reklama
Gosia81
Aktywna w BB
Słodkie są takie maleństwa.Na moja córke zaraz po urodzeniu patrzyłam jak na cudo i nie mogłam uwierzyć że moje.Cudownie wspominam czas porodu bo to niezapomniane przezycie .Zanim sie obejrzymy nasze malenstwa zaczynaja biegac ,mówic ,ach słodki ciezar.Najgorzej tylko jak choruja
mimimu
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!
Na tym wątku jestem nowa, ale też jestem z Wrocławia :-) 15 kwietnia urodziłam w Trzebnicy (super szpital!!!) córeczkę Alusię, ale teraz zastanawiam się nad zmianą lekarza ginekologa i byłabym wdzięczna gdybyście w miarę możliwości zaopiniowały mi lekarzy z Medicoveru :-) Podaję listę:
Robert Gizler
Aneta Kos-Położyńska
Robert Mydłowski
Jarosław Papież
Tomasz Zajdel
Dodam, że oprócz fachowości interesuje mnie emocjonalne zaangażowanie w pacjenta, tzn. żeby lekarz nie był miły jedynie na wizytach, ale jeśli się wyląduje w szpitalu, to żeby nie traktował jak by człowieka w ogóle nie znał.
Pozdrawiam Was cieplutko i życzę dużo zdrówka i uśmiechu :-)
Na tym wątku jestem nowa, ale też jestem z Wrocławia :-) 15 kwietnia urodziłam w Trzebnicy (super szpital!!!) córeczkę Alusię, ale teraz zastanawiam się nad zmianą lekarza ginekologa i byłabym wdzięczna gdybyście w miarę możliwości zaopiniowały mi lekarzy z Medicoveru :-) Podaję listę:
Robert Gizler
Aneta Kos-Położyńska
Robert Mydłowski
Jarosław Papież
Tomasz Zajdel
Dodam, że oprócz fachowości interesuje mnie emocjonalne zaangażowanie w pacjenta, tzn. żeby lekarz nie był miły jedynie na wizytach, ale jeśli się wyląduje w szpitalu, to żeby nie traktował jak by człowieka w ogóle nie znał.
Pozdrawiam Was cieplutko i życzę dużo zdrówka i uśmiechu :-)
Gosia81
Aktywna w BB
Co to jest ten Medicover i gdzie sie miesci ?Ja tez szukam dobrego lekarza i byłabym wdzieczna za informacje drogie Panie .
Mimimu gratuluje serdecznie córeczki,na jakich lekarzy trafiłas? Przy moim porodzie byli dr.Miturska i dr.Halama i dwie młodziutkie położne które były naprawdę super
Mimimu gratuluje serdecznie córeczki,na jakich lekarzy trafiłas? Przy moim porodzie byli dr.Miturska i dr.Halama i dwie młodziutkie położne które były naprawdę super
mimimu
Fanka BB :)
Gosiu ja trafiłam na dr Paslavskiego - bardzo sympatyczny i bardzo ładnie mnie zaszył :-) - musiałam być nacięta. Miałam jeszcze położną - Małgosię - super babka. Miałam w sumie szczęście bo byłam jedna na porodówce, ale myślę, że nawet gdybym nie była to i tak by było spoko. A Medicover to jest takie centrum medyczne na Grabiszyńskiej i ja tam chodzę, bo mam tam wykupiony abonament z pracy, ale z tego co wiem, to lekarze z Medicoveru przyjmują też w innych miejscach, a nie jestem pewna czy przypadkiem Medicover się nie ograniczył teraz tylko do pacjentów abonamentowych - ale głowy nie dam.
A kiedy urodziłaś i czy chłopca czy dziewczynkę i czy miałaś cesarkę czy rodziłaś naturalnie?
Pozdrawiam!!!
A kiedy urodziłaś i czy chłopca czy dziewczynkę i czy miałaś cesarkę czy rodziłaś naturalnie?
Pozdrawiam!!!
Mimimu nie znam osobiscie lekarzy z Medicaveru ale na forum często pojawia sie Nazwisko Papież, moze spróbuj do niego:-) poza tym mozesz wejsc w watek złota lista i tam znajdziesz Wrocław i rózne opinie i nazwiska. Pozdrawiam
Gosia81
Aktywna w BB
Mimimu dzięki za informacje nie wiedziałam ,że jest coś takiego jak pacjenci abonamentowi
.Ja rodziłam w czerwcu 2004 r a wtedy brakowało miejsc na oddziale położniczym.Np jedna położna w nocy odbierała dwa porody jednoczesnie .bo szpital zrobił redukcje etatów.Szpital ok. ale moim zdaniem za mało lekarzy i położnych co widac najbardziej w nocy .Leżałam tam trzy dni przed porodem więc zdążyłam się przyjrzec. Ale od mojego porodu mineło już 3 lata wiec mogło sie tam sporo zmienic.A ordynatorem jest dalej dr.Halama,poznałas moze dr. Miturska ?
:-):-)Mam 3-letnią córeczkę Martynkę ,urodziła sie 2czerwca 2004 i ważyła 4.020kg.Rodziłam naturalnie(9 godz) z nacinaniem potem rana pare dni pobolewała ale szycie ok.
A u Ciebie ile trwał poród? Masz swieże wrażenia bo u mnie to już troche mineło
Bara znasz może jakis dobrych lekarzy z naszych okolic bo musze sie wybrac ale nie wiem gdzie najlepiej .Jak ma na imie twoje dzieciątko ?Co słychać ?
Pozdrowionka dla wszyskich mam i ich pociech
.Ja rodziłam w czerwcu 2004 r a wtedy brakowało miejsc na oddziale położniczym.Np jedna położna w nocy odbierała dwa porody jednoczesnie .bo szpital zrobił redukcje etatów.Szpital ok. ale moim zdaniem za mało lekarzy i położnych co widac najbardziej w nocy .Leżałam tam trzy dni przed porodem więc zdążyłam się przyjrzec. Ale od mojego porodu mineło już 3 lata wiec mogło sie tam sporo zmienic.A ordynatorem jest dalej dr.Halama,poznałas moze dr. Miturska ?
:-):-)Mam 3-letnią córeczkę Martynkę ,urodziła sie 2czerwca 2004 i ważyła 4.020kg.Rodziłam naturalnie(9 godz) z nacinaniem potem rana pare dni pobolewała ale szycie ok.
A u Ciebie ile trwał poród? Masz swieże wrażenia bo u mnie to już troche mineło
Bara znasz może jakis dobrych lekarzy z naszych okolic bo musze sie wybrac ale nie wiem gdzie najlepiej .Jak ma na imie twoje dzieciątko ?Co słychać ?
Pozdrowionka dla wszyskich mam i ich pociech
Ja polecam dr.Papieza prowadził cała moja ciaze-urodziłam 30marca jestem bardzo z niego zadowolona zreszta pisaysmy juz duzo o nim na tym watku przyjmuje w przychodni na Pabianickiej,a zdecydowanie odradzam dr,Zajdla
Moja córcia ma na imię Zuzia, należymy do Oleśnicy i do pediatry chodziłyśmy do doktor Bąk, ale zdenerwowała mnie ostatnio bo dziecko od urodzenia prowadzi a nic nie pamięta i dostałam namiar od położnej na dr. Przysięzną pediatrę i na ginekologa dr Rusieckiego, są z polecenia ale jeszcze u nich nie byłam.Zuzia nam ostro zabkuje wiec ostatnio marudzi nie mozliwie, ma juz dwa zeby na dole i jednego na górze i nastepnego juz czuc pod palcem:-) A w Rakowie mieszka tez pediatra ale nie wiem czy gdzies przyjmuje?, jak sie Zuza rodziła to ja badała fajna babka, moze znasz bo to blisko? a tak zupełnie z innej beczki, to jak czasem robisz zakupy w Piszkawie to zapraszam na kawe my na przeciwko sklepu mieszkamy:-)pozdrowienia
reklama