reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
MArtolinka, już :szok::szok::szok: jak sie czuje Mama z dzieciaczkami????

Bunny, to żeś mi teraz narobiła smaka na takiego hamburgera z budki :szok::szok::szok::-D:-D:angry::angry::-D:-D:szok::szok: uduszeeeeeeee:-D:-D:-D

wpadłam tylko na chwilke powiedzieć DOBRANOC :**

Trina, jestem z tobą myślami, trzymaj się, życzę zdrówka dla mamy.

U mnie też coś w tym cyklu dziwnego się dzieje, 35dc, @ brak, test negatywny, Szyjka dziwna.

Gratulacje raz jeszcze, śliczny bobasek :-)

Moze jakas aura nie taka przez ostatnie dwa miesiace skoro tyle dziewczyn ma ten sam problem:zawstydzona/y:

No weźcie dziewczyny mnie nie straszcie. Ja w test sikam za tydzień i mam nadzieję że któraś z nas powiększy listę w sygnaturze, a co tam zaszalejmy jest miejsca dla wszystkich :-D
Tak po prawdzie marne moje szanse. Dziś cały dzień brzuch mnie boli na okres, od rana do popołudnia tak tyle o ile mizernie ale od popołudnia do wieczora dość intensywnie do tego stopnia że nie da się stłamsić go żadnym zajęciem, a do terminu miesiączki jeszcze prawie 2 tygodnie. Ojjj marny mój los.

Ponawiam pytanie JAK PISZE SIĘ IMIĘ LIVCI SYNKA?

Bunny - szanse są 50 na 50. W poprzedniej ciąży też mi wróżono synka i jest śliczna córeczka... na prawdę jest mi to obojętne.

W Polandii na pewno i w 20 tyg. by mi lekarz bez problemu powiedział KTO u mnie mieszka i później pewnie też, ale nie tutejsi "specjaliści".
Koleżanka w Pl była na USG - widać było jąderka jak złoto (czyli nie tylko siusiaka), a tu jej lekarz na 100% dziewczynkę przepowiadał.
Chyba jak nie potrafią dokładnie zobaczyć, to mówią, że dziewczynka - to ja tam wolę zobaczyć na porodówce, niż ma min lekarz zgadywać.
Poczekam... jeszcze tylko 17 tyg. i 2 dni... hihi.

Martolinka- taaaak? To chyba nie za moich czasów he he :-) ale cieszę się, że są :-)
Sakar- dziękuję :-D kochana jesteś :-) a fluidki jakie wyjątkowe :-D aaahhhh :-)
Katrina- więc, masz jajko niespodziankę :-D element zaskoczenia Wam dzidziuś zapewni ;-)
Bunny- mmmmm… super fluidki :-) dziękuję kochana :-D Nawet nie wiesz jak mi się podoba Twój chytry plan :-D piszę się na niego :-) a nie, w ogóle dawno nie odwiedzałam pana Stuska :-D a co masz chętkę? ;-)
Wika- ale te hamburgery z mojej mieścinki to nie takie zwykłe hamburgery :-D to historyczne hamburgery :-p kolorowych snów :-)
Mama Stacha- &&&&&& :-)
Syneczki- ja nawet nie wiem jak Maluszek Liv ma na imię, a co dopiero jak się pisze :-D

Dzień doberek:-D

Liv syneczek słodziaczek:tak:

Trina trzymam kciuki za mamę:tak:

Poszłam wczoraj tą prolaktynę zrobić i jutro przed wizytą sobie odbiorę:tak: Wacek ma dziś spotkanie o 12:00 w sprawie wyjazdu do Austrii i mam nadzieję, że w końcu dowie się co i jak:tak:

Wczoraj byli u nas znajomi i Bartek dostał mega wielki tor, po którym jeżdżą dwa autka i był zachwycony:-D a najlepszą miał frajdę jak te autka wylatywały z toru jak za szybko jechał:-p

reklama
Do góry