reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie robią zakupy :)

Jak patrze nie raz na kobiety które całe życie chodzą w szpilach to nie mogę wyjść z podziwu. I zastanawiam się czy je nogi nie bolą a jeśli tak to jak to wytrzymują :D
Przed pierwsi Ciaza caly czas nosilam Szpilki... W 6 mc Ciąży poszedł mi obcas :) to byl koniec moich szpilek :) potem kilka razy ubralam ,ale nie daje rady po całym dniu na nogach

reklama
W ciąży nie ma co w szpilkach latać, niewygodne to a i orła wywinąć można :D

Właśnie przypomniał mi się mój ostatni zakup :)

Załączniki

• images(5).jpeg
    images(5).jpeg
    8,6 KB · Wyświetleń: 98
a ja lubię raz tak, raz tak...zależnie od sytuacji :) teraz zimą na zakupy chodzę w płaskich botkach, dżinsy rurki, sweterek i kurtka typu parka. Spięte włosy :) Do kościoła. czy do kina lub jak wychodzę ze znajomymi jakiś obcas, sukienka, tunika płaszczyk :) Latem też różnie, czasem szorty, czasem sukieneczka. Ale latem nie katuję się obcasami, chyba, że wieczorem na imprezkę to do np. małej czarnej bardzo chętnie, ale na co dzień płaskie sandałki lub balerinki. A czasem dżinsy, T-shirt i tenisówki :) Jak się dziecko urodzi to nie będzie większej różnicy, bo ja rzadko chodziłam i chodzę w obcasach. Poza tym mój mąż wzrostem koszykarza nie grzeszy :D

Molly_88 masz styl identyko jak ja :) jeszcze uwielbiam koturny, są wygodniejsze od obcasów i buciki na słupku. A włosów nie spinam, nie lubię.

Książka jest opasła ale warto ją przeczytać :)

Na sąsiednim forum jedna z mam pytała o poduszkę, ja zamierzam kupić sobie taką wiekszą fasolkę i nie uważam, że to będzie zakup to wyrzucenia. W ciąży będę na nie spała, jak urodzi się dziecko będę jej używać do karmienia, kładzenia i jak zacznie siadać do podparcia plecków. Starszakowi też się może przydać :)

Załączniki

• images(7).jpeg
    images(7).jpeg
    8,7 KB · Wyświetleń: 91
Kupuj nie słuchaj męża, co on tam się zna :p Ewentualnie pokaż mu ten obrazek żeby zobaczył ile taka poducha ma zastosowań.

A słyszałyście o misiach szumisiach? Ja rozważam zakup bo wiem ile mam uspokaja dzieci pod okapem albo suszarką :D

Widziałam ostatnio filmik o tych misiach szumisiach i też jestem zdania, że warto pomyśleć nad zakupem takiego :-)

reklama
Czasami też uspokajają przy pralce :-D mam jedną koleżankę, która i takiej metody używała :-)

Do góry