reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
I jeszcze jedno:
Czarnulko trzymam kciuki za Ciebie!!! Tyle już osiągnęłaś że przez tą dietkę też przebrniesz. Ja mięsko sypałam sobie papryką w proszku (słodką) i jest wtedy lepiej zjadliwe :tak: A co do mnie to nie po to tak teraz się męczę (bo jednak ta dieta jest trochę męcząca) żeby to potem zaprzepaścić. Najlepsze że już widze że brzuszek mi zmalał co mnie bardzo bardzo cieszy :tak:

TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE PRAGNĄCE SCHUDNĄĆ MAMUSIE!!!!!!! (chociaż większość z Was w ogóle dietek nie potrzebuje)

Idę sprzątać, a mała może zaśnie zaraz :baffled:

reklama
.
hellola3.gif
.

.Pewnie że jestem wyspana i pełna energii
347winkata324czyra6.gif
;-),w końcu super podusia;-).

.Dzięki za komplemenciki dla Lenkowej fotusi w podpusie.

.My po spacerku z Lenką,dziś znów trochę wieje:dry:.

.iza fajnie ze Karolka taka grzeczniutka:tak:.No i dalej ci kibicuję z wagą,musimy się spotkać żebym mogła na własne oczy zobaczyć efekty:tak:.

.mokkate jak ty dałaś radę wstać o 6 rano:szok:.

.kubusiowa nie pisze i nie pisze a jak napisze to walnie taki post ze ho ho!:laugh2:.Wisisz nam jeszcze fotki ,pamiętasz:confused::confused::confused: . Wklejaj tu Kubusia bo już nie pamiętamy jak wygląda;-).

.anian jak przygotowania do spacerku:confused: pięknisz się już?;-).

.Miłej sobotki!.

Wpadłam na chwilkę, wcześniej zapomniałam napisać:
Oliwka super że dzidzia zdrowa w brzuszku i fajnie że znacie już płeć :tak: Przybędzie Wam druga Księżniczka :tak: Nie wiem czemu ale jakoś tak więcej dziewczynek się rodzi, ciekawe czemu :cool2:

Karolinna trzymaj kciuki za mnie, bo jak wiesz sporo mam do zrzutki :dry: na takie prawdziwie widoczne efekty jeszcze sporo czasu, ale mam nadzieję że do lata chociaż część uda mi się zrzucić.

Karolcia siedzi grzecznie w łózeczku i się bawi (w końcu zaczęła bawić się słuchaweczką i motylkiem grającym:cool2: ) więc muszę wykorzystać ten czas.

Do wieczorka!

hejka:-)

no i musiałam cos poplątac sorki luczynka i anian:szok: :-D

karolina - a widzisz jakie robie duuuuuuuuużżżżżżżże wejście:-) :-D

anian - no musze uważac na ilość lampek wina dzisiaj;-) a na maleństwo to narazie tylko sobie popatrze ale wzoru nie wezmę, narazie!!!

mokkate - ja duzo nie potrzebuje schudnąć jakies 5 kg to bedzie moja waga z przed ciązy:tak: Chociaż dzisja musze przyznac że wskoczyłam z moim dupskiem do spodni i popczułam wiekszy luzik:tak: ale ja to mam tak jak duzo pracy to nie mam takiego apetytu więc chyba jak najszybciej musze wrócic do pracy i dieta cud zadziała!!! A mokkate moje du...o musi do wkacji schudnąć

a ja jestem wściekła na maksa. na tej cholernej diecie nie schudłam prawie że nic - no bo co to jest 1 kg?????????????????????

mam już dość. teraz jak jesteśmy w gościach to ani browarku, ani ciasteczka. tylko ta cholerna SAŁATA!!!!!!!!!!!!!!!!!! i okropne brokuły!!!!!!!!!!!!!!

zwątpiłam, że mogę wrócić kiedykolwiek do wagi sprzed ciąży

a teraz dla przypomnienia Kubusia!!!! to teraz pozasmiecam troche wątek:-D

1. zabawa z tatusiem!!!
2.spacer z mamusią
3. moje pyszne nalesniki!!
4.świetujemy mamusi urodzinki w Ustroniu!!

Załączniki

• DSC04725.JPG
    DSC04725.JPG
    94,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC04732.JPG
    DSC04732.JPG
    185,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC04766.JPG
    DSC04766.JPG
    95,3 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC04800.JPG
    DSC04800.JPG
    260,1 KB · Wyświetleń: 33
5. głosno: mamo jade dla ciebie po kwiatki!! po ciuchu: mykam zastapić Kubice!!!!
6.polowanie na gołebie!!!
7.co by tu zmajstrować????
8.kupel do psot???
9.miała przyjść i nie przyszła hmmmmmmm jej strata!!!!

Załączniki

• DSC04807.JPG
    DSC04807.JPG
    259,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC04829.JPG
    DSC04829.JPG
    153,5 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC04833.JPG
    DSC04833.JPG
    196,3 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC04835.JPG
    DSC04835.JPG
    274,3 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC04843.JPG
    DSC04843.JPG
    188,1 KB · Wyświetleń: 36
Cześć dziewczyny !!!

Ale się dziś narobiłam. Na szczęście mężuś pracuje dziś od 22 więc bardzo mi pomógł.

Dziś skusiłam na robienie gołąbków :-):-):-)
Uwielbiam i taaaaką już miałam ochotkę na nie, gadałam że zrobię już 2 tyg i wkońcu doszłam do tego.

A teraz zdecydowałam że nie będe siedziała bezczynnie gapiąc się w monitor ale zrobie już rosołek na jutro korzystając z okazji że dziś dobrze się czuję. Bo niestety ale dopadły mnie znowu mdłości i to tak okropne że czasem siedząc w toalecie robie blee do wiadra :baffled::baffled::baffled: ale okropieństwo.

Mąż w pracy więc ja sobie trochę tu pośmigam.

reklama
hejka wieczorkiem:-)

My juz po imprezce:-D winko pękło mniam pychotka:-) :laugh2: Kubusia pilnowała moja siostra a imprezka była piętro nizej wiec było wszystko pod kontrolą.
Ale tu dzisja ciuchutko:szok: No tak weekend ma sie rozumieć:happy:

dobrej nocki pappa

Do góry