reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Siega, gratulacje!

Emilia, udanych wakacji ;)

My dzisiaj byliśmy u dr bo mała dostała katar od niego kaszelek, oczy miała załzawione i była niespokojna. Diagnoza to zęby. Mamy na 5 dni lekarstwo żeby przez katar nie doszło do zapalenia ucha. Mam obserwować małą i w razie czego przyjechać. Zosia chętnie z łyżeczki wypiła kropelki i dziubka otwierała po jeszcze a jak mlaskała ;) Śpi teraz o wiele spokojniej niż wczoraj i oby tak do rana :)

Emilia udanych wakacji w pl..ja bym z kolei pojechala za granice do cieplych krajow!...;-)

Olusia jak tam twoje maluszki? Dajesz rade masz jakas pomoc? U mas w rodzinie sa blizniaki i wiem jaka to ciezka praca!!!

Majka ciezko jest. Mam pomoc mojego i mamy. Mieszkamt u niej. Maluchy ladnie rosna i tyja. Jakos sobie daje rade ale zastanawiam sie jsk to bedzie jak bede sama, bede musiala sobie poradzic. Maluchy spia i jedza o roznych porach wiec jestem na pelnych obrotach. Najbardziej urwis to maly, daje popalic bardziej niz mala.. chociaz mala tez potrafi pokazac na co ja stac. Nie ukrywam ze jestem zmeczona i nie wyspana a do tego dorwalo mnie zapalenie oskrzeli i kuruje sie i biore antubiotyk. Wiec slaba jestem. No ale mysle ze juz lepiej jest wiec dobrze ;-)

Olusia dasz rade chodz podejrzewam jak Ci ciezko. Sprobuj ustawic maluchy na jedna pore karmienia i spania bedzie Ci lzej. A najgirsze te pierwsze mc pozniej bedzie tylko lepiej. Powodzenia ;)

reklama
Olusia z czasem dzieciaczkom sie wszystko unormuje. Ja sie nie moge doczekac kiedy Junior bedzie sobie robil dluzsze przerwy miedzy karmieniami, zwlaszcza w nocy. Na spacerze potrafi miec 5 godzinna przerwe. Czasami po kapieli tez ale w nocy max co 3 godziny je a czasami nawet czesciej :(

Do góry