reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Liv świetna dyniówka:-) Po raz kolejny gratuluję talentu

A ja dostałam @:szok: drugi raz pod rząd mój cykl miał 24 dni:szok: I ja się dziwię, że z fasolki nici.

Oj tam, ja też takie miałam ;) Takie są najlepsze bo szybciej jest owu, i co za tym idzie, szybciej testowanie ;P Z tym że minusem jest mniej płodnych dni.... Powodzenia, &&& ;)

dziewczyny...mam wyniki:

beta 237.00
progesteron 44.54

bardzo wysoki progesteron to chyba dobrze....?

Brawo! :) Dzielna dziewczynka :)

Dołączam! Może wreszcie się uda:)

Witam! Uda się, uda :) &&&

Kochane, a ja sie witam w dobrym nastroju ;) Mieszkanie już sie maluje, jeszcze tydzien, i gotowe! :) Nie mam czasu Was nadrobić.. :( Dodam jeszcze tylko, że staramy się dalej, nie poddajemy sie :) Pozdrawiam! :* Ide mojego na obia wołać. Miłego dnia! :):*

Qcz witaj w naszym gronie. Napisz coś więcej o sobie:-)

:) hmm... cos o sobie. Jestem plastykiem/grafikiem z Edynburga. Troche mi tu samotnie, bo przenieslismy sie z Leeds w Marcu i do tej pory jakos nie udalo mi sie nawiazac znajomosci. Wiec pomyslalam, ze tu na forum moglabym poznac troche wiecej ludzi. :)

Witaj Qcz
Karolcia - GRATULACJE! ja na początku ciązy miałam progesteronu 20 coś. Ale czytałąm gdzieś w sieci, że wysoki poziom może świadczyć o ciązy mnogiej ;-)

Padam z nóg. Właśnie wróciłam do domku. Na 10 wychodziliśmy z młodym na spotkanie adaptacyjne do przedszkola. tam niestety musiałam razem z nim zasuwać po dywanie, bo inaczej siedziałby mi tylko na kolanach. Niby trening żłobkowy ma, ale 1,5 mies w domu robi swoje. Nie wiem co to pojutrze będzie. Po spotkaniu zaliczyliśmy obiad w barze mlecznym i wracaliśmy do domku przez Łazienki i tamtejszy plac zabaw. Taki miałam plan już rano i z tej okazji wzięłam wózek, bo mój leniuch to do marszów nie bardzo. W każdym razie zmachałm się strasznie, padam na pyszczek. Jedyna pociecha, to że młody dziś wstał przed 7, to może wcześniej padnie. Mój M pojechał w delegację do Wrocławia i wraca dopiero w nocy.

Heja Laski :-) jak tam? Co tam? :-)

Ja dziś mam kolejny dzień z serii dennego czekania na @ :wściekła/y:wrrrr…:hmm: Dobry humorku gdzie jesteś??!!:confused:
Chyba mi nie przejdzie póki się hormony z @ nie wyregulują :oo::rofl::oo2::errr:

Qcz-
witaj :-)

Ja, od niedawna bezrobotna, poswiecilam sie dzisiaj po raz pierwszy domostwu i wypralam absolutnie wszystko co bylo do wyprania;-)

reklama
Panie w ciąży, wyjadłyście już wszystkie jabłka :-D mogę z wielkopolski Wam podsyłać ;-)

Qcz- łłłooo to wszystkie ciuszki czyściutkie będą :-D

Viola- jej nieźle bym się zdziwiła :-D ale też niesamowicie ucieszyła :-D ale liczę się chyba bardziej z @ choć jak przyjdzie i tak pewnie będzie mi przykro :-( kurcze zawsze przed @ to dla mnie trudny czas :hmm: ale jak to dziewczyny mówią, jeśli @ nie przyszła jest nadzieja i tego się trzymam (na razie) :-)

Do góry