reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Może kiedyś się wreszcie uda. W takie dni jak ten ( czyt. pierwszy dzień @) zaczynam wątpić, że kiedykolwiek. Zaczynam się po prostu martwić, czy mi się coś nie zepsuło. Nie jestem lekarzem ,ale bez powodu by mi się tak cykl nie skrócił. Raz rozumiem: zmiana klimatu, coś tam, coś tam. Ale drugi raz? Coś musi być nie tak:-(

Będzie trzeba. Staram sie nie popadać w jakis obsesyjny stan. Ale cięzko mi być cierpliwą. Wiem, ze różnie bywa. Niektóre zachodzą w ciążę w pierszym cyklu starań, multum nie starając się w ogóle, inne płaczą bo to już drugi cykl starań i nic. Mi właśnie minął roczek. Podziwiam te kobiety, które starają się 2 lata i dłużej i udało im się nie zwariować:tak:

Wole nie. Wtedy to dopiero się będę nakręcać. Boje się. Jeden plus, że @ przyszedł dziś. Nie będzie go w sobote ,ani w niedzielę - idziemy na dwa roczki:-)
Poza tym wymysliliśmy już co będziemy robić w pierwszą rocznicę ślubu:-)

aa i mąż zdecydował, że jak do końca roku nie będzie fasolki to w styczniu on idzie się badać:-)

Dana- widzisz a ja panikuje tutaj pi 4 m-cach :-( aż mi wstyd…. Może obie się za bardzo spinamy :-( ale wierzę, że będzie dobrze, zobaczysz :-) Trzeba się jakoś przestawić to się uda :-)

Liv- he he słodka ta Twoja dyniusia ;-) Super wygląda :-)

Bunny- już dobrze, dobrze, nie kraczę, ale na cuda nie liczę :-p

Maron- wszystkiego najlepszego w pierwszą rocznicę ślubu :-D spełnienia marzeń i mnóstwo miłości :-D przykro mi z powodu Twojego dziadka :-(
[*] niestety taka kolej rzeczy.

reklama
Ja też mam cykle 25 dniowe.
Co prawda od niedawna staramy się o dzidzię ale też mi przykro, że się w 1 cyklu nie udało, ale teraz właśnie próbuję założyć kalendarzyk bo nigdy tak dokładnie nie obserwowałam swojego ciała i wydaje mi się właśnie że mam mało śluzu płodnego (kiedyś pamiętam miałam większe ilości przed pierwszą ciążą)Nie wiem czy to może być przyczyną większych problemów z zajściem w ciążę.. No ale nie ma co gdybać trzeba się starać:))

Do góry