hej laseczki!!!
ale fanie że na naszym wątku taki ruch
witam w poniedziałkowy dzien,pogoda u nas do kitu,pochmurno i zimno a wczoraj bylo tak pięknie.
moje dzieci spią,pranie nastawiłam,drugie poprasowałam,posprzątane mam, obiad z wczoraj jest, wiec teraz mam wolne i nadrabiam zaległości na bb a nie powiem dośc sporo tego jest.
mój krystian od dzis do srody ma rekolekcje wiec lekcje sa odwołane ale co z tego jak i tak na 8-30 muszę go zawieść do szkoły bo z całą klasą ida do koscioła,jedyny plus to taki że nie ma zadan domowych;-)z czego on i ja sie cieszę.
alan z mikołajem zakatarzeni robie im cały czas nebulizacje i mam nadzieje że to pomoże i nic poważniejszego z tego katarku sie nie rozwinie.
ja dalej na silownię chodzę i jak narazie nie mam zamiaru rezygnować
a ja wczoraj byłam na zakupach i co kupiłam oczywiście buty
i to dwie pary jedne to balerinki a drugie to szpilki.
ja to jestem maniaczka butów zawsze jak jadę na zakupy to wracam z butami moj mąż mi mówi że ja to nawiedzona jestem
ale tak na serio to ja mam chyba ze 30 par butów w domu i niektóre z nich może raz miałam na nogach
ale te co wczoraj kupiłam są sliczne zwłaszcza te szpilki
a balerinki jak mój m zobaczył to powiedział że jak je będe nosić to on nigdzie ze mną nie wyjdzie
ale ja na jego słowa nie zwracam uwagi bo jemu wiekszosc moich butów sie nie podoba
buziaki laseczki
kochaneczka-i jak tam ktg???ruszyło coś???
co do propozycji jak przyspieszyć poród to nie pomogę bo ja rodziłam przedwczesnie a dokładnie w 34,35 tygodniu.
iwicik-wariatka z Ciebie.
a co ty chciałaś robic z moim mężem ja ty bylaś ze swoim??????;-)
czyli z wizyta u mnie była dla Ciebie satysfakcynująca
;-)liczylas na cos wiecej a mój m Ci tylko herbate zrobił
madziorka-no to szybkiej przeprowadzki życzę
wiem co to znaczy remont bo my 3 miesiące temu robiliśmy generalny remont i też wszystko nowe kupowaliśmy.wiem że takie chodzenie po sklepach jest meczące i dużo jest dylematow czy to bedzie dobre....a może to lepsze, albo czy to bedzie pasować a może tamto itp.ale dacię radę i na pewno wybierzecie coś odpowiedniego dla siebie.
my mamy kuchenkę,mikrofalówkę i płyte gazową z mastercook,zmywarka z bosha a lodówka z samsunga i jak na razie jestem zadowolona.
meble w kuchni mam bialo-czarne a łazienka czarno-pomarańczowa
jak byś chciała zobaczyć fotki to poproś naszą iwicik by wkleiła bo ona zdięcia robiła na swoim aparacie
a co do blizniaków to nie powiem łatwo na początku nie było teraz też bywaja dni że idzie z nimi szału dostac ale ja powtarzam i zawsze bede powtarzac ze dobra organizacja przy bliziakach to podstawa