reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hej.

.Coś mi się wydaje że Lena już nie będzie robiła sobie drzemek w dzień:baffled: chyba za mała na to jest,co:confused: a śpi tak około 11 godz w nocy :dry:.

.mokkate super ze Daria tak umie super pływać:tak: no i gratki dla odważnych kroczków Martynki:tak:.

.justa zdjęcie Liwii super:tak:.

.kubusiowa hehe nie powiem;-).

.sandros to czekam z niecierpliwością na fotki:tak:.

.oliwka powiedz mi czy bardziej się boisz tego porodu teraz,czy bardziej się bałaś pierwszego:confused: .

.My dziś znów do dziadków bo przyjeżdża dalsza rodzinka spod Kielc i chcemy się z nimi zobaczyć:-).

.Miłego wtorku!.

reklama
Wiatm w ten śliczny dzionek

mokkate, to gratulacje dla małej wędrowniczki:-) :-) :-)
Kiedyś Cię, Droga Kasiu, pytałam jaki wózek zafundowałaś Martynce i nie napisałaś mi:no: popraw się, bo ja szukam:-p

karolinna, nie za dużo to tych wypadów?????????????????

kaska, a jednak Piotrek ma siłę, żeby wstać. Jeszcze chwila i będzie biegał:happy:

kubusiowa, pocieszyłaś mnie z tym wydłużonym spaniem...u nas pobudka ok.6 ale moze jej to przejdzie, skoro Kubusiowi przeszło...:happy:

justyna, to dorobiłaś się już kierowcy............ale ma dużo zęboli:szok:

sandros, wklejaj te zdjęcia, bo dawno tu nie było takiej "starej" modelki;-)

baska, zazdroszczę tego Zakopca...............:baffled: :baffled: :baffled:

oliwka, a może jakieś zdjęcia taaaaaaaaaaaakiej wielkiej ciężarówki:confused: :confused: :confused: ;-) ;-) ;-) Jak widzę kobiety w ciąży to się rozmarzam:happy:

Miłego dzionka, my wybieram się z Młodą wyszaleć na placu u siostry.....będzie Młoda, trawa i pies..................

a ja kompletnie nie mam na nic siły. głodna jestem, ale nie potrafię jeść. i kółko się zamyka.

Piotrek już nie powtórzył wyczynu z samodzielnym wstawaniem - a szkoda:-(

Mokatka: gratki dla obu dziewczyn!!!!!

Anian: Tytus budzi się między 5 a 6. a zasypia ok. 22-22.30.

ja w długi weekend w pracy. mamy plany coby zebrać się w końcu do Ustronia. tylko znając termin - bedzie tłok jak diabli wszędzie.

.anian chyba mi nie żałujesz:-p;-).Już marzy ci się ciąża:-D.

.oliwka popieram anian
,wklej fotusię!

.mokkate no i zarobiłaś burę;-).

.Lenka w końcu drzemie choć wyjęłam ją już z łóżeczka ,siadłam i wzięłam na ręce,przytuliła się mocno i jak już przysnęła to ją przełożyłam do łóżeczka:tak:.

.Coś się chmurzy na horyzoncie:dry:.

hej dziewuszki !!!

no fakt kierowca nam rośnie, to bedzie kogo wykorzystywać do przywozenia z imprez :-D A to zapewne ma po chrzestnej bo moja siostra to tez auta i auta :-D

Oliwka no brzunio juz pewnie w niezlej okazałośic sie prezentuje !!!

Karol Liwia tez czasem ma takie manewry ze spaniem popołudniowym, i właśnie dzis był taki dzień za chiny nie chciała zasnąc więc musiałam sie do nie przytulić i po 5 min lulała jak anioł !! Czasami nie zasnie ani sama ani nie da sie uśpić i urzęduje do 19 i lulu !!! Ale teraz jak chasa cały czas po podwórku od rana do wieczora to o 12 sama kładzie sie i zasypia najgorzej jak przetrzymam ten moment co chce jej sie spać i potem juz klops !!!

Mokate to spróbuj śliwiki w sloiczku gerbera ja je mieszam z kaszką kukurydzianą na wodzie i wcina i nie ma kłootu z kupcianiem !!!
Ale zdolne kobiet Ci rosną mężuś to pewnie puchnie z dumy !!!

Kaśka na pewno sie doczekasz Liwia tez jak zrobiła cos pierwszy raz to potem zaraz tego nie powtarzala tylko za jakiś czas znowu !!

Anian paszcza nasza uzbrojona aż do 4 z góry i z dołu + jedna 5 i pozostałe w natarciu !!

U mnie nocki nie za wesołe :-( Emilce idą ząbki i budzi się z płaczem po kilka razy w nocy :-( Dobrze że chociaż Wikusia śpi dobrze :-)

07ba505a69ab6be9med.jpg

kaśka to współczuję, bo moja Młoda zasypia ok.20 i chociaż mam wieczór "wolny". A Piotruś już za jakiś czas powtórzy wyczyn, nie matrw się:happy:

karolinna zazadroszczę:dry: :cool2:

czarnulka u Patrycji na takie bóle nocne pomogły granulki homeopatyczne.

justyna to Liwia ma już wszystkie zębole prawie:happy: Ale Ci dobrze....już bez zarwanych nocek;-)

A Patucha zaległa o 12 i nadal śpi....i nawet się dziś nie przebudziła (co jest normą):happy: :happy: :happy:

Anian no ja musze powiedzieć ze oprócz jednego dnia goraczki to Liwia dzielnie zęby wyząbkowała :-D Troszku marudna ale tak nie moge nic narzekać na ząbkowanie !!!!

Czarnulka trzymaj sie dzielnie !!!!

dobra czas na papu

karolina na pierwszy to wcale nie myślałam i sie wogóle nie bałam ,dopóki nie poznałam jaki to ból a potem to tylko żeby sie skończyło a teraz ta świadomość co mnie czeka:szok:
anian karolina justyna bedzie fotka jak mi zrobi mąż ,ok ;-)

reklama
witam się ale i żegnam, może zaglądne wieczorkiem narazie nie mam czasu.

A co do tego fryzjera cudotwórcy jak mówicie to jeszcze nie wiem jak się obetnę i czy wogóle bo po głębszym zastanowieniu to kurcze szkoda mi takich długich włosów, długo je zapuszczałam. I nie wiem co mam robić teraz :confused::confused::confused: zobacze co mi jutro powiedzą i co strzeli do łepetyny

Do góry