reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana z super humorkiem, bo wreszcie się dobrze czuję, nic nie boli, słoneczko przebija się przez chmury, jest super :cool2: Lece na jazdę, pięknego dnia wszystkim mamusiom życzę :-)

Dziendobry:tak:

Neska termin porodu mam wedlug @ na 24.12, a wedlug usg na 27.12;-)

Betiks losos smaczny jest przede wszystkim;-) a pracy naprawde nieduzo;-) powodzenia na jezdzie.

Zmykam do pracy dzis do remontu przychodzi juz majster takze moze cos szybciej ruszy i pojawia sie jakies efekty, a nie tylko rozwalanie i kurz:-D

Milego dnia i do wieczorka:tak:

Słoneczne dzień dobry. Dziś obudził mnie zapach kawy i pomyślałam dobry znak:-)
Nasmarowałam się samoopalaczem, i jak się smarowałam to taka myśl czy można:confused:
a wczoraj mąż wziął mnie na lody i kawę mrożoną bo Wam się nie pochwaliłam mieliśmy 12 rocznicę ślubu:tak:
Joanna nie ma jak przeceny;-)

Witam rano ale pogoda juz inna, leje i chłodno:wściekła/y:
Joanna super spodenki, przeceny to piekna sprawa, wiem coś o tym;-)
betiks powodzenia na jeżdzie
nathani moje gratulacje, 12 lat - super:-)

Czy Wy nadal bierzecie kwas foliowy?
Uciekam do pracy i miłego dnia dla Was.

Witam się :-)
Nathani gratulacje :-) 12 rocznica:-)
Betik powodzenia na jeździe:-)
Ide się ubierać z psem wyjść:-) Dziś wolne, bo egzaminy w szkole :-D
A jutro nie wiem :-) Chyba po egzaminie pojade na pare chwil:-)
Miłego dnia wszsytkim Mamusiom życze:-)
Buziam w Bebzolki:-)

Nathani gratuluje rocznicy, zawsze podziwiałam takie związki i trzymam kciuki żebyśmy z mężusiem tyle ze sobą wytrzymali :-D Jestem zdania że jak małżeństwo przeżyje 7 lat to już zostanie ze sobą na zawsze.
betiks powodzenia na ekzaminie, trzymam kciuki.

A ja od rana rozwiozłam chłopaków do pracy i przedszkola, byłam na wizycie u ogólnego bo robię dodatkowe badania nie związane z ciążą i potrzebowałam skierowanie. Kupiłam pyszne pączki twarogowe i już pół woreczka zjadłam :-D a teraz siedzę i czekam na telefon od babci bo muszę jej pomóc w jednej sprawie i pewnie cały dzień będę miała taki zabiegany.

reklama
Nathani również składam gratulacje z okazji rocznicy:-) Betiks za egzamin trzymam kciuki.
Moje wczorajsze zakupy bardzo udane, choć powiem szczerze, że trochę byłam rozczarowana bo myślałam, że już nic nie znajdę. Udaliśmy się do Silesia w Katowicach a tam tylko w jednym sklepie bardzo małe stoisko z ciuchami ciążowymi. Kupiłam sobie super spódniczkę granatową z szeroką gumą za 79zł i t-shirt biały taki specjalny z miejscem na rosnący brzuszek za 32zł. Zaraz zmykam pozałatwiać parę spraw ale jest tak gorąco, że chyba lepiej by było nie ruszać się z domu. Miłego dnia życzę.

Do góry