Moje dziecię dziś tak się rozwrzeszczało na poł godziny, myślałam że wyjde z siebie i stane obok, nic mu nie pomagąlo, dopatrzyłam się na dolnych dziąsełkach takie białawe dwa ślady no ale sama nie wiem czy to możliwe że to już ząbki by rosły. Czytałam co prawda ze już od 3 miesiąca moga ale nie spodziewałam się ich tak wcześnie. W każdym razie innego wytłumaczenia na jego wrzaski nie mam... może brzuszek ale raczej nie wyglądało to na brzuszek... Teraz śpi biedaczek, zmęczony tym płaczem, bidulek Dobrze że odwiedziła nas teściowa to poleciałam po zakupy i kupiłam mu żel na dziąsełka i przeciwbólowy nurofen na wszelki wypadek ;/
viv moj maluch też jakiś taki leniwy, ale neurolog nam powiedział że przez to że synek jest długi i duży może zacząć wolniej siadać itp kazał się nie martwić i tak jak powiedziała madlen każde dziecko jest inne i w swoim czasie zaczyna robić różne rzeczy. Mój synek przed ukończeniem drugiego miesiąca pięknie trzymał szyjke w górze jak leżał na brzuszku a teraz prawie w ogóle jej nie chce dzwigać
viv moj maluch też jakiś taki leniwy, ale neurolog nam powiedział że przez to że synek jest długi i duży może zacząć wolniej siadać itp kazał się nie martwić i tak jak powiedziała madlen każde dziecko jest inne i w swoim czasie zaczyna robić różne rzeczy. Mój synek przed ukończeniem drugiego miesiąca pięknie trzymał szyjke w górze jak leżał na brzuszku a teraz prawie w ogóle jej nie chce dzwigać