bidulka nie ma na nic czasu. Byli już też u pediatry, jest zdrowy i ładnie przybiera, o ile się nie mylę to waży 4500 także sporo :tak: mają co nosić ;-).
W sobotę będziemy się widzieć bo wpadną po coś do nas, jadą na Załęże kupić Małemu ubranko do chrztu.

To ja spadam na prasowanko, może jeszcze póżniej zajrze.

Do góry