reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
baska my mamy ten chicco i jest super jesteśmy z niego zadowoleni i bym nie wymieniła na inny,kupowaliśmy z allegro i teraz nawet można dokupić barierke;-) ,

reklama
hop hop !!!!

oj dokopiać sie tu nie umiałam !!!!!! :-)

Kubusiowa respect :tak: jak nam się dziewczę rozpisało !! brawo !!! no i Kubinek ma zniewalający uśmiech !!

Mokatka my mamy ten sam gó....niany problem :baffled: U nas śliwki z gerbera lub z bobovity z jabłkiem pomagają !! a jak duzo pije to tez jej pomozę !!

Kaśka dasz radę ! a dla Piotrunia brawo !!

Czarnulka jakby kazdy mój sen o ciązy był proroczy to bym juz przedszkole miała :eek:

Monysia teraz nie żałuj na siebie bo jak bedzie dzidzik to juz klops :-D
wszystko na niego !!!

Baska udanego Zakopanego !!!! na pewno będzie super !!!

napisałam co wiedziałam i o czym nie zapomniałam !!!!!!!!

justyna - no musialam sie zmobilizowac :-) bo te zółte katrki a nie daj Boze kopniaki brrrrrrrrr strach sie bać:szok: :dry: a le fajowe zdjątko jazda bez trzymanki hohoho a ten "mundurek" w buzi hohoho

karolinna - no nareszcie sie odezwalaś:-D juz mialam zamira przestac pisac bo jakos mi to nie pasowało:cool2: i nie martwic sie bede zagladac juz to postanowione!!!!!!!!!!!!!!!! Mocne postanowienie poprawy bo wiesz te kopniaki justyny tylko prosze nic jej nie mów!!!!!!;-) :-D :laugh2:

baska - ale wam dobrze z tym Zakopanym wex Nas ze soba plisssssssssss:tak:, ale silny chłopak z kamilka fju fju fju

monysia - dawaj foteczki z nowym image!!!!!!!! i nie żałuj na siebie, bo co fakt potem to bedziesz wolała na maluszka wiecej wydac:-)

kaska - całsuki dla Pietruszki na te duże 14 miechy i zebolka!!!!

Kubus dziekuje za komplmenta:tak: :tak:

to co zmykowanko do wyrka !!!!!!! dobranoccccccc

Złoto? Złoto!!!!:-D

Gartulacje dla wszystkich nowych ząbków!!!!:-)

Baska- pozdrów ode mnie Giewoncik i bawcie się dobrze... :-):-):-)
Jak sam wstał, to sobie krzywdy nie zrobi. To oznacza, ze jest juz gotowy- gratki!!!

Kubusiowa- a bój się bój tych kopniaków :-)..

Karola- ale sie ostatnio "gościcie". Jeszcze zapomnisz jak się gotuje ;-) :-)

Lekarka kazała smarować to suche miejsce pod brodą Martynki maścią sterydową i mam mieszane uczucia.... :-( Niewiedza czasami jest lepsza....
Justa- a co do "naszego" tematu na g ;-)... kazała podawać kompoty z jabłek i ze śliwek suszonych. Ten drugi u nas w domu powstał, ale został zbojkotowany. Moje młodsze szczęście ma wyrobiony smak i gust,
i pozwala się zatankować tylko i wyłącznie Bobofrutami.
Jazda "na zimny łokieć" super! Teraz musicie zacząć zbierać na furę dla Liwutka :-)

W kwestii chodzenia duży postęp- od 3 dni Martynka robi parę kroczków samodzielnie :-) Ale i tak woli chodzic za rączkę. :-)

Wczoraj byłam na lekcji otwartej na basenie u Daruni i musze się pochwalić.... Moja starsza pociecha pływa juz prawie jak śledź bałtycki :-) I skacze na główkę!!!!

No to się rozpisałam!!!! :-)

Witam,

Mokkate duze brawa dla wyczynow Twoich corek.
Buleczki zwykle pszenne, ale z takim odsciekiem Myszki Miki (kolko z uszami). Nie wiem czy sa gdzies indziej dostepne, bo to robie chyba piekarnia z "Spolem".

Karolina Sonia niestety sama nie jezdzi. Probuje ja nauczyc pedalowania, ale ostatecznie my pchamy, a Sonia pedaluje w tyl. Fotki postaram sie na jutro.

Pozdrawiam,

reklama
karolina tez jestem w szoku gdy patrze ze to już trzeci trymestr ;-)ale i tak jeszcze zostało 3 miesiące to mi sie dłuży a z kolei jak se pomyśle przez co jeszcze musze przejść to nie jest mi tak spieszno :-Dbede sie martwic bliżej rozwiązania:-)

Do góry