reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!
Pewnie wszystkie siedzicie teraz na czacie wiec ja tu cosik napisze ;-)

U mnie narazie wszystko w porzadeczku. Sytuacja z @ sie wyjasnila i od jakiegos juz czasu niezle mnie zalewa ;-) pewnie stres triche popuscil. Wczoraj bylam w sadzie, oddalam legitymacje, powiedzialam mojej znajomej ktora byla moja szefowa kilka slow, poprosilam tylko o pozytywna (czyt. prawdziwa) opinie mojej pracy i zaswiadczenie z sadu ze pracowalam od do. To mi wystarczy i zloze w przyszlym tygodniu dokumenty w sadzie w Rybniku. Wyjdzie mi to tylko na dobre bo bede miala pod nosem podopiecznych. Mam tylko nadzieje ze beda mieli zapotrzebowanie na nowych kuratorow spolecznych :dry:

Obecnie siedze nad ksiazkami i papierami z uczelni bo nie wiem jak sie w tym roku wyrobie, poprostu koszmar :no: Mam 4 egzaminy, w piz.. zaliczen, polowe pracy licencjackiej do oddania, praca z socjologii na min 10 stron A4 a jestem....ho ho ho...gleboko w lesie. Nie mam jeszcze nic :baffled: :no: :-( a zostaly mi tylko 2 miesiace:eek: Pozyjemy-zobaczymy, najwyzej nadrobie usmiechem :-) :-D :-D :-D

Baska Kamilek jest nadzwyczaj silnym chlopcem :tak: moja Oliwka tez stoi ale jak zlapie ja za rece, sama nie chce stawac. A wozek kupilas naprawde sliczny:happy: , ja zostaje przy spacerowce z mojego wielofunkcynego ROANa bo jestem z niego bardzo zadowolona :tak:

A to kilka ostatnich fotek Oliwki:

reklama
Witam,

Karolina zdjecie sie nie powiekszy, bo jest takie male... Rafala komorka takie robi :confused::baffled:
Fajny jezdzik ma Lena i widac bardzo zadowolona.

Kubusiowa Kubus ma super usmiech

Luczynka najbardziej spodobalo sie zdjecie w okularach z usmiechem - fajne

Czarnulka, staram sie jak moge, juz od miesiaca trabie, ze 10 chce wolne, wiec mam nadzieje, ze moje proby zostana wysluchane i zjawimy sie z Sonia u na urodzinkach Wiki.

Zdjecia jednak jutro, dzis przed praca mialam male urwanie glowy z dokonczeniem korekty ksiazek i ledwo sie wyrobilam. Jutro mam prawie caly dzien wolny, wiec jutro beda zdjecia.

Pozdrawiam,

Witam raniutko :-)

Sandros będe trzymała kciuki by cie puścili! :-)

Mam nadzieje że wczoraj nikogo nie uraziłam na czacie swoimi głupimi żartami i tekstami za które z góry przepraszam! Nie chcę byście cos sobie o mnie głupiego pomyślały!!!

No to srebro !!!!!:-D
(Kaska- Czarnulka nas wyprzedziła :-D :-D :-D )

Czarnulka- nie czuję się urażona.....

Karolina- Lenka super wygląda ze swoją "furą" :-D I jak pod kolor ją ubrałaś, ho, ho, ho......

Luczynka- zdjecie w okularach- świetne!!! :-) :-):-)

Baska- obniżaj łózeczko i to jak najprędzej :-) Jak już raz opanował technikę wstawania, to teraz będzie stale ćwiczył.... :-D
Jak juz pisałam- Daria zaczęła chodzić, jak miała skończone 8 miesięcy. Ale ja jej nie stawiałam, czekałam aż zrobi to samodzielnie. Problemy z kręgosłupem mogą pojawić się wtedy, gdy dziecko nie jest gotowe do chodzenia, a rodzice usiłuja ten proces przyśpieszyć. Więc mysle, że nie masz o co się martwić. Masz silnego chłopczyka!!! :-)

Martynka już w łóżeczku-zasypia!!!! :-) Chyba urodziłam misia polarnego.... :-D

hejka
My sie juz szykujemy i wyruszamy na miasto;-)
karolina chyba później byłam spakowana ale teraz musze być przygotowana z tymi moimi excesami zdrowotnymi:-D wole miec wszystko uszykowane tylko se jeszcze jedna koszule dokupić na ramkach :-)Lenka fajny pojazd ma:tak:
czarnulka chyba wiesz ale nas nie bedzie ,za daleko;-)

witam z kawusią:-)

Kuba rządzi na całego a ja szybciutko skrobne pościk:-D

karolina - ale pojazd ma Lenka do twarzy jej z ta furą:-D

mokkate - juz Martynka usypia po nocnym spaniu:szok: to o której ona wstała????

baska - super silny kamilek brawo fakt obizaj szybciutko ten materacyk bo to chwila moment a kamilek wyskoczy i pobiegnie do kuchni do lodówki po kiełache;-) :-D :laugh2: :-D :laugh2:

czarnulka - ja nie czuje sie w zaden spsób urażona bądż obużona:tak: widać że macie z mężem poczucie horrroruuuuuu;-) :-D :laugh2: tj humoru i tak trzymać. A wedkowanie to chyba mieliście do samego ranoa coooo????:laugh2: :laugh2:

justynka - a jak tam u ciebie samczkiem sie obyło czy rybobranie???????? ;-) :-D :laugh2: :-D :laugh2:

iza - trzymam kciuki :tak: i wiecej optymizmu i wiary w siebie!!!!!!!!!!

sandros - Sonia to juz taki starszak przy tym poważnym rowerku:tak:

luczynka - dobrze że sprawy zawodowe jakoś sie poukładały:tak: a zdjęcia małej superowe!!!!!!!!!! Dla mnie bomba z okularkami i czapusia super:-)

A ja wczoraj przez te gadanie nic nie zrobiłam:-D ale cóż miło pogadac z fajnymi kumpelkami:-) Kubus wczoraj był u fryca ale jaki niespokojny szok i niestety nie jest obcięty jak chciałam bo poprostu sie nie dał ale cóż może na wakacje damy rade na nowa fryzurkę

spadam bo mały buntownik sie iskrzy z wściekłości że sobie klikam:baffled: Po południu wybywamy na działkę.

miłego dnia

reklama
Do góry