reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Minni , Labo śliczne Córy!!! jakie fajne Dziewuchy, że szok :)

Majka gratuluję! Fifi pełza pełną parą po podłodze, ale na płasko jak robaczek, jeszcze bez wstawania na kolanka :) a ząbki juz jakieś są? My czekamy, wypatrujemy i nic :////

Labo jakbym o moim Filipku czytała... Fifi też nie da mi spokojnie kanapki zjeść, więc chlebek z masełkiem do raczki obowiązkowo musi być :) i pomidorek rozgnieciony widelczykiem też :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się po bardzo długiej nieobecności na forum. Nie ukrywam, że w wolnej chwili jestem z Wami. Chciałam podzielić się z Wami cudowną nowiną: otóż jestem w ciąży!!! Poczęcie naturalne :) Dziewczęta jak mój przypadek kolejny raz potwierdza, że cuda się zdarzają.:-)

Siaga GRATULACJE!!!! WOOW same cuda na naszym forum ;) jaki był u Was problem bo nie pamiętam? Który to tydzień? Napisz jak odczucia itp?

Labo, Mini śliczne te wasze niunie :).

Siaga no pięknie, gratulacje :D, kurcze te nasze forum takie "cudaśne" jest. Przypomnij jaki byl u Was problem ze wcześniej nie wychodziło. Zazdraszczam :-p tak pozytywnie hihi.

u nas żaden lekarz problemu się nie dopatrzył, niepłodność idiopatyczna. Wg moich obliczeń jestem pod koniec 5t. Jak na razie radość jest ogromna, ale i obawy nie mniejsze. Ciąża z synem zakończyła się cc ratującym nasze życie w 35t (odklejenie łożyska) boję się, że może się to powtórzyć. No i jak dam radę z dwoma małymi dzieciami?:eek: A poza tym w rodzinie bliskiej, dalszej i wśród znajomych trwa prawdziwy baby boom :-) będzie sporo dzieciaczków w podobnym wieku:-)

reklama
Do góry