reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam was
my juz po spacerku ,byliśmy w skarbówce a ludzi :szok: dobrze że swoje oddałam wcześniej bo miałam zwrotu a dzis to mamy bo miała dopłacić;-) mała teraz spi ,ziemniaki obrane na frytki ,cacyki i kotlet i obiad z głowy:-)
karolinna jescze nic nie kupowałam tzn pościel pampersy i takie potrzebne rzeczy ,a ciuszków to nie kupuje bo mam całą szafke po Oliwi i nawet takie nowe co nie zdązyła założyć ,jeszcze siostra nakupowała i wyprawke ze szpitala mi zrobiła przywiezie mi tak że ciuszków nie kupuje .Bo niewiem kiedy w tym obchodzi:szok::confused::-DNo i wózek tez bedzie po małej ,mam go wyprany i schowany.
czarnulka sluczne córunie a Wikunia jakie ma włoski ładne ,ja jescze takich kiteczek nie moge robić tylko z tyłu jedną:-D
anian jak tam wózek ,kupiliście?

reklama
Juz jestem w domu, mała śpi...przetrzymałam ja dzisiaj...:-D :-D :-D
Musze ją pochwalić, była bardzo, bardzo grzeczna....

Justa- wracam do pracy od września. Koniec obijania się. :-D
Nie wiem tylko czy znajdę czas na BB....:no:

Kaśka- nie miałam pojecia , że tam jest dogoterapia....:szok: Całe życie się człowiek uczy....:tak: :-D Szkoda, że w poniedziałek mam wyjazd, to spotkalibyśmy sie u mnie na kawie... Chyba, że coś mi się poprzesuwa....:confused: :happy:

Czarnulka- super, że już humor lepszy. Ale macie fajny park!!! Bardzo lubię pawie. Córcie śliczne!!!!:tak:

Idę obiad szykować...

Dziewczyny napiszcie mi proszę które z was mniej więcej będą i z kim na urodzinkach Wiki,bo chciałam oszacować około ile osób będzie ;-)Przypominam że odbędą sie 10.06.07 w Niedziele o godz. 15.00 :-)

dzień doberek:-)

Jestem w szoku ale pozytywnym jaka zmianę przechodzi moje dziecko:szok: :-) dzisaj Kuba spał od 20:15-9:00. Jak ja sie dzisiaj wyspałam az mnie głowa bolała z nadmiaru snu;-) Tak oglnie Kubus od 3 dni humor poprostu bombowy usmiech od ucha do ucha. Wczoraj baraszkowalismy na dzialce u moich rodziców, ale miał raj wrzuce kilka fotek to same ocenicie.
Od 11 Kuba robi sobie drzemkę, obiadek juz czeka na smyka wiec jak sie tylko obudzi to obiadek i na 15 umówieni jestesmy do frycka:-D

Załączniki

• DSC04982.JPG
    DSC04982.JPG
    214,3 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC04983.JPG
    DSC04983.JPG
    231,9 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC04988.JPG
    DSC04988.JPG
    172 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC04990.JPG
    DSC04990.JPG
    224,3 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC04991.JPG
    DSC04991.JPG
    265,5 KB · Wyświetleń: 59
czarnulka - córcie przesłodkie, i super że humorek dzisja juz dobry:-)

mokkkate - cos te nasze dzieciaczki jakos zawsze współgrają:-D Kuba tez ostsnie dni bardzo grzeczny i nawet na spacerkach w w ózku grzecznie siedzi!! czyzby ta zgodność Martynki i Kubusia to jakis znak:tak:

na dobry dzionek duzo usmiechu wszystkim przesyła Kubuś

.Hej.

.My po spacerku,Lenka szybko zasnęła ale to dlatego że wybawiła się z koleżanką Wikusią :-).

.kubusiowa ale wklejasz dużo fotek ,jak dla mnie bombowo:-D.Kubuś super,mały pomocnik i ten uśmiech na miły dzionek... :laugh2:.

.czarnulka bardzo fajne fotusie z twoimi modelkami a i ty wyszłaś na nich bardzo fajnie:tak:.A ta opaska kupiona na allegro czy robiona przez ciebie lub twoją mamę:confused:.

.oliwka to cię nic nie zaskoczy teraz;-) a torba do szpitala już spakowana:confused:.

.sandros nie chce mi się to zdjęcie powiększyć :no: . Ale nawet na takim małym widać ze Sonia przejęta rowerkiem ,nawet nie ma czasu żeby spojrzeć do aparatu;-).

.anian wielkie brawa za płaski brzuszek:cool2: a ile tych brzuszków robisz co dzień:confused:.

.justyna nasze dziewczyny się umówiły chyba z tym dzisiejszym spaniem :happy:.

.
spotkanievk0.jpg
DZIŚ O 20.00 CZAT.

.Miłego dnia.

Hej dziewczyny! Ostatnio jakoś mam mało czasu i mniej zaglądam na bb a od 9 maja już nie będę mieć netu :-(

Kaśka ja też nie miałam pojęcia że tam jest dogoterapia, ciekawe jak Piotrkowi spodobają się zajęcia.

Baska fajnie że kupiliście wózeczek! Gratki dla Kamilka z okazji ząbka!!! Kamilek jest bardzo silny, szok że już wstaje, a krzywdy na pewno sam sobie nie zrobi. Ciekawe kiedy zacznie chodzić :happy:

Czarnulka dziewczynki śliczniutkie :tak: , ja też Cię podziwiam że sobie radzisz z dwójką dzieci! Masz prawo czasem mieć małego dołka, ale fajnie że już masz lepszy humorek! :tak: A z tymi urodzinkami to jest tak, że bardzo chciałabym pojawić się na nich z Karolcią, ale Rysia prawdopodobnie już wtedy nie będzie więc raczej ciężko będzie mi się samej wybrać, chyba że z kimś się zabiorę, albo ewentualnie poproszę tatę żeby mnie zawiózł, problem tylko w tym że on niecierpi jeździć po Sosnowcu i raczej chętny do tego nie będzie :sick:

Kubusiowa ale Kubuś juz jest duży! Śliczny kawaler Ci rośnie!:tak:

Mąż dziś idzie na spotkanie w sprawie wyjazdu, dziś się prawdopodobnie wszystkiego dowie. Strasznie jestem ciekawa czy wyjedzie w końcu czy nie :confused:

reklama
moja gwiazda jeszcze śpi zaraz będę ją cucić :eek:

Kubusiowa usmiech ma zabójczy !!!

Czarnulka jeszcze raz potwierdzam przy świadkach nas wpisz na listę w liczbie 3 !!!

Karola no raz się kozy widziały i juz sztamę trzymają :-D

Mokatka a co z Martynką od września ???
i ubawiło mnie to ze lubisz pawie :laugh2: :eek: tak mam dziwne poczucie humoru :baffled:

Izka no to wyżyj sie jak 9 masz zniknąć !! a na jak długo ???

Do góry