reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.luczynka tak jak pisałam to pewnie przez stres to opóźnienie miesiączki.

.anian no co ty! tęskniłyśmy za tobą:-D.Fajna ta twoja Patusia:tak: i jaka flirciara:eek:,po mamusi:confused::laugh2:. A mieszkanie trochę posprzątane ale wiele brakuje mu do ideału;-).

.Miłej nocki,jeszcze trochę pokręcę się po mieszkaniu i udam się do łóżka
347winia347pipw3.gif
:tak:.

reklama
Luczynka wiesz co to jeśli nie jesteś winna to powinnaś to jak najszybciej wyjaśnić, przeceiż nikt Ci nie moze tak świnić w papierach !!!!

Anian ale Patuśnik śliczny !!!!

Liwia wykąpciana a ja miałam prasować ale jakoś nie umiałam przy desce ustać i tylko parę rzeczy machłam za chwilę jeszcze parę i reszte jutro !!!!

Karolinna śliczne to Twoje zdj w poście i jaką masz fajną podusię tylko co sie tak kokosisz ??!!!

eeee tez dzis idę szybciej do wyrka ........

Karolinna śliczne to Twoje zdj w poście i jaką masz fajną podusię tylko co sie tak kokosisz ??!!!

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Anian- oczywiście, że tęskniłyśmy!!!!!! :tak:
A Patrycja jaka fajna!!!!! W tych sukieneczkach wygląda tak dorośle.....:-)
Gratulacje przespanych nocek! :-) Mama w końcu wygrała?:-)

Czarnulka- no ja raczej się nie piszę na piwo, bo go nie lubię...:tak: ;-) :-D

Luczynka- popieram Justę. Idź i walcz o swoje, bo będzie się to za Tobą ciągnąć do końca....:tak: A swoją drogą, co to za ludziska spacerują po swiecie?!?!?!:wściekła/y:

Baska- przesłodki Twój synuś. Kiedy nam go pokażesz na "żywo"?:confused: Pewno się boisz, że te nasze małe "baby" się na niego rzucą i nie chcesz przychodzić na spotkania.....;-) :-D ;-) Żeby Cie przekonać to przypomnę, że Piotruś i Grześ przeżyli.:-D :-D

Oliwka- GRATULUJĘ CÓRCI!!!:happy:

Dobrej nocki!!!!

witam późna porą:-)

poczytuje wasze posty, ale nie wiem czy zdołam na wszystkie cos szkryfnąć:confused: :szok:

karolina - no ja dzisiaj dostałam takiego kopa do sprzątania że mieszkanko lśni i pachnie, nawet pościel zminiłam, tak więc jutro wolne !!!!. Kubus z Jarkiem był na spacerku ja dzisiaj odpuściłam:tak: No i nie moge sie napatzrec na te piekne zdjęcie (justyna superowe!!!:tak: ) ale nie było by tak superowego zdjęcia bez slicznej LENKI

mokkate - swietnie że juz załatwiania paszportowe za tobą a takowe sa przed nami, dzieki tobie wiem że musze pojawic sie z Kubusiem, całuski dla dziewczynek!!!:-)

justyna - ja dzisiaj tez naleśnikowałam:-) a jak tam prasowanko:confused: mnie w tym tygodniu wyreczył kochany mężus:laugh2: (i za to go kocham!!!:happy: )

baska - Kamilek superaśny a w tym samochcodziku:-) bomba!!!!

czarnulka - proszę o wpisanie mnie na listę spotkania kobitek:tak: tylko ja to na winko (piwa nie lubie:no: )

anian - co za wstretna baba:wściekła/y:, takim ludziom kiedys powinie sie noga za hamstwo!!! Trzymaj sie !!!i nie poddawaj sie walcz o swoja racje :tak: I oczywiście rzuć palenie:-D

oliwka - wilekie gratki na druga dziewczynke!!!

W środę byłam z Kubusiem u naszej Pani doktor na skarge;-) na Kubusia niejadka!!! Kuba waży 10,260 kg:dry: i dostaliśmy syropek na apetyt (juz nam wczesniej pomógł) zobaczymy jak waga wzrosnie:-p , a poza tym Kubus ma 11 ząbków (zabkowanie przyczyniło sie do braku apetytu i zmierzloty wtyłku:wściekła/y: ).

Trzymam kciuki za kobitki biorace udział w maratonie diet!!:-D Ja dołącze do was kochane w poniedziałek, bo nie mogłam zacząć bo dzisja miłam bys u mojej klientki na kolacji (odebrac w koncu moje projekty na zywaca:tak: ) ale niestety znajoma zaniemogła i przełożylismy na date do uzgodnienia no a jutro idziemy na imprezkę do kolezanki która 2 tyg. temu urodziła na oblewanie dzidziolka. Więc same rozumienie musiałam przełozyc bo nie wypada patzrec na zastawione stoły ............. alkoholem:-D :-D :-D :-D

i nie wiem czy napisąłm wszystko:confused: musze powklejac trochę fotek Kubusia:tak:

anian - co za wstretna baba:wściekła/y:, takim ludziom kiedys powinie sie noga za hamstwo!!! Trzymaj sie !!!i nie poddawaj sie walcz o swoja racje :tak: I oczywiście rzuć palenie:-D

A to miło być chyba do luczynki:confused:

dzięki za komplementy o mojej córci:-) (powiem skromnie, że to po mnie;-) ;-) ;-) -żartuję:elvis: )

no, ale cóż....

:cool2: :cool2: :cool2: ZŁOTO:cool2: :cool2: :cool2:

witam w sobotni poranek
Młoda rządzi od 5:45, ale dała pospać do 6:45 a do 8 wylegiwałyśmy się w wyrku:happy:

kubusiowa, a może Kuba tak dużo spala.....
Ale fajnie, że się odezwałaś, tylko nie pij dziś za dużo i zapatrz się na maleństwo;-)

a co do wagi....to moja ważyła 10250 jakieś dwa tygodnie temu.............ale ona mierzy całe 82cm....

karolinnko, wyspałaś się na takiej ładniutkiej podusi:confused: :confused: :confused:

mokkate, fakt, w końcu na jednym polu wygrałam. Teraz trzeba na innym powalczyć:-) ;-)

U mnie za oknem całkiem ładnie, słoneczko świeci....byle do popołudnia, bo dopiero wtedy pójdziemy na spacerek.

Miłego dnia:happy: :happy: :happy:

Sreberko dziś moje :-) :-D :-)

Kubusiowa- super, że się odezwałaś.:tak: I jak tam? Wracasz do pracy?
I po co Ci ta dieta?????:no:

Anian- jeśli Partycja na roczku wygladała tak jak w podpisie, to mamy podobny gust, bo moja mała była podobnie ubrana:-D :-D :-D

A Martynka przez wczorajszą poranną gonitwę mi sie rozregulowała i wstała dzis o 6 :baffled: . Na szczęście padła o 8 :-D i jeszcze śpi. Daria w szkole (odrabiają) a G. w pracy. Ide sprzątać.....:dry:

BRĄZ

Mam lenia nic mi sie nie chce pisać.

Luczynka - walcz o swoją rację nie pozwól żeby ci w papierach nabrudzili. Głowa do góry ;-)

Mokatte - nie boję sie, ze ruca sie na niego wszystkie baby :-) :-D :tak: ;-) wręcz przeciwnie ;-)

Anian - śliczna Pati pięknie prezentuje się w rózowej sukienusi ;-) :-) :-D

Hej dziewczyny!

Tak dużo naprodukowałyście że już nie wiem co miałam napisać :szok:

Kaska mnie sie marzy kawka z cukrem i mleczkiem (jednocześnie ;-) ) przyznasz że jest róznica? Niz z samym mlekiem lub z samym cukrem:confused: :-D

Karolinna na razie dają mi po 4 godziny ale mam nadzieje ze od maja już normalnie, wolę robić więcej bo więcej kaski, a jak tata przyjeżdża to już może siedzieć dłużej :-D Super ta fotka Lenki w podpisie!!!

Baska Kamilek jest słodziutki, super minki robi :tak:

Anian Patusia ślicznusia!!!

Luczynka głowa do góry!!! Jesteśmy z Tobą!

Mokkate fajnie ze załatwiliście już ten paszport! Również uważam że fajne foto w avataraku, cały czas brakowało mi tam Martynki ;-) A fotki nowych nabytków musisz koniecznie wkleić;-) :tak:

Kubusiowa super ze taki długi pościk :tak: Fotki Kubusia jak najbardziej pożądane!!! ;-)

reklama
Dziś mam już 10 dzień diety, jak na razie idzie mi dobrze :tak: O końcowym rezultacie Was poinformuje :-D
Wczoraj kupiłam sobie ciuchy na wesele (idziemy za tydzień :-) ).

Karolcia jest taka kochaniutka :szok: na spacerze nie marudzi że chce wyjść z wózka i chodzić, ale jak ją wyjmę to biega ze hoho
Nauczyła się (chyba od Lenki) jak robi piesek i teraz ciągle szczeka :-D
Śpi bardzo ładnie, budzi sie ok 7-8 i czasem po mleczku śpi jeszcze do ok. 10 :szok: Wczoraj przyszłam trochę wcześniej z pracy i mogłam na własne oczy poobserwować jak mąż sie nią zajmuje, jak dawał jej kaszkę, kąpał, mył ząbki. Byłam normalnie pod wrażeniem, radzi sobie chyba lepiej niż ja, zwłaszcza z myciem ząbków :szok: :-D

MIŁEJ SOBOTKI!!!

Do góry