reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Juz nie moge sie doczekać.
Jak to było napisane w ciężarówce przez 9m, przez łokieć nie wyjdzie [emoji4]A zatem albo rozkręci sie sn albo beda wywoływać albo cc.
Juz bym go chciała tulić i miec normalnej wielkości stopy [emoji12]

Esiek, podoba mi sie Michalina :-) A Olgę mamy w rodzinie i prawda jest taka ze większość wola na nia Ola.

reklama
Lilka, super że imię już wybrane ;)
U nas w przyszłości będzie albo Stasio albo Lilianna ;) (mój mąż teraz upierał się na Lili ale nie dałam się no i obiecałam że druga córka będzie tak miała na imię).

lisska - doczekasz sie. Wlasnie o to chodzi z ta Olga ze kazdy i tak mowi Ola. A na ulicy u nas juz chyba 6 Ol jest... Poza tym jak to zdrabniac ... Olgunia? To sie nawet ciezko wymawia :( Na Michaline to pewnie go nie urobie i jakiegos kompromisu bedziemy szukac. Ale to po polowkowym niech potwierdza ta plec na 100%

Lilka tez ladne ale moja siostra rodzona ma corke Liliane. Olgi chyba sie nie zdrabnia. Z Olga mam zle skojarzenia i tak bym nie dala. Ale kazdemu podoba sie cos innego ;-)

Łódzka ja urodziłam w 40+1pojechałam na ktg bo nic się nie kroilo i zostałam tak że teraz to już w każdej chwili.

Lilka fajnie że już imię macie wybrane.

Esiek mi się Olga też nie podoba takie twarde kojarzy mi się z Niemcami. A Michalina mi się podoba i wogole to imię to do Gosi pasuje.

A mi się podoba imię Olga bo moja ukochana babcia tak miała na imię :-)

Od wczoraj mam problem z laktacja. Dwa cieplejsze dni i już cienko z pokarmem :( na razie jeszcze nie dokarmiam mm tylko karmię z obu piersi ale nie wiem jak będzie w nocy bo czuję że jeszcze zapasy nie odnowione a Ala za godz może się domagać jedzenia.

reklama
Esiek ja mam na imie Ola a mowiac szczerze zmienila nym przy piewrszej lepszej ookazji takie oblatane jak dla mnie. W klase bylo nas 6!!!! A Olga kojarzy mi sie z silna kobieta ;) ale prawda jest taka ze nikomo nie dogodzi moze poczekajcie az mala sie urodzi i wtedy zasdecydujecie co do niej pasuje ;)

Do góry