reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie robią zakupy :)

Ja za wózkiem się nie rozglądam, bo dostanę od brata ciotecznego. Ale gdybym musiała, to kupiłabym używany, bo szkoda kasy na nowy (jak dla mnie). Jest tyle wózków w świetnym stanie. Zresztą brat też kupił używany od znajomych.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki! Nie oparłam się pokusie :) Bodziaczki na 62 cm :D

12744067_10205931509342116_1464403298610118046_n (1).jpg

wózki oglądałam w smyku i dostałam oczopląsu, tyle tego :D będę czytać Wasze porady to pójdzie mi łatwiej z kupnem :)

Załączniki

• 12744067_10205931509342116_1464403298610118046_n (1).jpg
    12744067_10205931509342116_1464403298610118046_n (1).jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 73
Dziewczynki. A może napisałybyście jak już macie doświadczenie, na co patrzeć przy wyborze ciuszków. Materiał to wiem, że bawełenka, ale może są jeszcze jakieś detale, na które powinno się zwrócić uwagę?

Ja za wózkiem się nie rozglądam, bo dostanę od brata ciotecznego. Ale gdybym musiała, to kupiłbym używany, bo szkoda kasy na nowy (jak dla mnie). Jest tyle wózków w świetnym stanie. Zresztą brat też kupił używany od znajomych.
Myślę podobnie. U mnie też jest możliwość że dostaniemy.
Kurcze w Święta bardzo się zdenerwowalam, bo moja mama miała prawie nowe nosidełko i mówiłam jej żeby nie wydawała. Ale gdy było już wiadomo, że narzeczona mojego brata ciotecznego jest w ciąży to dala im na prezent. Kurde jak mnie wkurzyła! Ja jeszcze nie wiedziałam,że jestem w ciąży ale się staraliśmy. Cóż teraz wszystko trzeba kupić ale nie mam głowy do tego. Wy niektóre z racji doświadczenia macie już swoje typy wózków, a dla mnie to czarna magia. Bliżej rozwiązania jeśli nie dostaniemy to zacznę szukać.

Dziewczynki. A może napisałybyście jak już macie doświadczenie, na co patrzeć przy wyborze ciuszków. Materiał to wiem, że bawełenka, ale może są jeszcze jakieś detale, na które powinno się zwrócić uwagę?
jedna uwaga ode mnie to żadnych pajacyków co najmniej do rozmiaru 68-74 które mają zatrzaski na plecach:rolleyes2: żadna przyjemność dla dziecka leżeć na tych zatrzaskach :sorry2:

Co do mnie to ja na pewno tym razem zrezygnuje też z zakupy kaftaników...lepsze są bodziaki które się nie zwijają...

Pola ja też uwielbiam xlandery miałam x3 ja nie przepadam za ruchomymi kołami
l-1.jpg
poza tym jeździłam dużo po wybojach
Teraz dam szansę na wybór mężowi i córce chcę ją zaangażować jak najbardziej żeby nie czuła się odsunieta tak długo była sama ...
Na szczęście z mężem co do wózków zgadzamy się w 100% no i wózek musi być dobrze składany bo moja rodzina rozrzucona śląskie i małopolskie więc DUŻO jeździmy mam 4 młodszego rodzeństwa i w maju rodzą się mi 2 dziewczyny siostrze i szwagierce po jednej ;)

Ostatnia edycja:
Ja nie kupuje Spiochow składających sie z 2 części ,ta bluzeczka /kaftanik tez się podwija i roluje dziecku na pleckach , poza tym body body i jeszcze raz body ;))

reklama
Do góry