reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

czyli w pierwszej ciazy pewnie pozniej sie czuje :-)
aaaa to wiem gdzie jest lozysko ze zdjecia USG, nad Juniorem :-) ostatnio go nawet przyslanialo :-p

reklama
Maron kochana doczekasz się:-) Nie wiem dokładnie kiedy, bo się nie znam:-) Ale spokojnie, na innym forum czytałam, że wieksze ruchy, kopniaczki małe zaczyna się czuć dopiero w okolicach 18-20 tyg. I to podobno jest naturalne. Oczywiście, w różnych przypadkach może być znacznie wcześniej:-) Ale nie musi.

Witajcie,
marona ja poczułam dopiero w 21 tc wiec sie naczekałam , ale od razu wiedziałam , ze "to to". Natomiast pod koniec ciąży juz najzwyczajniej w swiecie miałam tego dosc , bo bolało. Młody potrafił przygrzmocic.
danao kolejny cykl , kolejna szansa!!!!!!:tak:
Mmona doczekasz sie poznania plci 16 tc to pierwsza szansa na rozpoznanie plci w wiecje jak 50 %. Im dalej w las tym bardziej pewny "wynik"
Liv a jak Ty sie czujesz?

cześć dziewczyny..wleciałam bo zobaczyłam nick Martolinki:))

Martolinka- kochana dukanko gratki ciąży:))))))
masz termin porodu w urodziny mojego męża:)
ja nadal nic...ale póki co działamy choć to już 20 miesiąc..
pozdrawiam ściskam i rosnij zdrowo:))

wszystkim ciężaróweczkom szczęśliwych ciąż i bobasków urodzonych o czasie:)

Mama jak miło;-) udało mi się sporo zrzucić i utrzymać. To dobry start na początek ciąży!!!
Mama kochana wiem , że łątwo sie mówi "uda się". Ja gorąco w to wierzę!!! choć to 20 msc starń to każdy nowy otwiera nową szansę:tak:

reklama
Do góry