reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej Babki!!!!

Ja juz po pracy. Niedługo pójdę z Kamilkiem na spacerek to bardziej przetestuję nowy wózek :-) ;-) :tak: :-D

Oliwka - wlasnie do tego wózka Chicco CT 0,5 nie można dokupić barirki pytałam się w sklepie firmowym Chicco w hurtowniach i szukałam na allegro i nie ma (to jest minus) dlatego nie kupiłam bo u nas nie ma mowy bez barierki gdyż Kamilek nie usiedzi w szelkach i lubi sie trzymać barierki ;-) Ale ten wózek jest fajny ale mówię, ze jak na tą firmę to wózek ma malo wyposażenia.

anian - mokatte kupila wózek - parasolkę Coneco Traffic :-D :-)

Kubusiowa - to chodzcie też do Zakopanego tylko już chyba nie ma miejsc :-( :-( :-( Ale z Kubusia przystojniak - cały tata :tak: :-D

Justyna - ale kierowca ci rośnie :-D :laugh2: :-D

Czarnulka - ja też wstaje kilka razy w nocy do Kamilka bo chyba idą mu gorne jedyneczki

Karolinna - pokaż więcej zdjęć Lenki :-) :-D To prawda Kamilek jest bardzo silny ;-) :tak:

reklama
baska przepraszam cie ze w błąd cię wprowadziłam my mamy ct4 i dlatego jestem pewna ze są barierki a do tego wózka co ty masz to żeczywiscie nie ma:no:

hej
Może nie powinnam teraz tego pisać kiedy niektóre z was będą miały i ma już drugie maleństwo,ale męczy mnie to i wam mogę się wyżalić,bo ciężko mi aż na sercu :-(
Ja dzisiejszego dnia mam Mega doła :-( Wszystko mnie wkurza! :wściekła/y: a to że ciężko mi ze wszystkim to najbardziej :-( Czuję się tak bezradna chwilami że normalnie sie załamuje :-( Az jestem w tych momentach zła że nie mamy na tyle by zatrudnić nianie do jednej z dziewczynek :-( Dzisiaj szłam wysłać zaległe paczuszki z allegro co miałam wysłać wczoraj i nikogo nie miałam jak na złość do pomocy :-( M w pracy,teściu też,a teściowa na działce. A ja idąc na poczte z Emilą w nosidełku,Wiki w wózku i plecaczek + torba :wściekła/y: Byłam zła na m bo miał mi zostawić pieniądze na wysyłke,a jemu sie zapomniało i dodatkowo zasuwałam jak głupia do bankomatu :baffled: Gotowałam się aż w środku :-( musiałam komicznie wyglądać :baffled: Jak baba uciekają ca z domu bo dzieci i tyle tobołów :eek: :-D :baffled: ach,szkoda gadać.... Sorry ale nie miałam komu się wygadać :-(

czarnulka komu jak komu ale nam mozesz sie wyżalić:tak:jesteśmy z tobą ,sama sie boję jak to będzie ale my baby udźwigniemy to no nie?:-DJa też czasami mam takie doły i zas wszystko zwalam to na kase ,to na ludzi:wściekła/y: ale jak mi przejdzie to jest juz ok i sie zastanawiam o co mi chodzi:confused:

Dziewczyny niewiem ale jak ide ulica z Oliwką to ludzie (ale nie wszyscy oczywiście )mi sie przyglądają jak bym była z kosmosu ,mam takie wrażenie ze se myslą takie małe dziecko i z drugim w ciąży :szok:

Oliwka na pewno patrzą bo super wygladasz brzuchatko i masz śliczną córcie a druga w natarciu :-D

Baśka i jak pojazd ????

Czarnulka a nie masz nikogo ze znajomych kto by chociaz co któryś dzien wpadł na chwilkę pobawić sie z dziewczynkami !! No i moze tesciową zagoń do wnuczek !!

.....:-DJa też czasami mam takie doły i zas wszystko zwalam to na kase ,to na ludzi:wściekła/y: ale jak mi przejdzie to jest juz ok i sie zastanawiam o co mi chodzi:confused:

Ja tez tak mam ;-)

Dziewczyny niewiem ale jak ide ulica z Oliwką to ludzie (ale nie wszyscy oczywiście )mi sie przyglądają jak bym była z kosmosu ,mam takie wrażenie ze se myslą takie małe dziecko i z drugim w ciąży :szok:

a co ja mam powiedzieć :baffled: :-D

a nie masz nikogo ze znajomych kto by chociaz co któryś dzien wpadł na chwilkę pobawić sie z dziewczynkami !! No i moze tesciową zagoń do wnuczek !!

czasami przychodzi do mnie szwagierka,ale bardzo zadko bo pracuje! A teściowa to teraz przejęta działeczką :wściekła/y: :-(

Oliwka - ten wózeczek co ty masz to wiem, że można do niego kupić barierkę. Ja dlatego nie kupiłam Chicco CT 0,5 skoro nie ma możliwości kupić barierki i kupiłam Baby Design Active.

Justyna - pojazd Kamilka super troszkę się muszę teraz do niego przyzwyczaić bo jest mniejszy :-D :laugh2: :-)

Czarnulka - wierzę ci że czasami ci cieżko i masz doła. Ja mam tylko jedno dziecko i czasem sobie też nie umiem poradzić, wszystko mnie denerwuje itd.

Kamilkowi wychodzi prawa górna jedyneczka !!!!!!!!!!!!!!!

.Hej wieczorem.

.Lenka dziś popołudniu była bardzo grzeczna i dała nawet cioci i wujkowi po buziaku na "dowidzenia":-).

.justyna to pewnie o to chodzi
:tak: jak się przetrzyma odpowiednią godzinę to klops choć ja z reguły ( czasem jest około godzinne odstępstwo) kładę ją o ustalonej porze i w południe i rano.Ale przypadek twój i Liwii podniósł mnie trochę na duchu:tak:.

.czarnulka myślę ze każda z nas ma dni kiedy nic się nie układa i ma się ochotę czymś rzucić;-) .I myślę ze każda z nas cię rozumie i cię wspiera myślami.Za jakiś czas wszystko przechodzi i jest lepiej! czego ci jak najszybciej życzę.

.anian ;-)zazdrość nieładna cecha charakteru ;-).I do której spała Patrysia:confused:.

.baska postaram sie niedługo wkleić fotki Lenki. Oglądałam twój wózek na allegro i jest bardzo fajny:tak:.Powiedz jak się prowadził.Napisz jak tylko przebije się ząbek:tak:.

.oliwka też mi się wydaje że drugiego porodu (jeśli Bóg da) będę się bardziej bała:rolleyes2:. Kupujecie już jakieś ciuszki:confused:.

.Postaram się tu jeszcze za chwilę zajrzeć więc piszcie dziewczyny ,piszcie!:happy:.

reklama
Karolinna - wózek się prowadzi super tylko muszę się przyzwyczais bo jest mniejszy :-D \ja mam kolor z tym pomaranczem :laugh2: :laugh2: :laugh2: Mam nadzieję, ze na dniach b edzie widać już ząbka i dlatego rozumiem czemu ostatnie noce byly takie ciężkie Dziś posmarowałam mu dziąsełka zelem :-)

Do góry