reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Karolcia- GRATULUJĘ!!! :-D na pewno wszystko będzie dobrze :-) powiedz jak po badaniach :-) Kochana trochę optymizmu! :-)

Mmona- Oooo to się (w razie czegoś) pochwal :-D na pewno wszystko okej jest :-)

Viola- przykro mi że dostałaś @ :-( a testów ciąż. Faktycznie nie ma co kupować i robić wcześniej. Ja pewnie niebawem zasilę Twoje @-owe szeregi :-p :-( eehh…

Maron- wózeczek fajny wybrałaś :-D he he ja lubię oglądać takie rzeczy :-p

Martolinka- a Ty uważaj na siebie!!!:wściekła/y: Cieszę się, że z dzidzią wszystko w porządku i tak trzymać! :-)

He he widzę, że ochota na jabłka jest tutaj powszechna w ciąży :-D a jak tam nasze zaciążono się czują? :-D
Kurczę mnie wciąż brzuch ciągnie i pobolewa :-( wwwrr… :wściekła/y:jak mam dostać tą @ to wolałabym już i mieć z głowy :-( nie znoszę tego czekania….:no:

reklama
witajcie :-)
Karolcia moje gratulacje :-D ale super, maj to najpiekniejszy miesiac, wow dopiero co wskoczylam do lutowek, a teraz juz majowki sie pojawiaja :-):-) pieknie
martolinka uwazaj na siebie i sluchaj lekarza :-)
mmona czekamy na fotki i dobre wiesci :-) no teraz juz pewnie bedzie widac co sie kryje miedzy nozkami :-)
My wczoraj obchodzilismy 1 rocznice slubu, a w sobote 6 lat razem :-) ahhh leci ten czas :-D dzis mniej przyjemna rocznica, bo rok temu zmarl moj ukochany dziadek :-(

Głupio mi bo musiałam iśc powiedziec szefowi....o tym, że zrobiłam test, który potwierdził ciąże...bo zaczyna sie u nas akcja wyborcza...i sie pracuje do późnych godzin nocnych...i juz mnie chcieli skaperować na dyżur dzis i jutro w nocy...po 8 godzinch w pracy od 7.00 siedzenie jeszcze do 24.00 - wystraszyła się troche, ze jakby się cos działo to bede potem sobie robiła wyrzuty...i poszłam i powiedziałam....
trochę mam narwy...bo to jeszcze tak wcześnie...nie chciałam nikomu mówić...

Karolcia super :-):-):-) . GRATULUJE!!!

Truskawcia nie kracz moze nie przyjdzie!

Wika jak było na weselu?

Rozczochrana takie zapomnienia są najlepsze i najbardziej celne:-)

Mona trzymam kciuki za wizytę i za to byś sie dowiedziała kim jest lokator :-)

Maron wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! I [*] dla Twojego dziadzi.

Ostatnia edycja:
dzien d

Karolcia fasolkowe gratulacje majowko:-D nie mysl czarno tylko, bo to najgorsze co w ciazy mozna robic. Mimo wszystko wiecej usmiechu. W tej ciazy tez mialam ciagle mokro i biegalam do lazienki ciagle by sprawdzic

martolinka
, odpoczywaj, wyreczaj sie tymi, ktorymi mozesz w domu. Mowilam serducho bije i to jest wspaniale:-D

mmona wesolej wizyty zycze a potem czekam na relacje z niej:-D

Mama S
zawsze jest kolejny cykl wlasnie /a moze w tym sie poprzesuwalo, wiec moze stracony nie jest;-)/

ee mialam cosik napsac ale nie pamietam pozdrawiam rowniez reszte dziewczyn! I zycze owocnych staran:-) a zaciazonym zycze spokoju i smakowitosci:-D

w sobote bylam w sklepie w poszukiwaniu jakiegos jesiennego wdzianka dla myszy, nie kupilam, ale chyba wroce sie po nie /a raczej zatrudnie meza, a niech sam chodzi i kupuje jak wie co/, no ale oczywiscie skonczylo sie na sukieneczce i nie moglam wytrzymac, skoro mam chlopca to kupilam body jak starszy bedzie, 50-tke kopertke i milusia pizamke. Myszy dokupilismy jeszcze slimaka z klockami na urodziny

i zrobilam dyniowke, w koncu jesien tuz tuz

Ostatnia edycja:
Cześć kochane....

chciałam Wam powiedzieć....że są upragnione dwie kreski.....
nie umiem sie jeszcze cieszyć, choc nie wątpliwie...odczuwam wielka radośc....
wiem, że dla mnie to dopiero początek drogi....ciężkiej drogi....

zaraz jade na betkę, zrobie od razu progesteron i kardiolipidowe....żeby w razie czego zadziałac...

nie wierzę....jeszcze w to nie wierzę, że sie udało....

Widzisz kochana? :) Teraz już będzie dobrze.. Odpoczywaj.. i się nie martw na zapas. Bardzo się ciesze z Twojego szczescia! :) Wyslij mi fluidki na ten cykl....

LiV jaka czapa :-D masz talent :-)
bunny dziekuje :tak:
dzis przyszly mi koszulki nocne ciazowe i do karmienia i bluzka podkreslajaca brzuszek :-) troche za duze wszystko :-D ale sadze, ze kilka tygodni i bedzie w sam raz :-D

reklama
Do góry