reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Naty współczuję straty... Moja dalsza ciocia też odeszła dziś rano. Jak mówi moja mama - przynajmniej sobie w końcu odpocznie, miała 86 lat, całe życie pracowała na wsi, to chyba jej się należy.

reklama
my własnie niedawno opanowaliśmy sztukę karmienia na leżąca ale przeważnie na siedząco na rogalu , choć teraz nogi zwisają z rogala.

Znów muszę się wyżalić :( dzisiaj miałam iść do szkółki napisać test , wiec intenstywnie sie uczyłam wczoraj do 3 nad ranem. Uzgodniłam z mężem ze on rano przejmuje brzdąca, godzina 5 słyszę brzdąca, kopie męża wstaje , ale ja dalej słyszę brzdąca, otwieram oczy mąż śpi w fotelu do karmienia, wydzieram się i próbuje jeszcze spać . dalej słyszę brzdąca - otwieram oczy mąż stoj nad łóżeczkiem trzymając się go obiema rękami i śpi. Używając wyrazów których by się nie powstydził marynarz wstaje i biorę brzdąca na ręce. Przysypiamy sobie troche w fotelu do karmienia i tak robi się 6:30 - o 8 mam zajęcia. wiec szybko chce wziąść prysznic - w wannie teść zrobil sobie suszarkę majtek i skarpetek. W te pędy do męża - ok rozwiesza powoli i dokładnie jak to ma w swoim zwyczaju - w tym momencie juz widziałam siebie na rozprawie rozwodowej dowodząc , że nie można zadawać się z mężczyzną który majtki swojego ojca wiesza przez minutę. Skończył - włączam wodę zimna ... zimna ..zimna ... zimna ....
ok załapało ciepłą ... i w tym momencie czuje jak z majtek nademną zaczyna skapywac zimna woda. Pomijając , że teściu dla mnie jest trochę odrażający a jego bielizna tym bardziej to jescze bardzije jest wkurzające ta jedna zimna kropla na twoich plecach po tym jak udał ci się cudem uruchomić ciepłą. Wychodzę krzycząć do męża , ze niech zapomni o seksie do końca tego roku. 10 po 8 wpadam do sali - i co nikogo nie ma , czekam chwilę wpada jeszcze jedna kobieta , czekamy czekamy .. w końcu dzownimy do sekretariatu szkoły i co zajęcia odwołane z powody choroby prowadzącego............
Stwierdzam ,że chociaż pójdę na kawę na rynek .. - niestety wzięłam torbę szkolną a nie spacerową a w spacerowej miałam portfel - dupa z kawy , wiec wracam do domu i .. pier....lony "Cracovia maraton" cały kraków pozamykany wracałam do domu 2 godziny (normalny czas 20 minut)

i niech mi ktoś powie, że nie mam prawa być wkurzona :)

reklama
Ela ja bym wyszla z siebie i stanela obok ze zdenerwowania, wspolczuje ci takiego tescia, a twoj maz nie moze mu powiedziec pare slow? Ze jak juz razem mieszkacie to jakos to trzeba zgrac, a nie ze on sie czuje jakby sam mieszkal. A na chlopa tez bym sie wkurzyla, dobrze wiedzial, ze zalezy ci na tym i uczylas sie prawie cala noc a on co wielkiego spiocha odwalil. Ja pamietam, ze jak nasza mala miala okres, ze budzila sie 5-6 rano i za zadne skarby nie moglismy jej jeszcze polozyc, to moj maz wstawal razem z nia i ona sie bawila a on wykorzystywal ten czas by moc sobie pograc hehe. Czesto narzekal ze jest niewyspany, ale ja mu mowilam, ze z wlasnej winy bo moze klasc sie wczesnie, nawet o tej 21 bo przeciez Maja spi a ja jestem w pracy, ale on zawsze twierdzil, ze jemu wieczorem sie spac nie chce i nie moze zasnac, wiec ja mu na to, ze wcale nie jest zmeczony skoro nie moze spac i siedzial cicho:-D teraz nadrabia bo ja padam dosc szybko i biore go ze soba, nie pozwalam mu siedIec do 2-3 nad ranem bo mi sie wykonczy i sama zostane z dwojka dzieci.

Do góry