reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Nathani wkoncu się doczekalas gratuluje :)
Ania powodzenia na egzaminie ;)
Ciril dużo siły życzę i oby wsio było si ;)
Basia u mnie starsza corcia ma plamy w zgieciach rąk i nog ,u niej stwierdzono AZS.

reklama
Madlen wspolczuje, moja miala takie plamy w zgieciach, suche palcki jak miala nietolerancje laktozy. Tak sie u niej to objawialo, ale po przejsciu na mleko Pepti przeszlo, teraz podaje jej nabial, nie za duzo i narazie jest ok. No poza tymi dwoma plameczkami na plecach.

No i ja ostatnia zostalam z grudniowych mam ehhh :(

Ostatnia edycja:
Basiu no to czekamy teraz na Ciebie:-)

Nathani gratulacje:tak::tak::tak:

Ciril zdroweczka, ja tez zaliczylam juz antybiotyk na infekcje niewiadomego pochodzenia:sorry2:

A ja mialam dzis po poludniu sie troche polozyc, ale piegniarka byla u malego i zeszlo sie 1,5 godziny:sorry2: maly dalej zolty, ale oczywiscie oni sobie tu z tego nie robia problemu:no: dopoki maly ladnie pije i nie jest spiacy kaza czekac:sorry2::sorry2:

ankka spacerek się udał?:-)
bulkaasia mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie:tak:
Basia ja u Julki też zauwazyłam na udzie taką zmianę ale chyba mniejszą i tylko jedna na całym ciele - jest od kilku dni i myslałam że może za mało ją balsamuję - bo nie robię tego po każdej kąpieli:zawstydzona/y: mam nadzieję że szybko wylądujesz na sali porodowej:tak: tzrymam kciuki
Ciril trzymaj się mocno i pamiętaj że po to między innymi jest to forum żeby się wygadać jeśli mamy taką potrzebę:-)
Ania trzymam kciuki za jutro:tak:
nathani nareszcie możesz tulić córcię w ramionach :-)

mam pytanie do mamuś których dzieciaczkom odpadł kikut - czy wam też się jeszcze coś sączy:confused: i czy nadal przecieracie spirytusem :confused: ja juz nie pamiętam jak to było z Julką:sorry2:

Kasia u nas odpadl kikut i po dwoch dniach od odpadniecia zakrawil, akurat bylismy u pediatry wyczyscila go i do tej pory jest ok, u nas nie zalecaja przemywania;-)

Hej hej

Nie mam prawie czasu zagladac na forum bo mala strasznie marudna i malo spi w ciagu dnia.
Jestem troche zalamana tym jej jeczeniem caly dzien. Nic jej nie boli, zimno jej nie jest , mokro nie ma a caly czas marudzi. Najwieksze problemy ma z zasnieciem. W ramionach zasypia a jak ja przekladam do wozka ( bo lozeczka jeszcze nie polubila) to po chwili sie budzi i beczy. Czasem brak mi sil.
Na szczescie poprzedniej nocy ladnie spala i dZisiaj jestem w miare do zycia ale juz mysle co to bedzie tej nocy...
Macie jakies pomysly na zasypianie u dzieci?
Czasami mysle ze przez to zwariujei

Fiolka trzymaj sie kochana. Najwazniejsze ze maly jest po opieka. Teraz juz bedzie tylko lepiej.

Nathani moje gratulacje!!!

Basia_one no to teraz czekamy na ciebie i bedziemy juz wszystkie

Hej Dziewczyny:-)
Po kontroli Dodzio waży 4400gr, ja nadal antybiotyki i jutro mam kontrolę w szpitalu. mam nadzieję, że ginek bedzie zadowolony ze stanu mojej rany bo niby jest lepiej ale nadal się z niej sączy. Zaliczyłam dzisiaj spacerek godzinny z dziećmi i ledwo doszłam do domu, chyba przesadziłam ale pogoda była taka piękna. Pokarm mi zanika bo już odssysam co 6h:-(
nathani gratuluję córeczki!!!
ciril trzymaj się kochana i pamiętaj, że masz nas. Dużo zdrówka i siły dla Ciebie:tak:
Basia jeszcze kilka dni i bedziesz tuliła swojego Maluszka:-)
Ania trzymama &&&&&&&!
Fiolka jak tam u Was???

Pisze na szybko.jestem zmeczona ale szczrsliwa. Dziekuje za kciuki. szczegolne podziekowania dla Joanny ktora mnie podtrzymywala na sali porodowej- staly kontakt na gg. Dziekuje ci asiu. Wiolu dla ciebie tez wielki buziak. Bolalo okropnie ale poszlo szybko.mala ciagnie cyca ze hoho.

reklama
Do góry