reklama
Madlein
Fanka BB :)
Hej, depo-provera to zło wcielone. U mnie było tak. Po wyjęciu wkładki zastrzyk zrobiony w 30 dniu cyklu. Przez kolejne 30 dni brak miesiączki. A później plamienie plus miesiączka przez bite 19 dni z czego 11 dni to był obfity okres. Później do końca brak jakichkolwiek krwawień. Przeszłam odrazu na tabletki to dopiero przy trzecim opakowaniu pojawiło się krwawienie z odstawienia. Każdemu będę depo odradzać. Zrobił sieczkę z mojego organizmu, wzięłam tylko raz prawie dwa lata temu, a do tej pory nie mogę unormować cykli, do tego po drodze zaliczyłam poronienie.
Patrycja35
Ja uzywalam po 2 porodach...bylam mega zadowolona...szybko sxhudlam3...dobrze sie czulam....a ile po porodzie go wzielas?
Patrycja35
Teraz tez go będę chciała braćJa uzywalam po 2 porodach...bylam mega zadowolona...szybko sxhudlam3...dobrze sie czulam....a ile po porodzie go wzielas?
Madlein
Jak widać na każdego działa inaczej. Ja momentalnie na nim spuchłam, 6kg przez jeden głupi zastrzyk.Teraz tez go będę chciała brać
8 tyg po porodzieJa uzywalam po 2 porodach...bylam mega zadowolona...szybko sxhudlam3...dobrze sie czulam....a ile po porodzie go wzielas?
Właśnie ja juz krwawie dlugo bez innych objawow boje sie ze on jest wgl nie skuteczny przez takie cuda co robi z organizmem....Hej, depo-provera to zło wcielone. U mnie było tak. Po wyjęciu wkładki zastrzyk zrobiony w 30 dniu cyklu. Przez kolejne 30 dni brak miesiączki. A później plamienie plus miesiączka przez bite 19 dni z czego 11 dni to był obfity okres. Później do końca brak jakichkolwiek krwawień. Przeszłam odrazu na tabletki to dopiero przy trzecim opakowaniu pojawiło się krwawienie z odstawienia. Każdemu będę depo odradzać. Zrobił sieczkę z mojego organizmu, wzięłam tylko raz prawie dwa lata temu, a do tej pory nie mogę unormować cykli, do tego po drodze zaliczyłam poronienie.
Ja puchlam po plastrach evra chcialam spróbować cos innego o tabletkach zapominam więc zdecydowalam sie na zastrzyk... Czego teraz zaczynam żałować a do stycznia mam z glowy zmiany...Jak widać na każdego działa inaczej. Ja momentalnie na nim spuchłam, 6kg przez jeden głupi zastrzyk.
reklama
Madlein
To może krążek? Brałam jak tylko pojawiły się w Polsce nuvaring. Dwuskładnikowy, niewielka dawka hormonów i zakładasz na trzy tygodnie. Na nim nie plamiłam.Ja puchlam po plastrach evra chcialam spróbować cos innego o tabletkach zapominam więc zdecydowalam sie na zastrzyk... Czego teraz zaczynam żałować a do stycznia mam z glowy zmiany...
A zastrzyk działa na pewno tylko szkoda organizmu. To przestarzała metoda antykoncepcji.