reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z kaffe marzec 2010

Hej Mamuśki :)
mam nadzieję,że pamięta ktoś mnie ;)

rzeczywiście pustki tu..ale cóż takie jest życie obowiązków dużo, a czasu mało.
U nas wszystko dobrze - zębow cała buzia już od ok. 3 miesięcy -śmiejemy się, że wyglądają jak sztuczna szczęka heh
Namęczyliśmy się, bo wszystkie szły na raz.
Słów wypowiedzianych co raz więcej, Maks to mały śmieszek i ogólnie rozwija się super.
Wszystko małpuje po starszym bracie no i ubaw mamy niezły :)

Buziaki dla Wszystkich - piszcie co u Was..

Gosiu - bardzo mi przykro :(

reklama
hej dziewczyny zbieram się aby tu napisać odkąd "upadł" nasz wątek na kafeterii ;) ale ciągle brak czasu u nas tak jak u większości mały biega zaczął chodzić w wieku 11 miesięcy, zębów cały garnitur ;) niestety ciągle budzi się w nocy na mleko :( oszukiwanie wodą nie przyniosło rezultatów tylko bardziej go wnerwialiśmy. coraz ładniej mówi siada na nocnik i jak coś zmajstruje w nocnik to sam sobie biję brawo :D niestety im starszy tym bardziej ssie smoka wojna jest okropna :( gratulacje dla wszystkich dziewczyn które po raz kolejny zostały mamami lub zostaną ;)

o cholerka dziewczyny nawet nie wiedzialam ze tu jeszcze ktos zaglada a tu prosze!!!

latte macchiato moja juz od roczku przesypia cale noce no ale niestety nocnika nie uważa i jeszcze nigdy w nim nic nie zmajstrowała:) jak widac dzieci w różnych dziedzinach róznie sie rozwijają no ale mam nadzieje że smyk zacznie przesypiac Ci całe noce bo jakis odpoczynek w koncu Ci sie nalezy;)

mala o Tobie tez myslalam ostatnio bo chyba jako jedyna z naszego grona jestes samotną mamą i zastanawiałam sie jak sobie radzisz i co slychac.

kaczynka! gratulacje! ja tez mam być lutówką 2012;) tym razem synek w drodze, i jak ja to mówię, koniec produkcji jesli o mnie chodzi:)

gosiaaa, bardzo mi przykro:( trzymaj się.

Ostatnia edycja:
Witajcie:)

Izabel dziękuję, radzimy sobie:) Mała jest oczkiem w głowie mamy:)
Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego;) a Wszystkim co tu jeszcze zaglądają;) Wesołych Swiąt i Szczęśliwego Nowego Roku!

Hej dziewczyny. Moze uda mi sie dotrzec do osoby ktora dala przepis na 3 bita jeszcze na Kefeterii marzec 2010. Sledzilam wasze forum i troszke sie wypowiadalam gdy bylam w ciazy z moim urwisem i spisalam przepis ktory ktoras z was zamiescila. Niestety zgubilam go, na necie moge znalesc mnostwo innych przepisow ale zaden z nich nie jest taki jak wlasnie ten ktory mialam i nie smakuje mi :( Prosze jezeli ktoras jeszcze go posiada albo zobaczy ten post osoba ktory ten przepis dala aby jeszcz eraz go wyslala. Probowalam przegladac strony i szukac ale zajelo mi to prawie polowe dnia i tak nie moge go znalesc :(
Z gory wielkie dzieki pozdrawiam,
podwojna juz mamusia :)

reklama
Do góry