Asia100
marzec'04, kwiecień'09
sama wybierasz szpital tak jak już dziewczyny pisały, tylko dowiedz sie wczesniej co szpital daje dla dziecka, bo to jest różnieJak jest z wyborem szpitala? Mogę rodzić gdzie chce? Czy muszę tam np gdzie przyjmuje mój lekarz lub najbliżej miejsca zamieszkania? Po waszych uwagach zaczynam się martwić, myślałam o Lwowskiej bo mam tam najbliżej ale w takim wypadku myślę że nie jest to dobry pomysł.
No i jeszcze to że nie mam kompletnie jeszcze nic przygotowane dla dziecka Od kiedy wy zazeliście wszystko zbierać?? No fakt mam łóżeczko ale z ciuszków kompletnie nic. Ale jakoś czasu mało. Ciągle albo z Kubą nauka albo budowa i jakoś czas zleciał. Boję się też zostawiać wszystko na ostatni moment.
a co do wyprawki ja miałam zawsze wczesniej przygotowane wszystko, bo to nigdy nie wiadomo kiedy sie urodzi i żeby nie latać potem i gorączkowo kupować, a torbe do szpitala to ze 3 tygodnie wczesniej miałam juz spakowaną
lidka moja Wiktoria tez ma dużą nogę, rozmiar 31 więc z racji tego że twój chłopak to może mieć większą, u nas to norma bo ja mam rozmiar 39-40, a mąż 45, więc nasze dzieciaki też wielkostope będą
i udanych zakupów
Iwcik dobrze że z toba już dobrze
a ja dzis byłam z młodym na szczepieniu, mam nadzieję że nie będzie żadnych sensacji, teraz spi to ja lecę obiad robić
paaa