reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej Kobitki,

Byłam wczoraj na wizycie, lekarz nie powiedział co tam nosze pod serduszkiem, na nastepnej wizycie moze sie dowiem. Nie chce robic nadzieji, odstawił mi juz kwas foliowy, jedynie co mam brac to magnez, żelaza nie muszę bo mam dobre wyniki. Słyszeliśmy wczoraj serduszko maleństwa, jak nam sie buźka śmiała. Mąz pierwszy raz widział, pokazał mu lekarz gdzie ma rączki, gdzie ma nózki, kręgosłup:)

No i podejałam decyzje od nastepnej wizyty, którą mam 22 września, ide na L4.

dana - uda sie wkoncu, zobaczysz kochana, moze faktycznie nie trafiacie w te dni co trzeba, kolezance udało sie po roku dopiero trafic w dni płodne.

Lazurek - żyjesz?

zajrze później

hej

Viola mi normalny sluz wrocil po karmieniu. Jak uwazasz, ze masz go jakos malo to mozesz brac np olej z wiesiolka

karolcia, wszystko dobrze

znalazlam takie normy progesteronu w ciąży:
po owulacji: 1 - 28 ng/ml
do 12 tygodnia ciąży: 9 - 47 ng/ml
12 - 28 tydzień ciąży: 17 - 146 ng/ml
powyżej 28 tygodnia ciąży: 55 - 200 ng/ml

pamietaj, ze ciaza to nie matematyka

mmona maz pewnie byl bardzo zadowolony:-D fajnie, ze wszystko dobrze z Toba i maluchem. A plcia sie nie przejmuj, lepiej poznac pozniej niz potem sie zdziwic;-)
lazurek zyje:tak:

mmona, a co? maluszek taki wstydliwy, ze sie nie pokazal?? :-) ja mam nadzieje, ze plec potwierdzi sie za ponad tydzien :-)a witaminek nie lykasz?? Mi ginka powiedziala, ze mam dobre wyniki, wiec moge pozniej zaczac brac witaminki, jakos od 14 tygodnia chyba :-) kwas wtedy mi tez odstawila, ale w sumie w witaminkach tez jest ;-)
Wiecie, co...ruchow malenstwa nie moge sie doczekac!! :-D Ja chce juz :-)

reklama
to sie zapytaj, bo od tego zalezy jak mozesz dziecko czuc

z mala cos czulam w 18, wypinania / bo kopniakow z nia nie doswiadczylam/ od 20/21 tygodnia, lozysko na samym przedzie
teraz cos czulam w 14 a kopniaki mam od 16 tygodnia, lozysko z boku

Do góry