reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej
czarnulka tez nie miałam netu dzis musiałam interweniowac:baffled: bo komunikat wyskoczył nieznana karta ,wspólnie pokombinowaliśmy i jest na szczescie bo bym musiała czekać do 4:wściekła/y:ale masz sny:-) może to sen proroczy:-D:-D
gratki dla Emilki za zabala:happy:

My już po spacerku ,kurde zapowiadali ociepslenia a tak wymarzłam przez te wiatrzysko że zgroza:wściekła/y:mała jest teraz u babci a ja tu se siedze:tak:

reklama
Witam !!!

A ja zostałam sama :-( bo mężuś wybrał impreze plutonową zamiast mnie, kolejny minus dla niego, wielka krecha :wściekła/y:

Acha i w akcie desperacji umówiłam się do fryzjera :-):-):-)
Mąż nie chce mi dać ściąć włosów a ja się umówiłam na cięcie i balejaż bo już nie mogę na siebie patrzeć. Więc w środe metamorfoza, ciekawe co powie mąż :eek: i ciekawe jak ja sama zareaguję na to co ze mną zrobią :confused: i zostawie pewnie 200 w salonie :-p och to jest najgorsze...

Witam w końcu po pracy bez auta to ja bym żadnej diety nie potrzebowała rano biegiem do szkoły potem na przystanek biegiem. Zajęcia i busikiem do szkoły bo konferencja. Swoją część wykonałam jeszcze musiałm dzwonić i kolegę prosić żeby projektor i laptopa podłączył bo ja spóźniłam się 20 minut.

Teraz rodzinkę wysłałam na spacerek i piję zasłuzoną kawusię.:confused: :confused:

Może jutro będzie spokojniej ale bieganina między szkołami pozostanie, no w środę będzie autko:-) :-)

Gratulacje dla Pietruszki :-) :-)

Czarnulka mój to by chyba w depresję wpadł.
Taka indywidualistka jak nam się trafiła wystarczy za pięcioro.

Witam! Wpadłam na chwilkę, zaraz mężuś przyjdzie z pracki.

Kaśka zabij mnie ale nie wiem o co pytasz:confused: Mogłabyś zacytować ten fragment którego nie rozumiesz:confused:
OGROMNE GRATKI DLA PIOTRUSIA!!!!

Mokkate daj znać co powie lekarka.

Karolinna do ortopedy pójdziemy prawdopodobnie we czwartek, ale jeszcze nie zapisałam małej na wizytę.

Sandros mój mąż trzyma większą dyscyplinę niż ja i w efekcie Karolcia jego bardziej słucha niż mnie :baffled:

Oliwka po weselu wkleje fotki :tak: a idziemy z Karolcią, będzie trochę a potem ją sprzedajemy ;-) i bawimy się sami :tak:

Monysia fajnie że wybierasz się na metamorfozę :tak: fotki koniecznie muszą się pojawić ;-)

Lece bo mężuś przyszedł, na razie!

bardzo dziekujemy za wszystkie gratki
icon_smile.gif
\

i mam pytanko
icon_wink.gif
Czy wiecie gdzie w obrębie lub w samym Sosnowcu robią torty urodzinowe w kształcie kubusia puchatka?

Czarnulka: ja na urodziny Titka zamawiałam w cukierni w poblizu PZU.

a Piotrkowi wyszedł 10 ząbek - prawa górna czwórka - fajny prezent na 14 miechów

Cześć dziewczyny!!!!

Ale dziś byłam zabiegana. Po pracy jeżdziliśmy po sklepach z Kamilkiem szukać mu jakiegoś wózka bo ten co mieliśmy sprzedajemy. Co prawda udało nam się dzisiaj kupić ale inny niż mieliśmy. Mieliśmy kupić Chicco CT 0,5 ale minus tego wózka to brak barierki i na pasach tych takich miękkich poduszek. Kupiliśmy Baby Design Active bardzo fajny lekki i fajnie sie go prowadzi posłuży Kamilkowi do końca bo sklada sie go jak parasolkę i mało zajmuje miejsca w bagażniku.

Kamilek dzisiaj w łóżeczku wstał. Jestem w szoku - czy to nie za szybko:confused: :confused: :confused: Czego może się chwycić to wstaje:szok: :szok: :szok: Mam nadzieję, ze nie zrobi sobie krzywdy.

Jeszcze do końca tego tygodnia do pracy i 30 kwietnia a od 1 maja wolne do 6 maja :-) ;-) :tak: :-D 3 maja wyjeżdżamy do zakopanego n 3 DNI MAM NADZIEJĘ, ZE kAMILEK BĘDZIE GRZECZNY bo to taki ŁOBUZEK:-D :-D :-D

reklama
.
cze347263qj7.gif
.

.Dzisiaj Lenka odmówiła spania w dzień więc piszę dopiero teraz:tak:.Byłyśmy dziś u dziadków w odwiedzinach:-).

.A wczoraj u drugich dziadków byłyśmy na grillu,otwarcie sezonu:-).

.Lenka ma za 222 dni 2 urodzinki :-D fajna liczba:-D.

.kubusiowa dziękuję za fotki Kubusia specjalnie dla mnie:cool2: czuję się wyróżniona:-D.Kuba wygląda zawodowo:happy2:.Jak pójdziesz do pracy to chyba w ogóle tu nie będziesz zaglądać:sad:.

.czarnulka nawet nic nie musiałam pisać;-),to może będziesz na czacie w środę:confused:.Gratki za zębolka dla Emilki!.

.iza napisałam ci coś na gg,mam nadzieję ze odpiszesz:happy2:.

.baska ale siłacz z Kamilka:szok:,w końcu to facet:laugh2:.Życzę udanego wyjazdu majowego:cool2:.

.mokkate i co mówiła doktorka na skórę Martynki:confused:.

.sandros dziękuję za komplemencik dla Lenki. A Sonia to już sama na rowerku,super!fajnie by było gdybyś wkleiła fotkę:cool2:.

.oliwka fajnie ze babcia Oliwki czasem cię odciąży a wtedy ty możesz sie zrelaksować i posiedzieć na bb :rofl:.

.
spotkanieuo2.jpg
W ŚRODĘ O 20.00 CZAT.

. Miłego wieczoru.

Do góry