reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

No to mowimy o tym samym zelu. Mi raczej nie pomogl w porodzie, na nie ktore dziewczyny dziala jak oksytocyna hehe bylam swiadkiem jak dziewczyna 30 min po podaniu zelu zaczela rodzic, a ja lezslam wsciekla ze na mnie nie podzialal. Wiec albo taki zel pomoze albo nie, zalezy od nadzego organizmu

reklama
Mój chłop oszalał :eek:
Najpierw sprzątnął wszystko z łazienki, potem pomalował 2 warstwy :tak:: teraz poszedł z psem.
Jutro mówi że będzie płytki mył, fugi wymieniał, zasłonę od prysznica przewierci wyżej, zacementuje co nieco i nie wiem co jeszcze :cool2:

Maluszek mój ma ciche dni, nie wierci mi w boku mocno tylko tak delikatnie, nie poznaje go :laugh2:

Hej Dziewczyny... ZAZDROSZCZE CI FIOLKA... U mnie remont stanął, a nie zostalo dużo bo pomalowaneie ścian i ułożenie paneli i przykrecenie balustrady...I myślę że przed 20 na pewno nie ruszy... Mężowi musi się ręką wygoic...

witajcie mamusie. Dziś mam wizytę na 15.30 trzymajcie jak zwykle się stresuje :-( mocno wszystkie ściskam muszę Was nadrobić
ankka jesteście w moich modlitwach
lil nie naprawiony ;-( piszę z laptopa ale tu mam 1 giga tylko na niewiele starcza ;-(

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny
Wiem ze sie srednio udzielam, ale czytam Was codziennie I jestem Na biezaco co u Was, I cieszy mnie ze wszystko dobrZe nawet u tych lezacych, niewiele nam zostalo prawda?

Ja wczoraj popralam I prasowalam rZeczy dla dziecka:) zawsze to lubilam gdy maya sie urodzila:)
Ja zalezy od dnia albo mam mnoatwo sily albo wcale, ale to chyba jak kazda z nas brzuch rosnie mi z dnia Na dzien w ciagu tyg przybral. 2 cm mam 109 masakra;);)
Pozdrawiam Was cieplo

Dzień dobry Brzuchatki:-) Mój synek w przeniósł się od wczoraj na prawą stronę i ram wierci się aż boli, że hej. Ale to nic, ważne, że daje znać. Dzisiaj wskoczył mi 30tc :happy:
nathani trzymam kciuki i daj znać.
ankka jak tam u Ciebie?
Joanna ja mam 114cm:-)
Uciekam do pracy a Wam życzę udanego dnia:tak:

ankka trzymam za Was mocno kciuki &&&& będzie dobrze, musisz zapewne leżeć leżeć leżeć!!! buźka!

maja myslę że jak bedzie potrzeba to sami podadzą Ci co trzeba i to za darmo ;)

Ja do pępuszka spirytusik i Oktenisept (który polecam tez na ranę po porodzie czy to krocza czy po cc stosować).
Piszecie że zabieracie do szpitala te specyfiki do pępka ale jest taka potrzeba? U mnie za pierwszym i drugim raze - dwa różne szpitale - zajmowały sie tym położne po kąpaniu maluszków, własnie Okteniseptem psikały u córci. Z synem natomiast ze szpitala wyszłam juz bez pępka:tak:

Fioka co ja bym dała zeby tak mojego opętało :)) zazdraszczam! A tu człowiek niby musi leżec a lezy tylko podczas spania w łóżku i to też wstaja z 10 razy - to na siku to do dziecka - masakra

reklama
Cześć dziewczyny

Mój synek już od godziny mi stuka w brzuszek, musiałam wreszcie wstać i coś zjeść. A mąż o 6 na grzyby pojechał, podobno jest wysyp.

Nie wiecie może co tam u ankki? Macie z nia jakiś kontakt?

Do góry