reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Sowinka, na pewno niemożliwe???? Może zrób test!!!

Anastazja,
Imprezowiczko!!!!!!!!:-D:-D
a może @@ nie przylezie:tak::tak: &&&&

reklama
Oszczędzałam się jak mogłam - ale jak chłopaki w piątek urządzili maraton po knajpach - a w Krakowie przecież co 2 metry są - to wiecie jak było :-D:-Da przed tym w domu pod pizzę zaczęli :-D:-D no ale raz na jakiś czas - pozwalam mojemu :-p
W sobotę byliśmy na Wawelu a później poszliśmy na piwo i szaszłyki - i piwo lał nam Ronaldo :szok::-D W domu mam zdjęcia - to jutro wstawię - bo dzisiaj wieczór z mężem spędzamy :-p
wika - nawet nie wiesz jak bym chciała żeby ta wredota już nie przylazła - kciuki zawijam na włosach pod pachami nawet :cool2::-D

sowinka- Sto lat ! Ty wiesz - życzę tego największego cudu :tak:

Dziękuję kochana i wzajemnie wszystkiego naj naj naj:-) no i trzymam kciuki, żeby ta wstrętna @ jednak nie przyszła:tak:

Sowinka, na pewno niemożliwe???? Może zrób test!!!

Wika ja jakoś nie mam weny na test, bo i tak pewnie wyjdzie negatywny -> muszę się zaś umówić do ginka, bo oszaleję:szok: pojadę sobie dziś po pracy do Yves Rocher, bo dostałam bon urodzinowy na jakiś upominek:-)

Wczoraj odwiedziła nas przyjaciółka z uczelni, przywiozła sprzęty i ubranka które pożyczyłam jej dla synka po moich małolatach. Wyleciało mi z pamięci ile tego wszystkiego nagromadziłam przez te lata. To co mam w skrzyni łóżka + to co wróciło z emigracji + to co kupiłam nie mogąc się powstrzymać = zdecydowanie za dużo. Maluch połowy nie zdąży przymierzyć. Z ubrań potrzebny tylko kombinezon na zimę (Oliwierek i Amadeuszek z racji tego że zimą siedzieli w brzuszku początkowali ciepłymi dresikami kombinezon po nich mam na roczniaka). Co do reszty to pościel tzn wypełnienie, butelki, smoczki, pieluchy tetrowe flanelowe i pampersy a na koniec wanienka i kosmetyki. Cała reszta jest i ma się wyśmienicie. No chyba że za 2 tygodnie okaże się iż jednak córka mnie tak kopie od środka wtedy nie wiem jakie zakupy mnie jeszcze czekają.

Sowinko przykro mi, ale jest cień szansy że jednak to nie on albo że dochodzi do siebie w szpitalu.

Martolinko bardzo baaardzo chciałabym zobaczyć Alę :-D

Bunny w tygodniu majowym będąc na sali zabaw spotkaliśmy małżeństwo z dwoma synami zgadnij jak dali na imię swym pociechom :-D nie inaczej niż Patryk i Dominik i nawet kolejność taka sama :-D:-D:-D:-D

Qcz nooo kochana przyszła kolej na Ciebie &&&&&&&&&&&&&&& za szybki i szczęśliwy poród

Anastazja niech boli, mnie też bolało i co? 17 tygodni i 3 dni a @ nadal nie ma :-p

Katrina czy ja dobrze pamiętam że Wy w dalszym ciągu płci nie znacie?

Wika ubranka rozkoszne, teraz takie boskie kolorki są dostępne, takie soczyste, takie mmmmmm no i mów szybciutko Wojtuś czy Borysek?

Dziewczyny Iza się odzywała od ostatnich 3 m-cy?

Sowinko, wszystkiego najlepszego, przede wszystkim spełnienia tego największego marzenia, a może już się spełniło :-)

Wika, fajne te ciuszki, ja swoje trzymam pochowane, czekają na ewentualną istotkę, ale sama nie wiem czy powinnam trzymać, małż się chyba nie da namówić, szczególnie teraz gdy chłopcy tak nam dają w kość :-/

witajcie w poniedziałek

Pierwszy dzień macierzyńskiego, napawam sie WOLNOŚCIĄ - cudny stan...

Syneczki - tak, to nadal niespodzianka, ale juz niedługo,

Miłego dnia!!!

Sowinka, dopóki nie ma potwierdzenia tych złych przypuszczeń, to jest nadzieja, tego się trzymaj i nie zamartwiaj się.

Livastrid - jeden pokój juz jest w Królewny, teraz w serduszka... ale co tam

Ostatnia edycja:
sowinka - a Ja nie dostałam w tym roku od Yves - ale jak dostawałam to też nie zawsze odbierałam :-)
syneczki - żeby Twoje słowa prorocze się okazały :tak: właśnie o Izie też ostatnio pisałam , już końcóweczkę ciąży powinna mieć.
katrina - a my pierwszy dzień po dłuuuuuugim weekendzie majowym w pracy :sorry::confused2: ale dobrze że pogoda jest do bani - to nie szkoda dnia :-)

reklama
Do góry