reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.baska ładny ten pomarańczowy:tak: ,może nie doczytałam ale kupowaliście na allegro czy w sklepie:confused: .Życzę wam żeby jak najszybciej wyszedł ząbek Kamilkowi( Kamilkowi też życzę:-D).

.Dobranoc kobitki,miłych snów.

reklama
Witam wieczorkiem

My jutro na zakupy wózkowe....ale co z tego wyniknie:confused: :confused: :confused: Jeszcze muszę popatrzeć na allegro i posprawdzać ceny, żeby nie przepłacić:baffled: Kilka typów jest:happy: może się uda:confused: coś kupić:-D

baska wytrwałości i szybkiego przebicia się Kamilowego ząbka

czarnulka ja Cię podziwiam. Przy jednej Patrycji mam niekiedy serdecznie dość, zwłaszcza, że mam tylko siostrę do pomocy, ale i tak rzadko z niej korzystam :elvis:

karolinna wiem, że zazdrość jest beeeeee (to "słowo" mojego dziecka;-) ), ale tak niekiedy mam;-) A Patucha wstała o 14:50:happy:

O tej porze pożyczę Wam miłego środowego poranka:happy: :happy: :happy:, cieplutkiego wiaterku (jak już musi wiać) i długich spacerków:happy: i nie zapomnijcie o takim małym szczególe :cool2: , żeby chronić oczy:-)

PAPA

Kaska- a gdzie na Brynowie jest dogoterapia? :confused:

Anianku- bardzo, bardzo przepraszam...:zawstydzona/y: umknęło mi....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Baśka Ci już na szczęście napisała... (dziękuję Basiu :-) ) Ja też jestem zadowolona z wózeczka. :tak: :-)

Baska- gratulacje pierwszego ząbka!!!!!

Czarnulka- trzymam kciuki za poprawę humoru. Pewnie teraz Cię to nie pocieszy, ale najgorsze doły mijają, a potem jest już tylo pieknie!!!!:-) :happy:

Karolina- moja Daria w podobnym wieku do Lenki zbojkotowała spanie popołudniowe. Nie było jej potrzebne... Natomiast Martyna to już chyba hibernuje- śpi 11 godzin w nocy i 4,5-5 w dzień (i to jeszcze ją budzę!!!:baffled: , bo potrafiaby więcej...)
I tak źle, i tak niedobrze...:-D matki muszą się zawsze czymś martwić...

Coś czuję, że dziś przywitałam i pożegnam dzień na BB.....:-D
Dobranoc...

mokkate, dziś Cię wygryzę i zdobędę ZŁOTO :laugh2: :laugh2: :laugh2:
No cóż, wybaczam Ci te niedopatrzenie, a basi bardzo dziękuję za info:-)

sandros jaka Sonia duża:szok:

A ja dziś z wrażenia musiałam włączyć kompa i podzielić się z Wami radosną nowiną. Moja katorga przynosi efekty :-) :-D :-) :-D :-) :-D
Od ubiegłego tygodnia robię brzuszki i dziś jakoś mi nic (no prawie;-) ) nie wystaje zza spodni:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Zniakm do szkoły
PAPa
Miłej środy

No to srebro! :-D :-) :-D :-)

Anian- może ta wieść mnie zmotywuje do robienia brzuszków, bo by mi sie przydało, oj...przydało....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Jadę dziś na rozmowę z szefem. Zabieram Martynkę. Mam nadzieję,ze nie bedzie zbyt dużo rozrabiać....
:confused::happy::zawstydzona/y:

Hejka moje kochane pocieszycielki ;-)

Dziś jestem uśmiechnięta ;-) Wstawiam kilka foteczek

Nowa opaska Wikusi :-)

2723f8a2badc9efemed.jpg

Nasz PAW z naszego małego dzielnicowego parku ;-)

e52f368cab950babmed.jpg

Spacerek :-)

eed4f0b766e03dbcmed.jpg

ff6208c4a481c1cemed.jpg

4a6ff1caa61ec337med.jpg

i Czapeczka ;-)

1760025f8c22ae05med.jpg

A to dzisiej rano zrobiona grzyweczka ;-)

c5427963d07712a8med.jpg

Mokatka: na Przyklinga koło kościoła bodajże to jest. tam właśnie jedziemy w poniedziałek.

Czarnulka: ależ Ci lasencje rosną. obie śliczne.

Tytek skończył rehabilitację. małż mi mówił, że darł się wniebogłosy. a okno otwarte. niedługo nas zgłoszą, że katujemy dziecko.

reklama
hej hej !!!!!

my juz popodwórkowałyśmy sie i Liwia teraz śpi !!! jak tylko o 12 ją polożyłam to bez prostestów zasneła !!! a jakbym tylko ją przetrzymała do 13 to juz psinco !!!!

Kaska wytrwałości dla Piotrusia no i Was oczywiście !! poczekaj jak zacznie mówić i będzie wrzeszczał POMOCY !!! :-D synek moich znajmych tak wrzeszczał i sąsiedzi wezwali straż miejską :laugh2:

Mokate a chcesz wrócić do pracy ????

poczytałam i nie wiem coto ja miałam napisać !!

Do góry