reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
witam się i ja:) pogoda cudna... M. Pojechał do wrocławia z biznesem, dobrze że dziś nie wczoraj:)
joanna ja Jak wczoraj u teściowej namawiałam męża żeby poszedł ze mną na strefę kibica bo to ostatni mecz Polski tomyślałam że mnie wsyscy w domu zlinczują, oglądaliśmy jednak w domu aleklimat kibicowania się udzielał... No cóż, szkoda ale ja złudzeń nie miałam...:)

Dobry dzień :)

My nie mamy TV a do strefy kibica nie chciałam iść, by nie narażać ani Brzuszka ani swoich nóg, więc widzieliśmy tylko relację w onecie. Przez chwilę nawet był wpisany wynik Czechy 0:1 Polska :-D

Ale mi się marzy basen...

Dziendobry...

A nam w nocy wylaczyli swiatlo:sorry2: jak dzwonilismy na pogotowie elektryczne to mowili, ze to nasza musi byc wina bo nic nikt nie zglaszal i moga nam wyslac elektryka, no ale wyslanie w nocy w niedziele takiego elektryka kosztuje bardzo duzo i nawet sie balam myslec, ile???
No ale ten remont w domu mamy mysle sobie moze gdzies jakies spiecie czy cos, te kable tak wisza wszedzie, dla bezpieczenstaw sie zgodzilismy, zeby przyjechcal no i trzeba bylo na niego czekac w nocy, po trzech godzinach elektryka nadal brak a wkoncu swiatlo wlaczylo sie samo, a jak znowu zadzwonilismy na pogotowie okazalo sie, ze jednak byl defekt na ulicy, kamien spadl mi z serca, ale i ile nerw sie najadlam i noc nie przespana, M tez wkurzony bo mial w nocy Adamka ogladac czekal i juz sie mialo zaczac, a tu prad bach:sorry2:

No to takie nocne przygody mialam:sorry2: teraz sniadanko buleczki z bialym serkiem.

Milej niedzieli:-)

4madlen, nawet jak lekarz mi pozwoli to mąż się nie chce zgodzić, bo bakterie, bo infekcje... ;)
Ale zapytam lekarza na wizycie czy mogę czasem zajrzeć, wiadomo, że nie pływać wyczynowo tylko tak dla relaksu. Podobno warto znaleźć zajęcia z aqua aerobiku, są nawet takie specjalne zajęcia dla ciężarnych. Znalazłam takie w Poznaniu, przed uczestnictwem trzeba mieć zaświadczenie od lekarza o braku przeciwwskazań ;)

Kurcze, znowu mi się nic nie chce, nie mam pomysłu na obiad, nie wiem co ze sobą zrobić... ciąża, czy co? :cool2:

Witam się :-)
Ależ pięknie pospałam :-D Rano A. z psem wygoniłam :-) Teraz On dosypia a my z MAłą na nogach:-)

Laura dzielnie kibicowała naszym :-D Ale nie pomogło. Właściwie po grze z Rosją spodziewałąm się czegoś lepszego...

Miłej niedzieli życze:-) Ja się rozbudze u uciekam :-) Bo nie usiedze:-)

reklama
Vivienne ja tez tak mam czesto odkąd zaszłam w ciąże, że czasami nie mam co ze sobą zrobić... A nigdy tak nie miałam. Wszystko mnie nudzi szybko, nie mam sie gdzie podziać... =/ okropne uczucie nie wiem czy to przez te hormony ?

Ja po meczu jestem strasznie rozczarowana, chociaż tak na prawdę aż nie chciało się wierzyć że nam się uda, jednak cicha nadzieja była!!! Z wrażenia wczoraj zasnąć nie mogłam, miałam straszną ochotę na spacer było tak przyjemnie chłodno w okolicach Warszawy, ale mój M nie miał ochoty ;/

Ja dziś po pracy jadę na basen, często mi się zdarza chodzić i robię zwykle około 20 basenów. Ostatnio nawet nie mogłam sie powstrzymać i byłam na spacerze na moim koniu, wcześniej jezdziłam kilka razy w tyg teraz bardzo mi brakuje treningów ;/

Do góry