reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj...i dajcie szybko znać jak z maleństwem :-)

Mój ginek wczoraj mi powiedział tak ze dobry lekarz w 11 tc rozpozna juz płeć a dlatego że łechtaczka zawsze wisi :-p a siusior stoi:-p wiec doświadczony lekarz nie ma prawa do pomyłki ...mój jest bardzo doświadczony ma 76 lat w tym 20 lat pracy w niemczech.

A ja z rana zajadam sie truskawkami...taka miałam nieziemska ochote ze szok ...oczywiście jem je bardzo dziwacznie bo pokroiłam je sobie i położyłam na chlebku :-p

reklama
czesc dziewczyny.Mam na imie Magda,mam 28 lat i wlasnie zaczynam 13-ty tydzien ciąży ,termin mam na 19grudnia :) i juz wiem ,ze bedzie to CC... pod serduszkiem nosze dziewczynke(tak na 80 % ;) ) to moja druga ciąza,z pierwszej mam trzyletniego urwisa:)

Witamy Madziula28
Widze że podobnie jak ja masz. Tez mam 28 lat 13tc termin na 19 grudnia i prawie 3 letniego synka heheh :) i tez bede miała córeczke :)

A tak w ogóle to dziewczyny zaczełyśmy 400 strone

Ostatnia edycja:
madziula rozgość się, witamy:)
fiolka zaciskam kciukasy, daj znać jak tylko wrócisz:)

Pozostałym miłego dnia życzę...

Lilith to mój ma jakieś 40+ pewnie jak dobije do 76 to też będzie bezbłędnie rozpoznawał :-D
Tak czy siak ja spokojnie mam zamiar poczekać aż będzie pewny co do płci i nie napalać się za wcześnie - no chyba, że mi dziewczynkę przepowie to wtedy będę happy :rofl2:
Witam nową mamusię i gratuluję :tak:

Witam Madziula28 wśród nas :-)

Ja dzisiaj mam zarwaną noc . Dziecko całą noc gorączkowało miało od 37,5 st do prawie 40st więc ciągle zbijałam , na koniec o 5 rano zaczął wymiotować. Teraz zasnął ale cały czas ma stan podgorączkowy , blady , rozgrzany i leży w łóżku ( a on z tych co go wszędzie pełno ) . Ehh....

Udanego dnia życzę Wam dziewczęta..:happy:

Witajcie mamusie :-) ja od rana miałam domowe "biuro rachunkowe"... rachunki, przelewy.... czyli niemiłe wydawanie kasy :crazy:

mamusiom po wizytach GRATULUJE :tak:
za wizytujące trzymam kciuki :-)
no i witam nowe grudniowe mamusie :-)
jak ja zazdroszczę wizyt no i poznania płci.... ja mam wizytę dopiero 21 czerwca i chyba oszaleję do tego czasu....
dzisiaj czuję się "jakoś" choć szału nie ma.... wczoraj od popołudnia znów miałam masakrę... ale co zrobić muszę to jakoś przetrwać...

miłego dnia :-D

reklama
witaj Madziula28
liwus zdrówka dla Adasia
goko z każdym dniem będzie lepiej, na którego Ty masz termin?
jak w czwartek będę miała to usg genetyczne to będzie 12 tydzień może też płeć dr. zobaczy...:confused: coś mi się wydaje że teraz w brzuszku chłopiec

Ostatnia edycja:
Do góry