reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No jak mam Wam to powiedzieć... No cóż, powiem prosto z mostu...
Właśnie się obudziłam ;-) i już nie będę spać,;-) więc ...

ZŁOTO :-D

i życzę miłej niedzieli...

reklama
.Witanko.

.Coś dziś wcześnie wstałyśmy,no ale za oknem super pogoda to aż lżej wyjść z łóżka:tak:.

.kubusiowa świetne fotki,Kubuś przystojniak pierwsza klasa:-).A moze masz fotki z wczorajszej imprezki :rofl2:.

.iza i co robiłaś w czasie gdy Karolcia bawiła się grzecznie zabawkami;-).

Miłej niedzieli wszystkim:happy:.

.Acha,mokkate ZŁOTO jest moje :-) (co to za oszukiwanie,nie ładnie:-p).

.Pa.

Witam, witam w słoneczno-mroźny, niedzielny poranek!

No i która to dziś jestem :confused: mokkate nastawia budzik żeby zdobyć złoto :-p , karolinna tegonie uznaje.... jednym słowem jestem pogubiona w tym wszystkim, ale bądź co bądź na podium się łapię :-D

czarnulko dziękuję za zdjęcia, doszły w czterech czy pięciu częściach...

justynko mój mail to mmmika@o2.pl

monysia to całe uroki bycia w ciąży potem są inne :-D ja też jestem październikową mamą tylko 2005 i obserwuję jak to u Ciebie wszystko przebiega wkońcu dwa lata temu byłam na tym samym etapie :-)

kubusiowa Kuba rośnie jak na drożdżach zmienia się i upodabnia do Jarka, czy mi się tylko wydaje:confused:

iza już dawno miałam Ci napisać, że bardzo fajnie że Karolinka zostaje z "obcymi" w domu, u nas było podobnie, teraz Grześ zorbił się wstydzioch i mamusin synek mimo, że od zawsze był trochę podrzucany :baffled:

ewcik pytałaś kiedyś o wózek, ale wątpię żeby to był ten, który chcecie kupić... to jest wózek bebe confort i jest to owszem parasolka, ale siedzenie to tzw. łódka i już nie bardzo nadaje się na taki poważny wiek jaki ośiągnęli już nasi chłopcy:cool2: , no i mały kosz ma :dry:

miłej niedzieli

Witam w niedziele!!!

Myślałam że złoto będzie moje a tu :szok: :szok: :szok: Ale z Was ranne ptaszki no no :no: :-D :tak: :-) :cool2:

Karolinna posprzątałam kuchnie jak Karolcia się bawiła, a potem trochę pospała więc miałam długo luzik ;-)

mmm Karolcia sprawia wrażenie że w ogóle nie zauważa mojej nieobecności :eek: :-D

Kubusiowa ja też zaczęłam chudnąć jak wróciłam do pracki :-D Jakoś tak większa mobilizacja jest i nie ma się tyle czasu jak się siedzi w domku i się myśli co by tu jeszcze zjeść :laugh2:
A Kubuś super chłopczyk, rośnie jak na drożdżach :tak:

Mokkate cierpisz na bezsenność:confused: ;-) :-D

Kaśka nie przejmuj się dietką, wyglądasz bardzo fajnie :tak: i naprawdę uważam że DIETY NIE POTRZEBUJESZ!!!

MELDUJĘ, ŻE PÓKI CO POSZŁO MI OK. 6 KG :-)

MIŁEJ NIEDZIELI!!!

.mmm taki długi post:szok:;-).I jak tam nowa praca:confused::confused::confused:.

.iza przypomnij mi:zawstydzona/y: kiedy macie tą wizytę u ortopedy:confused: a i czy przebiłaś już Karolci uszka:confused:.

.Miłego dnia nam wszystkim życzę!:tak:.

hejka:-)

mmm - masz racje kubus coraz bardziej podobny do Jarka:tak:

karolinna - niestety nie mielismy aparatu i nie ma fotek z wczorajszej imprezki:tak: ale specjalnie dla ciebie dwie foteczki Kubusia:-D

1. usmiech naszej kochanej MYSZKI!!!
2. śpiewac każdy może..........:-D

Załączniki

• DSC04697.JPG
    DSC04697.JPG
    109,7 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC04707.JPG
    DSC04707.JPG
    105,7 KB · Wyświetleń: 43
kubusiowa ale już dawno Kubulka ne widziałam a tu taki kawaler;-)i cały tatuś:-)fajne fotki
karolina z tego wszystkiego to aż zapomniałam powiedziec doktorce żeby nie mówiła mi jaka płeć skoro ona widzi to już ciekawość mnie zżerała :tak::-)mamy już wybrane imiona po 4 dla każdej płci bo róznie bywa,ale dla dziewczynki to chyba będzie Sara :-)

reklama
iza co to za kreacja :-)to bedziecie balować a Karolcia idzie z wami?My też w czerwcu mamy iść ale chyba nie pójdziemy bo jeszcze na miejscu by było a tu trzeba jechać ,to tylko mama pojedzie z siostrą:tak: łoł ładna waga gratki trzymam kciuki w za osiągnięcie celu:tak:
monysia ale mi smaka narobiłaś na gołąbki :szok:mniam pyszotka;-)

Do góry