reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Bunny, trzymaj się, będzie dobrze. Przy drugim już jest łatwiej :-)
Ja dzieci dopiero muszę obkupić, choć dziś zajrzałam do Pepco, akurat całą rodzinką byliśmy w pobliżu i nie mogłam zmarnować okazji, bo namówić moich panów by weszli do sklepów z ciuchami graniczy z cudem. Zakupiłam młodszemu bluzo-sweterk i bluzkę z długim rękawem, a starszemu ze 3 bluzki, też bluzo-sweterek i chyba to wszystko bo w spodnie mi się nie mieścił. A teraz po męczącym dniu się relaksuję, bo zapomniałam dodać, że spędziłam ponad godzinę na izbie, Franuś ma ospę i jest masakra.

Agnieszka, jakie rogaliki? Dasz przepis?

Dziewczyny rzeczywiście miałyście przeczucie i ja również, że będzie dziewuszka:tak: cieszę się niezmiernie, ale nie mówię, że jakby miał być chłopak cieszyłabym się mniej:tak: oczywiście już się wkręciłam i licytuję sukieneczki na allegro:-p dalej nie kupiliśmy tego łóżka dla Bartka, ale jakoś ciężko nam się zdecydować -> jakoś nic do końca mi się nie podoba:confused:

Na dodatek czeka nas kupno nowego auta co też nie jest łatwe:dry:

Dziś mam jakiś kiepski dzień, bo u nas od rana pada i aura chyba niesprzyjająca:wściekła/y:

Paulinka szaleje w brzuszku coraz bardziej, a najczęściej jak zjem coś słodkiego:-p

A jak Wy się czujecie???

Mama Stacha zdrówka dla Franka:-)
Wika chłopaki chyba się dogadują -> to super:-)
Bunny u nas gdyby nie te przetwory co teściowa zrobiła to nic by nie było, bo ja się do tego nie nadaję:-p

Ostatnia edycja:
Witajcie nie wiem czy jeszcze ktoś mnie pamięta tutaj kiedyś z Wami pisałam bo miałam się starać na 2012 ,ale nie wyszło u mnie trochę się pozmieniało zachorowałam poważnie i nie mogłam się starać byłam w szpitalu dość długo ,a teraz jestem na lekach do maja 2013 ,a potem się zobaczy wiem ,że Wika mnie pamięta bo napisała na moim blogu i zaprosiła mnie żebym tu do Was zajrzała , z Bunny się znam także :)i widzę stare dobre znajome tutaj jak tam żyjecie co u Was bo nie dam rady nadrobić takiej ilości...
Jeśli macie ochotę to możecie poczytać mojego bloga dowiecie się co aktualnie u mnie pozdrawiam serdecznie.

czesc babole :-p

wpadam powiedziec ze mam skurcze :szok::szok::szok:
od dwoch godzin. co 6, 8 , 5 minut wiec nie regularne czas ich trwania tez jest rozny ale boliiiiiiiiiiiiiiiiiii jak jasna ciasna. nie wiem co robic czy jechac do szpitala czy moze jeszcze obiad robic.

do syneczki numer mam do wiki i lelek tez
o wlsnie za skurczem czekałam 7 minut

kobietka witam i zapraszam

o jaaaaaaaaaaaa BUNNY!!!!!!!!!!!!!! patrze na tel dzisiaj cały czas i czekam na wieści!!!!!!!!!!!!!!! ja jak miałam skurcze co 7 min, to za godzinę były co 3 min a za następną godzine Wojtuś był na świecie:tak:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kobietka,
witaj :) Fajnie, ze wpadłaś do nas :) Do maja już niedaleko, zleci szybko a potem do dzieła :) Co u Ciebie?? pracujesz??

Martolinka
, jak po chrzcinach??? Opowiadaj!! No i czekamy na zdjęcia:tak:

Syneczki,
a Ty jak po weselu?? Wybawiłas sie??

ja byłam dzisiaj rano z Igorem u dentysty. Grzecznie siedział i dał sobie zaleczyć ząbka :) Achh jaka dumna jestem z niego:tak:

reklama
Do góry