reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.hejka

Dzisiejsza noc Lenki spokojniejsza niż wczorajsza:tak: więc jestem bardzo :happy::-)

miałam wczoraj zajrzec ale sprzątnie przeciągnęło się do około 24:szok: i byłam padnięta;-).

mamo natalki witaj serdecznie:-Dja jestem z katowic a nikogo tu jeszcze z mysłowic nie mamy i fajnie że ktoś sie pojawił:laugh2:

mokkate no to miłego dnia z rodzicami życzę:cool2:,jeszcze raz powiem że nowe fotki w suwaczkach super:yes:,wczoraj ta skiążka trochę przełożyła moje sprzątanie na później(o jakieś ok.pół godz),a chciałam tylko zajrzeć żeby ją przejrzeć:wink:.

kubusiowa postaram się więcej pisać:rofl:hm,pewnie w domku masz teraz super ekstra wypaśnie,pewnie goscie bedą ściągać tłumami do was:blink:

mandarynka
też słyszałam ze robi się posiew moczu jak dziecko dużo ulewa bo mogą być jakieś bakterie w moczu które powodują ulewanie.Pogadaj z pediatrą i na pewno wypisze ci skierowanie!.Lenka dziękuje za komplement:happy2:,ząbków ma 8:tak:

iza tak wspominki są fajne:laugh2:,też lubię to robić:-D.

kaśka76 u nas też mgliście i pochmurno.Nie trzymaj buzi na kłódkę:-p bo to był komplement of course:-p

shinue no no,szybciutko do łóżeczka i lezeć,leżeć! zaraz się okaże ze mamy tu kolejną prezepełnioną energią przyszłą mamuśkę:-D

a właśnie...a propo energicznej ciężarnej to gdzie mariaola:confused:

oliwka no właśnie, miałam pytac czy piesek będzie u was w domku,sama bym chciała pieska dla Lenki bo widzę jak sie cieszy gdy widzi pieski na ulicy,ale na razie warunki nam nie pozwalają:dry:.Co do tego że oglądasz ciuszki itp to patrząc na twój suwaczek owulacji nie dziwię się ze się staracie tak szybko...tylko czy staniecie na dwójce:confused::-D.

.Lecę pomyć podłogi:baffled:;-).

Miłej soboty!.

.

reklama
Witam!
Karolinna skoro tak długo sprzątałaś to chyba w domku błysk masz ;-) Ja też muszę posprzątać bo dziś moja siostra z rodzinką przyjeżdża.

Mokkate tak tak miłego dzionak z Rodzicami, od jakiegoś czasu masz nowe foteczki w suwaczk - bardzo fajne :tak:

Kubusiowa Rysio wczoraj zabrał Karolcie na wieczorny spacerek przed 20 :-D który mała cały przespała, ale dzięki niemu w nocy też ładnie spała, zamiast ok. 23 obudziła się dopiero po 1, później po 4, po 6 tez ale dałam jej tylko smoka, ułożyłam inaczej i spała do.... 9 :-) Więc dziś jesteśmy chyba wszyscy troje wyspani :tak:

Oliwka ja to głównie zdjęcia oglądam, bo ciuszki te malutkie juz spakowałam i są na strychu :tak: (będą dla mojej koleżanki a może dla kolejnej dzidzi ;-) )

Mandarynka idziemy z małą na taki specjalny basen dla niemowląt, nie jest chlorowany i jest naprawdę bezpieczny :happy: Ale niestety nie jest tani, zajęcia trwają 30 min i kosztują 28 zł. w tym jest wejście dla dziecka i opiekuna oraz pieluchomajtki :cool2:, drugi opiekun też może towarzyszyć jeśli nie wchodzi do wody to nic nie płaci. Niestety ja nie mogę wejść z małą do wody :sick: będzie się kąpać z tatusiem gdyż "panie uczestniczące w zajęciach w wodzie muszą posiadać ważny wynik badania bakteriologicznego dróg rodnych (wymaz pobiera lekarz ginekolog)" a ja niestety nie mam.
Myślę że warto z dzidziolkiem chodzić na basen a cicho liczę na moich rodziców że zasponsorują go wnuczce i że będziemy mogli przynajmniej 2 razy w miesiącu z nią iść.

Idę sprzątać. Miłej soboty!

hej !!!

spacerek sie udał byłyśmy na huśtawkach i potem wielki ryk bo nie chciała iść

Karola śpi raz dziennie ok 2 godz a wczoraj rekord 4!!!!!!!!

Izunia ale na pewno bedziecie zadowoleni z basenu i Karolcia dopiero !! My byliśmy dwa sezony i Liwia aż piszczała z radości !! Ja byłam w wodzie z Liwią i nie trzeba było mieć nic od lekarza dla mnie to trochę bez sensu a co faceci to nie moga mieć rzadnego paskudztwa :confused:

Dzis chcialam juz indywidulanie skoczyc na basen ale nie wiem czy wyrobie sie no i jak bedzie królowa spała !! bo chcemy do taty jechać

Witam nową mamusie !!!!!!!!

Mandarynka Liwia tez tak ulewała i nagle zaczeła tak hlustająco i to mnie zaniepokoiło i lekarka kazał zrobić posiew moczu i wyszły bakterie jak wyleczyliśmy je to przeszło choć ulewała tez czasami ! Powieddz ze chcesz skierowanie na posiew a jak nie to to pare złoty kosztuje ja Liwii robiła pózniej tak co miesiąc ateraz tak co kilka miesięcy !! Zauważyłam tez ze ulewała mocniej jak zjadłam coś z serem biały wiec go wykluczyłam z mojej diety !!!

ja jestem z Pszowa to jest dziura dopiero :laugh2:

Hej dziewczyny, postanowiłam się do Was "przykleić" wkrótce zostanę Mamą Milenki :-D termin mam na Sylwka :-D Mieszkam w Katowicach i byłabym bardzo wdzięczna Mamom z Katowic aby podpowiedziały mi który szpital wybrać do porodu mojej córci.

Dziś jestem nawet wyspana w nocy małego karmiłam tylko 2 razy :szok: :szok: :szok: Zasnął o 21 obudził się o 00.54 a potem o 04.18 i dopiero o 07.31 a więc troszkę dal nam się wyspać :-) ;-) :tak: W dzień też śpi ładniej już jakieś 2-3h a nie tak jak na początku co budzil się co 1h. Troszkę jeszcze denerwuje się przy karmieniu i strasznie wrzeszczy że trzeba uszy zatykać :-) ;-) :tak: :-D Chyba mój pokarm za szybko wyplywa i mały nie umie nadążyć i się potrafi nawet zakrztusić.

Iza - mam nadzieję, ze Karolci spodoba się na basenie a te badania to bez sensu że kobieta musi robić a facet nie :no: Malutki już chyba przybral dużo na wadze bo widać robi się coraz cięższy :-) ;-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, dzieciaczki i brzucholki :-) ;-) :tak: :-D Milego dnia.

Dziś idziemy na imprezkę z naszym kochanym synusiem :-) ;-) :tak: :-D

Dziewczyny ta pogoda mnie wykończy . Wziełam sie za sprzatanie i omało orła nie wywinęłam . Wystarczy że sie troche schyle albo zrobie gwałtowny ruch i mi sie ciemno przed oczami robi :eek:.
Dobrze że udało mi sie zrobić porządek w akwarium i podłogi przetrzeć . Reszta poczeka na leprze czasy . Jak sie komuś nie spodoba niech bierze miotłe i zamiata.
Oliwka mampytani . Żeby mieć dziecko przy sobie w szpitalu to trzeba mieć swoje pieluchy i ciuszki ?

Basiu super ze Kamilek daje pospac :-) nie wiem jak jest u Ciebie ale ja to bede na mojego brzdaca chyba godzinami patrzyla... troche sie obawiam tego niewyspania bo z natury to spioszkiem jestem :-(

kaska76 dokladnie to jestem z piosku my tak mowimy bo nie ktorzy mowia piasek. karolinna ciesze sie ze jestem pierwsza mama z Myslowic:-) kubusiowa wlasnie zauwazylam ze sa tu same sliczne dzieciaczki takie kochaniutkie ze chcialo by sie je schrupac:-) Chcialam podziekowac za tak mile przywitanie.

reklama
Do góry