reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Majka ale macie ten wielki skoczek rainforest? My też mamy skoczek Fisher price ale ten mniejszy ze względu na ilość zajmowanego miejsca- Przyjaciele z lasu tropikalnego i Fifi też szaleje, uwielbia! :)

Ja też totalny śpioch jestem, uwielbiam spać, tylko mój Synek poszedł po mamie i śpioch jakich mało :p

Kasik tylko że moja to owszem w nocy śpi ale jak wstanie taka wyspana to już w dzień ciężko idzie :(

Minni o tak to karmienie jest cudowne, to jak sie dziecko na ciebie patrzy i wzdycha przy cycku... Ja planowałam do 6mc ale chyba bede to przedłużać o ile bede mogła :)

My po szczepieniu... Zosia waży 5400 i teraz sobie śpi. Płakała ale mniej niż poprzednio. Mam ją kłaść na brzuszek mimo jej oporów ale na razie nie stresować się bo wszystkie odruchy są dobrze tylko nie lubi leżeć na brzuszku. Na ciemieniuche pani dr poleciła olejuszek skarb matki.

Bziumelka gratki 3 miesiecy! Moj Filip od 2 miesiecy przybiera równo 1 kg co miesiac. W pon ważył 5800, a wczoraj skończył 3 miesiace.

Minni pij szałwię ale az 5 kubków dziennie. Napewno pomoze.

Filip ostatnio non stop spi od 20-21 do 6 rano, potem mleczko i po jakimś czasie zasypia na kolejne 2h wiec jestem bardzo zadowolona :-)

Lenka co do wit D to podobno wystrczy półcień, nie musza byc to typowo płomienie słońca.

Ja myje butelki w zwykłym płynie. Potem dwa razy plukam i sterylizuje w mikrofali.

Magda, Zosia już duża dziewczynka :) jak ja nie lubię tych szczepiennych dni...

Emilia Twój Filip też duży chłopiec :)

Majka to Ty masz ten duży, my mamy ten Skoczek - Przyjaciele z lasu tropikalnego Fisher Price - NODIK.pl

Filip miał ciemieniuchę, ale małą, wiec jakoś się nie rozczulaliśmy nad nią za bardzo. Czasem wmasowywałam oliwkę na 2 h przed kąpielą, a tak to porządne czesanie po kąpieli i przeszła

reklama
jeny nie piszcie o spaniu.... ja bylam spioh zawsze... w ciazy do 13 sobie spalam. teraz cierpie. Choc Gosia juz spi lepiej to wstawanie o 07 czy 08 nadal mnie boli ;(

Do góry